VČLANITVENI PAKETI

Za več info o včlanitvi se obrnete na svojega doTerra svetovalca. Če sem to jaz, berite dalje. :)

ČLANSTVO
Članstvo
je res fantastično, ker ničesar ne obvezuje, niti do nadaljnjih nakupov ne. Nudi pa 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev. Le tega lahko izkoristite ko želite, lahko pa izdelke dokupujete preko izredno radodarnega programa zvestobe LRP, imate možnost povračila nakupa v številnih točkah, možnost brezplačnih izdelkov in še veliko ostalih bonusov!


KAJ KUPITI?
Se sprašujete kateri nakup bi bil za vas najboljši?
Priporočam bogato izbiro enrolment paketov (včlanitvenih paketov), ki članarine oprostijo (sicer ob nakupu posamičnih izdelkov 24,40€), predvsem pa so paketi že sami po sebi cenejši, kot če bi vse izdelke kupili posamično. Meni najljubši so naslednji. * Sledljiva, zavarovana in prioročena poštnina z DPD kurirsko službo ne glede na velikost in težo paketa znaša 7,30€ (kmalu 8,54€) na paket. 


CENE
Uradni cenik za lažjo odločitev vam posredujem tukaj. Retail so redne, whsl so članske cene, PV pa točkovna vrednost izdelkov. Se pri vaših željah že izplača včlaniti? Enostavna navodila za članski nakup najdete TUKAJ.


VČLANITVENI PAKETI
 


HOME ESSENTIALS KIT - maxi domača lekarna in difuzor Petal. Največ za to ceno, skoraj 3x količina paketa mini družinske lekarne. Če bi se sama včlanjevala še enkrat, bi se odločila za ta paket! Vsebuje: 15ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Breathe, Digest Zen in še 5ml steklenička Deep Blue skupaj z brezplačnim PETAL difuzorjem. Vreden je 220 PV točk, cena z DDV znese 274,50€.FAMILY ESSENTIALS (ex PHYSICIAN) KIT + SLIM&SASSY - mini domača lekarna in eo za pospeševanje metabolizma (15ml). S tem smo pričeli tudi mi! Vsebuje: 5ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Breathe, Digest Zen in še 5ml steklenička Deep Blue ter 15ml namensko mešanico za metabolizem Slim & Sassy. Vreden je 115PV točk, z DDV znese 140,30€.FAMILY WELLNESS KIT - najprimernejša eo in izdelki za uporabo v družini. Vsebuje: Family Physician Kit; prehranska dopolnila Lifelong Vitality Pack; frakcionirano kokosovo olje; On Guard izdelki - pena za umivanje rok z dozirnikom, zobna pasta, granule in mehke kapsule; 10ml Past Tense, ki je zelo priročen ob glavobolih in tenzijah. Vreden je 190 PV točk, z DDV znese 250,10€.CLEANSE & RESTORE KIT - paket z izdelki za čiščenje in razstrupljanje telesa. Vsebuje: 15ml eo limone; prehranska dopolnila z multivitamini, ribjim oljem in podporo celicam Lifelong Vitality Pack; čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotiki in prebiotiki z živimi sevi PB Assist; sistem encimov TerraZyme; s čistilnimi mehkimi kapsulami Zendocrine. Vreden je 140 PV točk, z DDV znese 213,50€.NATURAL SOLUTIONS KIT - odličen izbor najbolj učinkovitih in priljubljenih izdelkov za vaš dom in družino. Vreden je 400 PV točk, z DDV znese 671,00€.Novi ATHLETE´S KIT je primeren za vse športno aktivne. Vsebuje 5ml sivko, čajevec, On Guard, poprovo meto in Breathe, za bolečino blagodejno Deep Blue rub kremo, naravna in za dnevne potrebe uravnana prehranska dopolnila Daily Nutrient Pack in komplementarni Deep Blue Polyphenol Complex ob bolečnah mišic in sklepov ter za večjo telesno aktivnost Mito2Max.  Vreden je 128 PV točk, z DDV znese 219,60€.Novi EMOTIONAL AROMATHERAPY DIFFUSED KIT vsebuje šest 5ml namenskih mešanic za različna čustvena razpoloženja (Peace, Cheer, Motivate, Passion, Console, Forgive) in difuzor Petal. Vreden je 143 PV točk, z DDV znese 211,06€.


NAKUP POSAMIČNIH IZDELKOV

Če pa želite posamične izdelke, pa ceni le teh prištejte še letno članarino 24,40€. Za podporo imunskemu sistemu priporočam On Guard kolekcijo in prehranske komplete multivitaminov in ribjega olja A2Z z IQ mega (najmlajši in otroci) ter prehranski trojček Life Long Vitality (mladostniki in odrasli). Za dihala Breathe izdelke. Za pomirjanje sivko ali Serenity. Za fokus In Tune. Za glavobole in sinusne težave Past Tense. Za ženske mesečne težave Clary Calm. Za nagajivo najstniško kožo HD Clear. Za aromatično uporabo priporočam vse štiri difuzorje: Petal, Zenbow, Lotus ali Cloud.

MENI LJUBI IZDELKI

 • Za dihala (prsi, med lopaticami, zatilje, pod nosom) - dōTERRA Breathe™ Vapor Stick 12,5 g
 • Za boleče grlo - bonbončki Protecting Throat Drops 30 Lzgs
 • Naravna belilna zobna pasta, tudi za občutljive in krvaveče dlesni - Natural Whitening Toothpaste 113 g
 • Univerzalni naravni koncentrat za čiščenje - Cleaner Concentrate 355 ml
 • Naravni lip balm pomaranča/poprova - Lip Balm w/ Peppermint & Wild Orange 4,5 ml
 • Naravni losjon za roke citrusi/vanilija - Citrus Bliss® Hand Lotion 75 ml
 • Naravna krema za brazgotine (tudi stare), hitrejše celjenje zaprtih ran, za dermatitis in buške - Correct-X® 15 ml
Mi prav tako res ne zmoremo več brez Touch izdelkov (že redčeni s kokosovim frakcioniranim oljem, primerni tako za najmlajše kot tudi odrasle)
 • dōTERRA Touch Breathe™ 9 ml - dihala
 • dōTERRA Touch™ DigestZen® 9 ml - za trebušne viroze, napenjanje, krče, gastritis
 • dōTERRA Touch™ Lavender 9 ml - pomirjanje, spanje, zobki, opekline, buške, pike
 • dōTERRA Touch™ Melaleuca 9 ml - dermatitis, glivice na nohtih, kontra ušem, piki, afte, herpes
 • dōTERRA Touch On Guard™ 9 ml € - preventiva ob sezonskih bolezni, kurativa pri bolezni, boleče grlo, herpes, afte
 • dōTERRA Touch™ Oregano 9 ml - na podplate ob gripi, angini; bradavice odpadejo
 • dōTERRA Touch™ Peppermint 9 ml - zbija vročino na podplatih, za dihala, prebavne težave, glavobol
Vaša Maja Čebašek
mcebasek@gmail.com
041.902.293
Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.