ON GUARD obvezna zaščita v tem času - VERAGE za pomlajevanje obraza - TOUCH kolekcija za vse, ki eteričnih olj ne želijo redčiti sami (novosti v septembru)

Tokrat z veseljem objavljam  novosti meseca v slovenski slikovni izvedbi :)


ON GUARD granule, kapsule, bonboni in eterično olje so do 15. septembra podarjeni ob nakupu/včlanitvi za 200PV. 

VERAGE kolekcijo priporočam vsem, ki želijo kožo na obrazu pomladiti, osvežiti in regenerirati. Preizkusile smo jo vse tri dame v družini! Ta mesec 10% ceneje. 

TOUCH kolekcija je super in pripravljena za direktni nanos na kožo. Prihaja v obliki roll on, kjer so eterična olja že redčena s frakcioniranim kokos oljem, ki je brez vonja in ni mastno. Primerna je tako za male kot odrasle. Ta mesec za članski nakup LRP do vključno 15. septembra za 125PV brezplačno prejmete Touch Melaleuco (čajevec). 

Ne pozabite, trenutno potekajo po vsej Sloveniji naša diamond srečanja (kje vse, poglejte v nižji objavi), ki nove člane res lepo obdarujejo z eo cedre. 

Predvsem pa moj namig za nakup ali včlanitev: Home essentials kit s Petal difuzorjem (maxi domača lekarna), ki novim članom prinese tako cedro kot tudi paket On Guard izdelkov. Ob nakupu Family Physician kita s Slim & Sassy (mini domača lekarna) pa cedro. Članstvo nudi vse 25% ceneje, ne obvezuje rednih nakupov, oba paketa pa letne članarine oprostita. Ob včlanitvi/nakupu posamičnih izdelkov pa se le ta poravna - zaradi članskih cen se prinese notri že ob prvem nakupu.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.