JESENSKI BOGO - kupi enega in enega dobiš

BOGO je akronim za˝Buy One, Get One for Free˝.ZA KOGA?
Ponudba, ki smo si jo tako nečlani kot člani želeli! Ta teden bo namenjen prav nam in seveda tudi tistim, ki se z doTERRO šele spoznavate. Velja torej tudi za včlanitvena naročila, tudi ta, na Diamond Club dogodkih v tednu BOGO ponudb.

NA KAK NAČIN?
Vsak dan v delovnem tednu bo v ponudbi nekaj drugega, kar pomeni, da bodo v tednu od 24. pa do 28. oktobra 2016, na voljo različni izdelki. Šlo bo torej za dnevne akcije "kupi 1 izdelek, dobi 1 izdelek podarjen". Ponudbe se objavljajo vsak dan sproti na doTERRA Europe - Corporate. 5 dni, 5 ponudb. Dnevne ponudbe se bodo sproti osveževale tudi v tem prispevku spodaj!


Slika je simbolična in ne prikazuje nujno aktualnih izdelkov totedenske BOGO ponudbe.

KDAJ in KAKO?
Pazite, da boste dnevni nakup opravili znotraj 24 ur (00:00-23:59), ko ponudba velja in pred pričetkom nove ponudbe. Nakupa na LRP ne morete shraniti in ga poslati kak drug dan. Nakup lahko opravite kot redno (Retail) naročilo, kot včlanitveno standardno naročilo in kot obstoječi član bodisi kot standardno naročilo ali na stari ali na novo nastavljeni program zvestobe LRP. Na dan lahko na posamično naročilo kupite do 5 izdelkov. Dnevna ponudba velja dokler zaloge ne poidejo. Plačilo mora biti izvedeno s kreditno ali debetno kartico. Plačila s točkami niso možna, prav tako niso mogoča plačila po predračunu!

PRIHRANITE PTT!
Za cenejše stroške pošiljanja priporočam skupinski nakup in medsebojno razdelitev PTT stroškov. V tem primeru se članom (sploh če gre za več kot 50PV vredno naročilo) vsekakor za povračilo točk izplača opraviti LRP naročilo. Pri nakupu nad 50 PV točk prejmete povračilo točk samo za kupljeni (ne podarjeni) izdelek. NAVODILA ZA NAKUP

Nečlanski nakup
Vstopite na spletno stran TUKAJ.
Kliknite na SHOP.
Izberite LANGUAGE (English) in COUNTRY (Europe, Slovenia) in nato START SHOPPING.
Izberite dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
Za vstop v košarico izberite GO TO CART.
Vnesite vse podatke za pošiljanje in za plačilo.
Za nadaljevanje kliknite CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmete potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom. 

Člansko LRP naročilo (moj nasvet: če ste član, oddajte LRP naročilo)
Vstopite v svojo spletno pisarno TUKAJ.
Vpišite se s svojo ID člansko številko in svojim geslom.
Pojdite na svoje LRP naročilo ali kreirajte nov LRP. 
Izberite dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
Za vstop v košarico izberite GO TO CART.
Vnesite vse podatke za pošiljanje in za plačilo (zgoraj v košarici levo mora pisati LRP ORDER).
Za nadaljevanje kliknite CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmete potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom.

Člansko standardno naročilo
Vstopite v svojo spletno pisarno TUKAJ.
Vpišite se s svojo ID člansko številko in svojim geslom.
Izberite dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
Za vstop v košarico izberite GO TO CART.
Vnesite vse podatke za pošiljanje in za plačilo.
Za nadaljevanje kliknite CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmete potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom.

Lep, dišeč in obdarovanja poln teden vsem!


***Ponudba za ponedeljek  24.10.
Ob nakupu Breathe Vapor Stick prejmeš Breathe 5ml brezplačno. Nam je Vapor Stick mazilo pomagalo pri pospeševanju kašlja in redčenju ter izločanju sluzi. Mazali smo ga na prsi, med lopatici in na zatilje. Prav tako si ga ob zamašenem nosu namaževa kar pod nos. Odlična ponudba, je že v naši košarici! :) Super, priročno (en izdelek za mazat, drugi za v difuzor) in poceni novoletno darilo! #Razprodalo se je včeraj že malo po 17h.Ponudba za torek 25.10.

Ob nakupu nevtralnega losjona Spa Hand & Body Lotion prejmete Citrus Bliss 5ml brezplačno. Losjon sama uporabljam za bazno podlago, narejen je iz naravnih sestavin, z dodatkom ohrovta zelja in še nekaterih zanimivih sestavin :). Koža je res mehka in voljna, predvsem pa losjon priporočam vsem, ki ne marate mastne podlage. Lahko ga sicer uporabite kot podlago ali pa vanj vlijete najljubše eo in si ustvarite personaliziran losjon za telo. Citrus bliss je mešanica citrusov in vanilije, sama jo uporabljam za dvig razpoloženja v difuzorju, za poletni parfum in poživitev na pulznih točkah (zapestje, za ušesi,..).
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Ponudba za sredo 26.10.

Ob paketku pilinga in hranila za obraz Reveal Facial System prejmite Frankincense Touch 9ml brezplačno. Reveal je dvodelni pomlajevalni set s pilingom, ki kožo na naraven način očisti, kot da bi te mehke krtačke do gladkega zmasirale. Koža je po uporabi sijoča in moje pore neverjetno očiščene. Sama se ga poslužujem vsaj enkrat tedensko, na mokro in očiščeno kožo vmasiram piling, nato čez vmasiram peptidni aktivator, ki stori vse ostalo. Obrišem z brisačko namočeno s toplo vodo ter nanesem svojo obrazno kozmetiko. Kadilna bosvelija (Frankincense) v Touch izvedbi je optimalno redčena s frakcioniranim kokosovim oljem, pripravljena za direktni nanos na kožo in primerna za najmlajše in odrasle. Pri nas jo dodajamo vsem oljem, ker opažam da z njo vse bolje učinkuje, sicer pomaga celicam pri obnovi, regenerira, je odlično za pomiritev, glavobol, izkazalo se nam je kot super pomoč ob laringitisu, brazgotinicah, velja za univerzalni tonik za vse telesne sisteme. 
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan.Ponudba za četrtek 27.10.

Ob nakupu 5ml parfumske mešanice za ženske Whisper, prejmete 5ml sivke in 5ml poprove mete brezplačno! Whisper je mešanica eo, ki ženski dajo edinstven vonj. Nanesete jo na zapestja, za ušesi, na oblačilo, šal ali lase in s tem izrazite vsaka svoj in najbolj zapeljiv vonj. Sivka je eo za vse, primerno predvsem za najmlajše, trenutno nam najbolj pomaga pri pomiritvi dražečega kašlja, blažji obliki herpesa, razdraženi koži, boljšem spanju in izraščajočih zobkih.  Poprova meta v zimskem času blagodejno vpliva na dihala, pomaga pri razdraženem želodcu in prebavnih težavah ter doda nepozabno aroma temni 80% čokoladi, ki jo raztopim, dodam žlico kokosovega olja in zlijem v silikonske modelčke. Po 20min v zamrzovalniku postrežem odlične pralinejčke )

#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. 


Ponudba za petek 28.10.

Ob nakupu usb difuzorja (ima usb priklop) prejmete 5ml Serenity brezplačno. USB difuzorje smo doslej lahko dobili le na evropski konvenciji, tako da je ponudba res ekskluzivna in bo zagotovo hitro pošla. Notri gre cca 1-2ml čistega eo. Priklapljam ga tako v avtu kot na prenosniku. Zame najboljša ponudba tedna. Serenity pa kralj za pomirjanje in spanje, bodisi redčen na podplatih, v kopeli z milom, na vzglavniku, v razpršilki na posteljnino. NAKUP - priporočam, da ga danes (čim hitreje) opravite sami, tako nečlani kot člani, ker ti difuzorji so res vroča roba, ker niso v redni ponudbiJaz sem jih že naakupila 5, za novoletna darilca, ena najbolj praktičnih! :D Najdete ga pod kodo 33320005.

#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.