NOVOSTI V MESECU NOVEMBRU

IZDELEK MESECA


LIMONA (15ml) eo pridobljeno s hladnim stiskanje limonine lupine. Večnamensko ekološko čistilo, kot močan antioksidant odvaja proste radikale, z močnimi in čistilnimi lastnostmi. Doma si lahko naredite sprej z vodo za čiščenje površin ali pa jo uporabite z oljčnim oljem za čiščenje lesa. Ob uživanju (pri prebavnih ali respiratornih težavah, za čiščenje telesa) kanete kapljico v kozarec z vodo, pri aromatični uporabi pa v difuzor za dvig energije, razpoloženja in za čiščenje zraka patogenov. 

Nasvet: limono uporabite za čiščenje oken, boljši polovici pa bo pomagala pri odpravi še tako trdovratne umazanije (popravilo strojev, čiščenje kolesa ipd.). Izdelek brezplačno prejmete za vsa članska LRP naročila do 15.11. za vsaj 125 PV. 

POPUST NA NAKUP


Od 1.-30. novembra je 10 % ceneje PB ASSIST+, ki je varen za uporabo pri vseh družinskih članih. Vzpostavlja urejeno prebavo, ustvarja neugodno okolje za nezdrave bakterije, kvas in druge škodljive mikroorganizme. Pomaga dvigniti imuniteto, preprečuje prebavne okužbe (npr. potovalna driska) in odpravlja simptome razdraženega črevesja, podpira maksimalno absorbcijo hrane, hranil in poveča njihovo presnovo ter izkoristek. Očisti in izboljša videz kože.

Naravni prehranski dodatek je torej posebej primeren po kurah antibiotičnega zdravljenja, za vzpostavitev zdrave črevesne flore.

PONUDBA ZA NOVE ČLANE
Diamond Club DogodkiOb včlanitvi za 100 PV točk v mesecu novembru in oddanem LRP naročilu za 100 PV točk v decembru novi člani prejmete mehke želatinaste kapsule Slim&Sassy softgles in Instant Mix paket za naravno (špinačno) zaviranje apetita. Izdelka sta odlična, če želite urediti prebavo, podpreti metabolizem in presnovo, na lahkoten način izločati toskine (deluje tudi na celulit). Seveda ob primerni prehrani in zmerni vadbi :)

Seznam aktualnih Diamond Club dogodkov v tem mesecu najdete TUKAJ.


PRAZNIČNA PONUDBA


Samo še dober mesec nas loči od obdarovanja naših najbližjih in če boste že v tem mesecu mirno splanirali vsa dišeča darilca, se boste izognili stresnemu nakupovanju.

Od 1. novembra dalje so na voljo naslednji izdelki iz KATALOGA (cenik brez DDV): ruandske košarice miru z namensko mešanico Peace, kamniti dolomitski obesek, namenska praznična mešanica Holiday Joy, kopalno olje z vzglavnikom, milo v potovalni škatlici, losjon z dodano namensko mešanico Passion, paketek za nego nog s strgalno krpico, pilingom in body-butterjem. škatlica s cimetovi naravnimi bonboni, kroglice za sušilni stroj z eo sivke, potovalna torbica za 6 roll on in 16 od 5-15ml stekleničk, losjon za roke z bolgarsko vrtnico.

doTERRA NA FACEBOOK-u


doTERRO lahko med 27. novembrom in 23. decembrom 2016 spremljate na doTERRA Europe Facebook strani, kjer se lahko potegujete za mamljive izdelke!

EVROPSKA KONVENCIJA 2017


Ugodnejše karte za obisk evropske konvencije med 20.-21. majem 2017 so že v ponudbi. Tokrat se vidimo v Amsterdamu! Prvič bo evropsko konvencijo obiskala tudi edina mama doTerre, Emily Wright. ***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.