NOVOSTI V MESECU JUNIJU

doTERRA evropska KONVENCIJA 2016

Med 3 in 4 junijem je potekala v Pragi evropska konvencija doTERRA 2016! Najlepši način za spoznanje doTERRE v živo. Punce, ki so se dvodnevnega dogodka udeležile, so spregovorile o prekrasni izkušnji, ki jo zagotovo ne bodo pozabile (slikice povedo vse): RAZŠIRITEV ZNANJ, MREŽENJE IN KAJ SO PREDNOSTI doTERRE. 

Naslednje leto se vam zagotovo pridružim :)

IZDELEK MESECAIzdelek meseca je SERENITY (15ml) mešanica sivke, sladkega majarona, rimske kamilice, ilang-ilang, havajske sandalovine in absoluta vanilijevega stroka. Eo pomirja telo in duha, osveži misli, popelje nas v sladek spanec, v difuzorju se sprošča v krasno subtilno aromo, zmanjšuje pa tudi napetost in pomirja čustva. Primerno za najmlajše: novorojenčke in dojenčke, ki jih pesti nemiren spanec. Izdelek brezplačno prejmete za vsa članska LRP naročila do 15.6. za več kot 125 PV. 


POPUST NA NAKUP


Od 1.-31. junija je 10 % ceneje linija Salon EssentialsHAIR CARE SYSTEM iz rastlinskih izvlečkov za zdrave in močne lase. Šampon (250 ml) z divjo pomarančo in limeto, ki naredi lase voljne, mehke in jih ščiti pred UV  ter vročino ob oblikovanju pričeske. Balzam (250 ml) na osnovi naravnih proteinov, lase zmehča, zmanjša statičnost, izboljša vidne poškodbe in spodbuja rast las. Gel (120 ml), ki ščiti, hrani in krepi lase za optimalno zdravje las. Serum (30 ml), ki je visoko koncentriran z arganovim oljem, sivko, poprovo meto, majaronom, cedro, rožmarinom in evkaliptusom. 


200 PV PONUDBAZa katerikoli nakup za 200 PV vrednostnih točk v času od 1-15. junija lahko tudi v tem mesecu prejmete brezplačno roll-on mešanico eo IMMORTELLE (10 ml). Vsebuje dragocena eo kadilne bosvelijehavajske sandalovinesivkemirelaškega smilja in damaščanske vrtnice. Je anti-age mešanica, katero porolate po koži po uporabi svoje najljubše kreme ali pa si posamezno kapljico izbrizgate s kapalko (po odprtju nastavka). Kožo zgladi, jo zaščiti pred zunanjimi vplivi in ji vrača mehkobozdrav ter mladosten videz

Dekleta poročajo o zelo učinkoviti uporabi te mešanice pri brazgotinahceljenju krastmazanju presredka v času nosečnosti, obnavljanju kožnih nepravilnosti kot so gubestrije...

Več o mesečni ponudbi TUKAJ


***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.