Duglazija, Holiday Joy in kadilna bosveliija - že diši po praznikih!

BREZPLAČNI FRANKINCENSE


Kadilna bosvelija, kadilo, frankincense ali ljubkovalno frenky! Kralj med eteričnimi olji, olje za vse. Ko ne veš kaj uporabiti, lahko uporabiš to olje. Je dovolj nežno olje, da se ga lahko uporablja tudi pri najmlajših ter kljub temu neverjetno močno v delovanju. Sama ga dodajam ostalim posamičnim eo ali tudi mešanicam, ker vidim, da se res poveča učinek delovanja. Kadilo je pridobljeno s parno destilacijo smole drevesa bosvelije, ker smole potrebujejo veliko, je njegova vrednost med bolj cenjenimi. Le doTerra Frankincense v svetovnem merilu pridobivajo iz vseh vrst drevesa bosvelija: carteri, frereana in sacra. Stare civilizacije in verstva so že poznale njegov glavni učinek, meditativnost, povezovanje, prizemljitev in pomirjanje. Jezus ga je od treh modrih prejel v dar ob svojem rojstvu. Danes ga poznamo kot eo, ki celicam pomaga k regeneraciji in pomaga pri odstranjevanju degeneriranih. Uporabljam ga za sproščanje v difuzorju, kapljico v moji dnevni kremi za regeneracijo celic in anti-age efekt, ob kožnih nepravilnostih, kot so hiperpigment, za celjenje ran in brazgotin, lepo nam je pomagal ob laringitisu, na podplatih pa služil v podporo imunskemu sistemu in celostni pomiritvi. Ne rečejo mu zaman tonik za vse telesne sisteme!
Ob vsakem rednem, včlanitvenem ali članskem nakupu za 200PV točk ga med 1.-31- decembrom prejmete 15ml brezplačno. 2 nakupa, 2 steklenički ;)
*Če se včlanjujete, se mi javite, saj imate do sobote ob tem nakupu možnost prejetja še mešanice za glavobol in napetosti Past Tense. Priporočam nakup velike domače lekarne, Home essentials paketa s Petal difuzorjem.

IZDELEK MESECA HOLIDAY JOY, DUGLAZIJA 10% CENEJE


Duglazija je nedomorodna vrsta, ki se je zelo razrasla po Novi Zelandiji. Ima res prečudovit vonj, resda se čuti da gre za jelko, pridan pa ji je svež in citrusen vonj. Sama jo imam zelo rada v difuzorju za vonj po pravih praznikih, ob tem blagodejno vpliva na naša dihala, če pa si želim očistiti kožo, kapljico dodam v mojo dnevno porabo kreme za obraz. doTerra jo pridobiva iz iglic mladih dreves v netretiranih in neokrnjenih področjih, kjer jo poskušajo s poseko nadzorovat v rasti. Da ne gre nič v nič, so v okviru svoje že tako lepe doTerra kulture, izkoristili priložnost za pridobivanje tega svežega in naravnega eo iz iglic mladih dreves. Ves december je 10% ceneje.

Holiday Joy je namenska praznična mešanica, v kateri najdete eo eo divje pomaranče, muškatnega oreščka, sibirske jelke, kitajskega in cejlonskega cimeta, klinčkov, duglazije in absoluta vanilije. Decembra jo imam o v difuzorju, na obeskih iz naravnih materialov v avtu, na smrekici, z njim odišavimo voščilnice, dodajamo v mila, na obesek okoli vratu. Ob članskem nakupu zvestobe LRP med 1.-15. decembrom, jo prejmete 5ml brezplačno, poleg pa dolomitski obesek na sličici. če naročilo znaša 200PV, pa še 15ml Frankincense!

BREZPLAČNA OLJA v FB nagradni igriNa doTerra Europe - Corporate FB strani med 27. novembrom in 23. decembrom poteka Advent Event nagradna igra. Vsakih nekaj dni se ob novi nagradni igri postavi novo vprašanje. Vsaka nagradna igra pove, kaj se podeljuje in koliko kosov te nagrade. Z odgovarjanjem v komentar do določenega datuma ste morda eden od srečnežev! Za sodelovanje:
1. všečkajte omenjeno stran
2. pod trenutno nagradno igro komentirajte (v kateremkoli jeziku) z odgovorom na zastavljeno vprašanje
3. počakajte na naključni žreb dan po zaključku, kjer boste označeni, če vas izžrebajo
4. nagrado dobite z mailom na europeleadership@doterra.com s pripisom ˝Giweawaywinner˝, svojimi podatki za pošiljanje in s pripisom nagrade, ki ste jo prejeli.
Ob vsaki nagradni igri lahko dobite le eno olje/izdelke. Lahko pa zopet sodelujete v vseh naslednjih nagradnih igrah. Podelili so se že Holiday Joy, 5.12. pa se izžreba nagrajence Elevation mešanic.

NOVOST PRI POŠTNINI - povračilo v točkah


Uvaja se povračilo poštnine (le za člane) v točkah, ki jih lahko koristite za brezplačne izdelke. Pri programu zvestobe LRP se vam povrne 100% v točkah, pri standardnem naročilu 50%, če sta oddana on-line. Oz 50% pri prvem in 0% pri drugem, če sta oddana preko maila ali klica. Če boste v naročilu koristili točke in ste ga oddali on line, dobite povrnjenih 50% v točkah, če bo oddan preko maila ali klica 0%. Ob poštnini preko DPD 100% povračilo pomeni 7 točk, ob poštnini preko DHL Express pa 100% povračilo pomeni 9 točk. 1 točka je vredna okoli 1€ in po pridobitvi v programu ostane nadaljnjih 12 mesecev. Po novem poštnina z DPD (Standard) znaša 8,54€, poštnina z DHL Express (Premium) pa 14,64€. Poštnina se v Evropi zvišuje zaradi stroškovnega prilagajanja trgu ter zato, da so lahko uvedli program povračila točk za poštnino tudi pri nas.

PRAZNIČNI KATALOG


Ponovno je na voljo set s sladkornim pilingom in putrčkom za noge! Od sedaj lahko naročamo neomejeno število prazničnih izdelkov. na voljo se še ruandske košarice miru z namensko mešanico Peace, kamniti dolomitski obesek, namenska praznična mešanica Holiday Joy, kopalno olje z vzglavnikom, milo v potovalni škatlici, paketek za nego nog s strgalno krpico, pilingom in body-butterjem. kroglice za sušilni stroj z eo sivke, losjon za roke z bolgarsko vrtnico, s katerim darujemo v dobrodelne namene. Pošli so: losjon z dodano namensko mešanico Passion, škatlica s cimetovi naravnimi bonboni, potovalna torbica polka dot za 6 roll on in 16 od 5-15ml stekleničk. 
KATALOG in CENIK (še brez 22% DDV)

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.