Breathe drops, Slim&Sassy softgels + Instant mix za nove člane in praznični katalog 2016 (ter ostale novosti v oktobru)

IZDELEK MESECA


Izdelek meseca so tokrat odlični naravni bonboni Breathe Drops, ki poskrbijo da lažje zadihate. Izdelek brezplačno prejmete za vsa članska LRP za več kot 125 PVnaročila do 15.10. 
NOVI PAKET


Novi paket mini domače lekarne Family Physician z granulami beadlets On Guard in Peppermint vreden 105 PV točk. Paket ne oprošča 24,40€ članarine. Uradni cenik vseh izdelkov doTerra, pa tudi enrolment/včlanitvenih paketov, ki pa članarine oproščajo, najdete na zadnji strani desno zgoraj. Prišteti jim je potrebno še 7,30€ PTT.
Ne pozabite, da vsi prisotni nečlani na Diamond club dogodkih v oktobru ob morebitni včlanitvi za 100PV prejmete brezplačno 15ml stekleničko Citrus Bliss! Na dogodek se lahko vsi zainteresirani, ki doTerro spoznavate preko mene in mojega bloga, prijavite na mcebasek@gmail.com oz vam posredujem natančen seznam dogodkov s termini in kraji. 


POPUST NA NAKUP


V celotnem mesecu oktobru velja 10% popust na nakup namenske mešanice za motivacijo Motivate. Izdelek je eden od šestih odličnih iz Emotional Aromatherapy paketa. Več kot primerno za vse, ki pričenjate novo študijsko leto! nam ustreza tako v difuzorju kot nanešen na pulzne točke (zapestje, za ušesi).


PONUDBA za nove člane


Ob včlanitvi za 100PV točk v celotnem mesecu oktobru in oddanem LRP v novembru (1.-28.11.) novi člani prejmete mehke kapsule Slim&Sassy softgels in Instant Mix paket praškov za naravno (špinačno) zaviranje apetita. Izdelka sta odlična, če želite urediti prebavo, podpreti metabolizem in presnovo, na lahkoten način izločati toksine (deluje tudi na celulit). Seveda ob primerni prehrani in zmerni vadbi :)
BOGO na vidiku!


V Evropi smo že bili deležni BOGO ponudbe: ˝Kupi enega, enega dobiš gratis.˝ V preteklo februarsko izvedbo lahko pokukate tule. Tudi tokrat bom ponudbe dnevno objavila na mojem blogu. Na kratko, vsak pričetek dneva med ponedeljkom 24. in petkom 28. oktobrom bo na doTerra Euope (FB skupina) objavljena ponudba dneva. Ponudbo boste lahko koristili le taisti dan do polnoči oz dokler zaloge ne poidejo! Komaj čakam!


PRAZNIČNI KATALOG že tu!


Ja, saj vem, šele oktober se je pričel :) Vendar si boste že sedaj lahko mirno splanirali vaša dišeča darila, da kasneje ne bo stresnega nakupovanja. Od 1. novembra dalje bodo na voljo naslednji mamljivi izdelki iz tega KATALOGA (cenik brez DDV objavim takoj ko bo zunaj): ruandske košarice miru z namensko mešanico Peace, kamniti dolomitski obesek, namenska praznična mešanica Holiday Joy, kopalno olje z vzglavnikom, milo v potovalni škatlici, losjon z dodano namensko mešanico Passion, paketek za nego nog s strgalno krpico, pilingom in body-butterjem. škatlica s cimetovi naravnimi bonboni, kroglice za sušilni stroj z eo sivke, potovalna torbica za 6 roll on in 16 od 5-15ml stekleničk, losjon za roke z bolgarsko vrtnico.


                            LETNA KONVENCIJA 2016


Vse novosti septembrske svetovne doTerra konvencije bodo pri nas v Ljubljani predstavljene 25.10. ob 17h v hotelu Lev v Ljubljani. Če niste član, lahko brezplačno karto prejmete na mcebasek@gmail.com. Samo udeleženci dogodka bodo lahko po posebni promocijski ceni kupili paket vseh novih izdelkov, ki bodo sicer v Evropi dosegljivi šele meseca maja. Med njimi Touch izvedba olj paketa Emotional Aromatherapy, Body Wash, Body Scrub, Mud Mask, probiotiki PB assist za otroke, eo narda (olje korenin cvetoče himalajske rastline Spikenard/Narda, Nardostachys jatamansi), eo petitgrain (iz listov in vejic grenke pomaranče, Citrus aurantium ssp. amara), Hand&Body losjon, Citrus Bliss losjon za roke, razslojevalni Body Scrub, izboljšani otroški naravni multivitamini A2Z z dodano lubenico, mehke kapsule za pomirjanje Serenity, nova in izboljšana formula pomirjevalne mešanice eo Serenity, trdo milo in Lip Balm v treh izvedbah: Herbal, Original, Tropical.


                         EVROPSKA KONVENCIJA 2017


Ugodnejše karte za obisk evropske konvencije med 20.-21. majem 2017 so že v ponudbi. Tokrat se vidimo v Amsterdamu! Prvič bo evropsko konvencijo obiskala tudi edina mama doTerre, Emily Wright. 

***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.