NOVOSTI V MESECU JULIJU

DARILO ZA NOVE ČLANE


Vsi, ki se včlanite do konca meseca julija za vsaj 150 PV () prejmete naravna in za naše dnevne potrebe uravnana prehranska dopolnila DAILY NUTRIENT PACK primerna za najstnike in odrasle. Komplementarno lahko za večje delovanje zaradi težav z mišicami in sklepi, notranjimi vnetji dokupite Deep Blue Polyphenl Complex ali zaradi vaše večje fizične aktivnosti Mito2max. Mojemu očetu je kombinacija s prvim resnično pomagala pri vsem omenjenem. Ob morebitni včlanitvi toplo priporočam paket Home Essenitals, t.i. veliko družinsko lekarno z difuzorjem, ki članarine oprosti, poleg pa brezplačno prejmete še ta krasni DNP paket. 


IZDELEK MESECAIzdelek meseca je SLADKI KOMARČEK z njim si doma pomagamo ob vseh težavah v trebušni votlini, tako pri malčkih (kolike, krči, napenjanje, driska, zaprtost), kot ženski (menstrualni cikel), za dvig laktacije, ob blažjih draženjih na koži. Izdelek brezplačno prejmete za vsa članska LRP naročila do 15.7. za več kot 125 PV. 


POPUST NA NAKUP


Od 1.-30 julija je 10 % ceneje PAKET TOUCH. Odlično za vse vas, ki imate radi izdelke, ki so že pripravljen za direktni nanos na kožo, tako za male kot velike. Pri nas jih najdete tako v previjalni torbi, imam jih s seboj tudi v službi in na poti. V paketu se nahaja devet 9ml roll-on-ov, ki so vsak zase varno redčeni s kokosovim frakcioniranim oljem tako, da posamično eterično olje ali mešanica maksimalno učinkuje. V paketu se nahajajo Touch sivka, čajevec, poprova meta, kadilna bosvelija, origano in mešanice Touch On Guard, Digest Zen, Breathe in Deep Blue. Če se odločate za redni nakup, vas najceneje pride včlanitev, saj kljub članarini zaradi 25% nižje cene vse skupaj znese veliko manj.


OSTALE NOVOSTI!  • Zaradi dobre vremenske sezone je zopet na voljo dragoceno olje melise!
  • Končno je na voljo mešanica eteričnih olj v podporo celicam DDR Prime
  • Nove izdelke najdete na posodobljenem ceniku TUKAJ
  • Na voljo so novi včlanitveni/enrollment paketi, ki članarine oprostijo. Najdete jih TUKAJ  
  • Living magazine so na voljo v angleške, nemškem, slovaškem, italijanskem in portugalskem jeziku. Kmalu tudi v madžarskem in francoskem. 
  • Za vse, ki se nevzdržno spopadate z dolgovi in krediti je na voljo knjiga Financial Prosperity

Več o novostih TUKAJ

***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.