doTERRA PRAZNIČNI KATALOG 2016

Zopet je leto naokoli in vsi se že po malem pripravljamo na Novo leto in primerna ter izvirna darila. nekaj DIY idej zagotovo najdete v lanskem prispevku NAREDI SAM: praznična darila z eteričnimi olji

Spodaj posredujem tudi novosti letošnjega prazničnega kataloga, ideje zanjo, poslovna darila ter meni najljubše včlanitvene pakete.
Nakup lahko opravite na tri načine, tudi če ste podjetje in iščete ideje za novoletna darila.
  1. Kot redni nakup na povezavi TUKAJ s klikom na SHOP
  2. Kot včlanitveni nakup, ki nudi vse 25% ceneje in ne obveže do rednih nakupov. Nudi le ugodnosti. Ob tem plačate 24,40€ letne članarine in je po enem letu niste obvezani podaljšati. Na voljo pa so tudi tematski včlanitveni paketi, ki te članarine oprostijo. Včlanitveni nakup opravite TUKAJ, s klikom na JOIN&SAVE. Če mislite nakupiti za več kot 100PV točk, obiščite enega od Diamond dogodkov, saj ob tem v novembru prejmete brezplačno mešanico za glavobol in tenzije Past Tense. 
  3. Kot že članu  pa članski nakup zvestobe LRP v vaši SPLETNI PISARNI, ki vam bo povrnil 10-30% nakupa v točkah (1PV točka = cca 1€)
Ob plačilu s kreditno kartico bodo izdelki pri vas v 3-4 delovnih dneh. Priporočena in zavarovana STANDARD PTT na paket (iz Anglije) je 7,30€.PRAZNIČNI KATALOG 2016

Od 1. novembra dalje bodo na voljo naslednji mamljivi izdelki iz tega KATALOGA (cenik brez DDV objavim takoj 1.11., ko bo zunaj): ponujajo se ruandske košarice miru z namensko mešanico Peace, kamniti dolomitski obesek, namenska praznična mešanica Holiday Joy, kopalno olje z vzglavnikom, milo v potovalni škatlici, losjon z dodano namensko mešanico Passion, paketek za nego nog s strgalno krpico, pilingom in body-butterjem. škatlica s cimetovi naravnimi bonboni, kroglice za sušilni stroj z eo sivke, potovalna torbica za 6 roll on in 16 od 5-15ml stekleničk, losjon za roke z bolgarsko vrtnico, s katerim darujemo v dobrodelne namene.

POSLOVNA DARILASte podjetje, ki si želi svojim poslovnim partnerjem ali strankam podariti visokokvalitetna eterična olja s certifikatom CPTG? Podjetje doTERRA ponuja kar nekaj eteričnih olj, izdelkov in paketov, ki zagotovo ustrezajo ne le vašim merilom, temveč tudi vašemu budgetu. 

Med zelo priljubljenimi, ugodnejšimi in uporabnimi eteričnimi olji so OLJA CITRUSOV, ki dvigujejo razpoloženje in nasploh pripeljejo vonj po praznikih. Najbolj priljubljena so eo limonedivje pomarančelimete,.. med namenskimi mešanicami pa zagotovo za uravnavanje razpoloženja Balance, za dviganje razpoloženja Citrus Bliss,..

* V razponu cene od 15 do 25€ najdete kar nekaj posamičnih uporabnih eteričnih olj. ABC vodnik po najpogostejših načinih uporabe posamičnih eo najdete v sestavku TUKAJINTRODUCTORY KIT: za prve korake v svetu naravnih in terapevtskih eteričnih olj je nadvse priročen paket INTRO KIT, ki vsebuje 5ml-stekleničke eteričnih olj sivkelimone in poprove mete.


Za poslovne partnerje si lahko izberete enega od nadvse uporabnih DIFUZORJEV, ki so nepogrešljiv in koristen dodatek v pisarnah. Katerega in kako izbrati? Več informacij TUKAJ


DARILO ZANJO

Dragi fantje, partnerji in soprogi, če želite vašo drago presenetiti vam ponujam nekaj zanimivih predlogov.

Svoji ljubljenki lahko podarite ČLANARINO doTERRA. Le ta na letni ravni (velja 12 mesecev od včlanitvenega datuma dalje) z DDV znaša 24,40€ in ne zahteva rednih mesečnih nakupov. Vaša draga bo tako lahko nakupovala po 25% nižjih članskih cenah, ko bo hotela. Navodila kako poplačati letno članarino najdete TUKAJV celotnem postopku včlanitve le izpustite naročanje artiklov in izberete le INTRODUCTORY ENROLLMENT PACKET  v želenem jeziku (angleščina, nemščina). Vaša najljubša bo tako domov prejela uvodno mapo z aktualnim katalogom doTERRA, uporabnimi uvodnimi brošurami in nalepkami za eterična olja. Lahko pa ji ob tem seveda že naročite tudi nekaj njej ljubih izdelkov. 


VČLANITVENI PAKETI

doTERRA pa ponuja še kar nekaj včlanitvenih paketov (enrollment kit-ov), ki vas letne članarine oprostijo in so v paketu zagotovo cenejša izbira, kot če bi izdelke kupovali posamično.
  • FAMILY PHYSICIAN KIT + SLIM&SASSY - najprimernejša eo (5ml) za ˝družinsko lekarno˝ in eo za pospeševanje metabolizma (15ml). S tem smo pričeli tudi mi! Vsebuje: 5ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Breathe, Digest Zen in še 5ml steklenička Deep Blue in 15ml namensko mešanico za metabolizem Slim & Sassy.
  • HOME ESSENTIALS KIT - najprimernejša eo (15ml, razen Deep blue)  za ˝domačo lekarno˝ in difuzor Petal. Največ za to ceno, skoraj 3x količina FPK paketa. Če bi se sama včlanjevala še enkrat, bi se odločila za ta paket! Vsebuje: 15ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Breathe, Digest Zen in še 5ml steklenička Deep Blue skupaj s PETAL difuzorjem. Vreden je 220 PV točk.
  • FAMILY WELLNESS KIT - najprimernejša eo in izdelki za uporabo v družini. Vsebuje: Family Physician Kit; prehranska dopolnila Lifelong Vitality Pack; frakcionirano kokosovo olje; On Guard izdelki - pena za umivanje rok z dozirnikom, zobna pasta, granule in mehke kapsule; 10ml Past Tense, ki je zelo priročen ob glavobolih in tenzijah. Vreden je 191 PV točk.
  • CLEANSE & RESTORE KIT - paket z izdelki za čiščenje in razstrupljanje telesa. Vsebuje: 15ml eo limone; prehranska dopolnila Lifelong Vitality Pack; čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotiki in prebiotiki PB Assist; sistem encimov TerraZyme; s čistilnimi mehkimi kapsulami Zendocrine. Vreden je 131 PV točk.
  • NATURAL SOLUTIONS KIT - odličen izbor najbolj učinkovitih in priljubljenih izdelkov za vaš dom in družino.
  • Novi ATHLETE´S KIT je primeren za vse športno aktivne. Vsebuje 5ml sivko. čajevec, On Guard, poprovo meto in Breathe, za bolečino blagodejno Deep Blue rub kremo, naravna in za dnevne potrebe uravnana prehranska dopolnila Daily Nutrient Pack in komplementarni Deep Blue Polyphenol Complex ob bolečniha mišic in sklepov ter za povečano telesno aktivnost Mito2Max. 
  • Novi EMOTIONAL AROMATHERAPY DIFFUSED KIT vsebuje šest 5ml namenskih mešanic za različna čustvena razpoloženja in difuzor Petal.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.