VČLANITVENI PAKETI

Za bolj dišeč in razpoložen vsakdan!

ČLANSTVO
Članstvo je res fantastično, ker ničesar ne obvezuje, niti do nadaljnjih nakupov ne. Nudi pa 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev. Le tega lahko izkoristiš ko želiš, lahko pa izdelke do-kupuješ preko izredno radodarnega programa zvestobe LRP, imaš možnost povračila nakupa v številnih točkah, možnost brezplačnih izdelkov in še veliko ostalih bonusov!

KAJ KUPITI?
Se sprašuješ kateri nakup bi bil zate najboljši? Priporočam bogato izbiro enrollment paketov (včlanitvenih paketov), ki članarine oprostijo (sicer ob nakupu posamičnih izdelkov znaša 24,50€), predvsem pa so paketi že sami po sebi cenejši, kot če bi vse izdelke kupili posamično. Meni najljubši so naslednji. * Sledljiva, zavarovana in prioročena poštnina z DPD kurirsko službo ne glede na velikost in težo paketa znaša 8,54€ na paket in se v celoti povrne v 8,6 točkah. 

CENE
Za lažjo odločitev ti posredujem vse izdelke na uradnem ceniku podjetjaRetail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? Enostavna navodila za članski nakup najdeš TUKAJ.

VČLANITVENI PAKETI 
*povzeto po doTerra Europe Videu in uradnem doTerra letaku (še brez vštetega DDV)
HOME ESSENTIALS KIT - je MAXI izvedba najuporabnejših 10 olj in mešanic v 15ml stekleničkah (z izjemo 5ml Deep Blue)  s priročnim difuzorjem Petal. Največ za to ceno, skoraj 3x količina MINI paketa najuporabnejših 10 olj in mešanic. Če bi se sama včlanjevala še enkrat, bi se najverjetneje odločila za ta paket! Vsebuje: 15ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Air (= nekdaj Breathe), Zen Gest in še 5ml steklenička Deep Blue skupaj s PETAL difuzorjem. Vreden je 224,5 PV točk, cena z DDV in PTT znese 283,54€.


FAMILY ESSENTIALS & BEADLETS KIT - je MINI izvedba 10 najuporabnejših olj in mešanic v 5ml stekleničkah ter dvoje granul. Vsebuje: 5ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Air (= nekdaj Breathe), Zen Gest in še 5ml steklenička Deep Blue, granule On Guard in granule poprove mete (124 granul). Vreden je 115PV točk, z DDV in PTT znese 148,54€.CLEANSE & RESTORE KIT - je paket z izdelki za čiščenje in ponovno ravnovesje telesnih sistemov. Vsebuje: 15ml eo limone; prehranska dopolnila z multivitamini, ribjim oljem in podporo delovanju celic Lifelong Vitality Pack; čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotiki in prebiotiki z živimi sevi PB Assist; sistem naravnih encimov TerraZyme; čistilne mehke kapsule Zendocrine v podporo jetrom, kompleks eteričnih olj v mehkih kapsulah v podporo delovanju celic DDR Prime. Vreden je 192,5 PV točk, z DDV znese 310,54€.ESSENTIAL AROMATICS DIFFUSED KIT - mešanice v podporo čustvom in razpoloženju s čudovitim difuzorjem Lumo. Vsebuje 5ml mešanice za čustva Cheer (veselje), Motivate (motivacija), Passion (ustvarjalna energija, strast), Console (podpora), Peace (mir) in Forgive (odpuščanje) ter difuzor Lumo. Vreden je 160 PV točk, z DDV znese 244,54€.


AROMATOUCH DIFFUSED KIT - olja in mešanice za izvajanje Aroma Touch tehnike z difuzorjem Petal. Vsebuje 5ml olja in namenske mešanice: Balance (prizemljitev), sivka, čajevec, On Guard, mešanica za masažo AromaTouch, Deep Blue, pomaranča, peppermint, frakcionirano kokosovo olje (115ml) ter difuzor Petal. Vreden je 110 PV točk, z DDV znese 189,54€.NATURAL SOLUTIONS KIT - odličen izbor najbolj učinkovitih in priljubljenih izdelkov za vaš dom in družino. Vsebuje skoraj vsa 15ml najuporabnejša olja in mešanice (z izjemo Origana in 5ml Deep Blue), je pa notri Deep Blue Rub krema. Dodani sta mešanici za čustva Balance 15ml in Serenity 15ml, 15ml sladka pomaranča, 10ml roll-on Past Tense, mešanica za masažo 15ml Aromatouch. Od kolekcije On Guard vsebuje naravno belilno zobno pasto, granule, razkuževalno peno za umivanje rok z dozirnikoma, mehke kapsule v podporo imunskemu sistemu. Med prehranskimi dopolnili LLV (naravne in uravnotežene omega 3 maščobe, minerale z vitamini in podporo celični energiji), naravne prehranske encime Terrazyme, kokosovo frakcionirano olje za redčenje, difuzor Lumo, leseno škatlo za hrambo 25 od 5-15ml olj, Air mazilo v stiku, vse-namensko kremico Correct X, pro- in pre-biotike PB assist+, univerzalni zaščitni in negovalni šampon in balzam za nego las. Vreden je 447 PV točk, z DDV znese 701,54€.ESSENTIAL OIL COLLECTION  - zbirka velike večine doTerra olj, mešanic, kokosovega frakcioniranega olja (115ml) in difuzorja Lumo. Predvsem pa v lični škatli, da so vedno organizirano in na dosegu za učinkovito in varno rabo doma ali za na prenos na predstavitve. Dodana so tudi nova olja: copaiba 15ml, Blue Tansy 5ml (modri vratič), novi Touch: jasmine - rosese - neroli in čustvene mešanice iz Emotional Aromatherapy (5ml). Vreden je 1452,5 PV točk, z DDV znese 2131,54€.


BUSINES LEADERS KIT - vsebuje Essential Oil Collection kit in večino ostalih izdelkov, ki jih ponuja doTerra. Primerno za celovito naravno prenovo vsega v našem domu, za nas in za okolje brez toksinov. Vsebuje zbirko Essential Oil Collection kit. Vsebuje celotno On Guard kolekcijo za naraven dom: granule, bonbone Drops mehke kapsule, koncentrirani detergent za pranje perila, koncentrirano univerzalno čistilo, razkuževalno peno za umivanje rok in 2 dozirnika, naravno belilno zobno pasto. Med prehranskimi dopolnili vsebuje LLV (naravne in uravnotežene omega 3 maščobe, minerale z vitamini in podporo celični energiji), naravne prehranske encime Terrazyme, čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotiki in prebiotiki z živimi sevi PB Assist; sistem naravnih encimov TerraZyme; čistilni kompleks v podporo jetrom, debelemu črevesu in ledvicam Zendocrine Complex, kompleks eteričnih olj v mehkih kapsulah v podporo celičnemu delovanju DDR Prime, protivnetne kapsule Deep Blue Polyphenol kompleks, kapsule za večjo fizično zmogljivost in naravni dvig energije Mito2Max (z aswagando, brez kofeinov), mehke kapsule Zen Gest v podporo prebavilom, žvečljive Digest tab tablete v podporo prebavilom, mehke kapsule ob sezonskih nelagodjih Tri Ease, Air mazilo stick in Air bonboni Drops v podporo dihalom, mehke kapsule Serenity za sproščanje in boljši spanec, univerzalni zaščitni in negovalni šampon, serum in balzam za nego las, naravno linijo za nego telesa SPA: trdo milo, 3 mazila za ustnice, nevtralni losjon za nego rok in telesa, maslo za telo, mazilo za roke Citrus Bliss, razstrupljevalna maska za obraz, Deep Blue Rub krema, vse-namenska krema Correct X, naravna in univerzalna linija za nego obraza Verage, granule poprove mete, kovček za olja in 72 po 2ml malih stekleničk (vijalk) za na pot ali deljenje olj. Vreden je 1855,5 PV točk, z DDV znese 2821,54€.

NAKUP POSAMIČNIH IZDELKOV

Če želite posamične izdelke, pa članski ceni ob včlanitvi prištejte še letno članarino 24,50€. Za podporo imunskemu sistemu priporočam On Guard kolekcijo in prehranske komplete multivitaminov in ribjega olja A2Z z IQ mega (najmlajši in otroci) ter prehranski trojček Life Long Vitality (mladostniki in odrasli). Za dihala Breathe/Air izdelke. Za pomirjanje sivko ali Serenity. Za fokus In Tune. Za tenzijska nelagodja Past Tense. Za ženske reči Clary Calm. Za nagajivo najstniško kožo HD Clear. Za aromatično uporabo priporočam vse štiri difuzorje: Petal, Lumo, Lotus ali Cloud.

MENI LJUBI ready-made naravni IZDELKI
 • Za dihala (mažem si ga med lopaticami, zatilje, pod nosom) - dōTERRA Breathe™ Vapor Stick 12,5 g
 • Za ustno votlino in grlo - bonbončki Protecting Throat Drops 30 Lzgs
 • Naravna belilna zobna pasta, tudi za občutljive in krvaveče dlesni - Natural Whitening Toothpaste 113 g
 • Univerzalni naravni koncentrat za čiščenje - Cleaner Concentrate 355 ml
 • Naravni lip balm - Lip Balm w/ v treh okusih 4,5 ml
 • Naravni losjon za roke citrusi/vanilija - Citrus Bliss® Hand Lotion 75 ml
 • Naravna vse-namenska krema - Correct-X® 15 ml
 • dōTERRA Touch Air ™ 9 ml - dihala
 • dōTERRA Touch™ Zen Gest ® 9 ml - prebavila
 • dōTERRA Touch™ Lavender 9 ml - pomirjanje duše, kože in telesa
 • dōTERRA Touch™ Melaleuca 9 ml - podpora za zdrav izgled kože in podpora dihalom
 • dōTERRA Touch On Guard™ 9 ml € - zaščitna mešanica
 • dōTERRA Touch™ Oregano 9 ml - najmočnejša zaščita
 • dōTERRA Touch™ Peppermint 9 ml - hlajenje, fokus, dihala, prebavila

Mi prav tako res ne zmoremo več brez Touch izdelkov, ki so že redčeni s kokosovim frakcioniranim oljem, primerni tako za najmlajše kot tudi odrasle.
Vaša Maja Čebašek
doTerra Platinum
mcebasek@gmail.com

* Si nečlan, nimaš drugega svetovalca, glede eteričnih olj še tipaš in si želiš uporabnih mesečnih e-novic glede uporabe eteričnih olj in drugih doTerra izdelkih? Na moje mesečne e-novice se potem lahko prijaviš TUKAJ

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.