NOVOSTI V MESECU AVGUSTU


IZDELEK MESECAIzdelek meseca je DIGESTZEN (5ml) zdrava, naravna ter učinkovita mešanica eo. Pomiri in zmanjša bolečino na predelu trebuha za zdrav prebavni sistem. Ingver, komarček in koriander pomirjajo prebavne motnje ter slabosti, medtem ko poprova meta, pehtran, janež in kumina uravnavajo prebavne motnje ter ohranjajo zdrav prebavni trakt.

Za tiste, ki v teh poletnih mesecih potujete z letalom priporočam kapljico v vodo (125 ml) ali nanos na predel trebuha, proti slabosti za prijetnejši let. Tudi za tiste, ki se na počitnicah ne morejo upreti lokalni hrani ob krčih, zgagi, diareji, zaprtosti ali napenjanju, Nosečnice si lahko pomagate z difuzorjem, v prostoru, kjer se nahajate. Izdelek brezplačno prejmete za vsa članska LRP naročila do 15.8. za več kot 125 PV. 


POPUST NA NAKUPOd 1.-31. avgusta je 10 % ceneje skrbno izbrana namenska mešanica INTUNE. Za povečanje in ohranjanje občutka osredotočenosti ter zbistritev, še posebej na delovnem mestu ali v času študija. Sandalovina, kadilna bosvelija in limeta spodbudijo občutek jasnosti, medtem ko pačuli, ylang-ylang ter rimska kamilica delujejo pomirjajoče.

Pri delovnih nalogah, ki zahtevajo večjo koncentracijo je priporočen nanos na pulzne točke ali zatilje. Meni osebno je InTune najljubši kot parfum (naredim si ga sama), deluje kot nekakšna meditacijska mešanica. 

200 PV PONUDBAZa katerikoli nakup za 200 PV vrednostnih točk v času od 1-31 avugsta lahko pridobite celotno kolekcijo OnGuard izdelkov (v redni ceni vsi skupaj vredni dobrih 95€) za podporo imunskemu sistemu. Granule (Beadlets 125), bonboni (Drops), mešanica eo OnGuard (5 ml) in mehke kapsule (Softgels 60). Kot nalašč za dobro pripravo na september in ustrezni začetek v novem šolskem ali delovnem letu.

ONGUARD je med vsemi ena izmed najbolj priljubljenih mešanic. Spodbuja zdrav imunski in dihalni sistem, ščiti pred okoljskimi grožnjami in spodbuja zdravo cirkulacijo. Kombinacija divje pomaranče, klinčkov, cimeta. evkaliptusa in rožmarina. 


POLETNI SENZACIONALNI KIT


Spodaj omenjenih kitov ni mogoče več dobiti (razprodano).

KUMIN, NAVADNI KOPER, KLASASTA/ZELENA META IN MANDARINA. 

KORIANDER sveža, zeliščna aroma za zdrav prebavni in imunski sistem. Uporaba v kuhinji, tudi kot čistilno in razstrupljevalno sredstvo.

ČRNI POPER spodbuja zdravo cirkulacijo. Interna uporaba v kuhinji in previdna topična uporaba zaradi močnega učinka na koži.

MANDARINA sladek in poživljajoč vonj. Eo je poznano po svojih čistilnih lastnostih in podpori zdravemu imunskemu ter respiratornemu sistemu. Lahko jo dodate v svojo najljubšo slaščico, smoothie, čaj, limonado ali pa si jo nanesete med dlani ter jo tako vdihavate.

BAZILIKA topla, pikantna aroma, ki zmanjšuje občutek napetosti. Vsestransko eo za povečanje sposobnosti memoriranja, pripomore pa tudi k budnosti. "A must have" pri bolečih ušesih.


DDR PRIME IN BODY WASH
Končno sta na voljo tudi DDR namenska mešanica za pomoč pri poškodovanih celicah in DNK ter gel Body wash za tuširanje z grenivko in duglazijo.
***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.