PRIPRAVE IMUNSKEGA SISTEMA NA JESEN in ZIMO z doTERRO

Joj kolk je fino, da veš da poleg dobre prehrane in gibanja vseeno lahko še s čim naravno pomagaš, da se imunski sistem pripravi na odhod poletja in čas sezonskih bolezni. Veliko predlogov sem že spisala TUKAJ. Našo in izkušnjo vseh okoli mene posredujem spodaj, če bi radi izvedeli več in vse preizkusili v živo, obiščemo kar nekaj krajev po celotni Sloveniji ;) Vsa srečanja TUKAJ.


Mi smo se lani na pričetek vrtca pričeli pripravljati že mesec prej. Malčica z ribjim oljem IQ mega, ki je super za možgančke. Predvsem pa je doTerrin pripravljen iz nižjih nivojev prehranjevalne verige (kalamari, sardine) in kar je predvsem pomembno, testiran vsakokrat, da se notri slučajno ne bi znašle težke kovine. In še za dodaten plus jim gre res jemati, da so ga naredili okusnega. jemlje se ga na žličko in naša pikica ga ima dobesedno za posladek. Hranimo ga v hladilniku. Poleg smo ji dajali kompletementarne naravne in dnevnim potrebam prilagojene multivitamine A2Z. To so žvečljivi pripravki, ki imajo okus po jagodi. Res gre doTerri čestitat za vso linijo prehranskih izdelkov, ker jih redno preverjajo, so iz naravnih virov, največkrat super živil ter predvsem, kar redko zaseldimo, uravnani glede na dnevne potrebe. In ne predoziranih, kot velika večina naravnih, kar nam na dolgi rok lahko kvečjemu povečuje možnost zapletov in ne koristi.


Za odrasle so res super trije prehranski dodatki multivitaminov, omega maščob in tretjih, ki nudijo pomoč vitalnosti celicam. So komplementarni in se zaužijejo kot vsi prehranski dodatki med jedjo, da je izkoristek največji. Dobite jih v paketu LLV oz Lifelong Vitality Packu. meni in veliki večini se pozna na razpoloženju, energiji, zbranosti, nohtih, laseh in koži.


Ob vsem pa je kraljica podpore imunskemu sistemu On Guard mešanica. Le to smo malčici mazali redčeno na podplatke zjutraj in zvečer. Diši že malo praznično in krasno učinkuje. Letos imate na voljo tudi že predhodno redčeno varianto Touch On Guard v roll on, tako da jo lahko direktno nanašate na kožo malčkom, otrokom ali sebi. Predvsem pa On Guard vedno mažemo redčeno na podplate, ko smo že bolani, ga imamo v difuzorju, da ostali ne zbolimo ali mažemo vrat, ko boli grlo.

Skratka, meni, nam in zdaj res že več stotim je vse omenjeno res pomagalo. Toplo priporočam da vse skupaj preizkusite tudi sami, prepričana sem, da vas ne bo razočaralo. Predvsem pa je naravno!


In tale avgust so naredili res privlačen, saj obstaja še kopica On Guard izdelkov: granule beadlets, mehke kapsule softgels in bonbončki drops. Preizkusili smo vse. Paketek vseh izdelkov na slikici prejmete brezplačno ob vsakem nakupu za 200 PV točk do vključno 31. avgusta 2016.


Moje priporočilo za nakup na https://www.mydoterra.com/mace/ -> JOIN:

1. Za podporo imunskega sistema OTROKA: A2Z & IQ mega skupaj, da je ceneje. Poleg 15 ml On Guard mešanico čistih eteričnih olj. Ali 2 9 ml Touch On Guard roll on-a.

2. Mini družinska lekarna FAMILY PHYSICIAN KIT. Članarine oprosti. 10 najpriročnejših olj in mešanic v 5ml stekleničkah. Poleg 15ml Slim&Sassy za podporo metabolizmu. Vredna 115 PV.

3. Maxi družinska lekarna HOME ESSENTIALS KIT. Članarine oprosti. Skoraj 3 x količina mini lekarne. Poleg petal difuzor. Vreden 220PV.


Več info na mcebasek@gmail.com ali 041 902 293.

Pa miren in zdrav vstop v jesen vsem!
Vaša Maja

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.