NOVOLETNIH 100 točk, brezplačna kadilna bosvelija še na voljo, Athlet´s Kit za športnike in pomirjevalni Serenity (doTerra novosti v januarju)

Prispevki so avtorsko delo.
Prosimo, da ob deljenju posredujete povezavo do objave ali avtorja.

***

 Novo Leto je tu, želim vam, da bo kar se da lepo, zdrave in čisto vaše. Da boste s pridom izkoristili vse kar vam življenje ponuja in prinaša.
Menda nam prihajajoči dnevi prinašajo tudi kako snežinko ;)


NEW YEAR NEW YOU


Med 1.1. in 28.2.2017 se lahko spoznavamo na brezplačnih dogodkih NEW YEAR, NEW YOU, ki nudijo možnost 100 brezplačnih točk (vrednost nad 100€). Gre za domačen in prijeten način spoznavanja doTerre in njenih izdelkov skozi naše dosedanje izkušnje. Dogodki so namenjeni prevsem nečlanom in tistim, ki se z doTerro še niste uspeli srečati bolj podrobno. Dogodki in srečanja potekajo po celi Sloveniji, predvsem pa se bo odvijalo kar nekaj zanimivih webinarjev, ki jih lahko poslušate kar iz vašega najljubšega naslonjača od doma.Vas zanima  o kakšnih tematikah vse bomo klepetali in katere kraje vse obiščemo, pokukajte na aktualni seznam ;)
*Vsi, ki se  udeležijo teh dogodkov (v živo ali prisostvujete webinarju), ste deležni dodatnih ugodnosti: ob včlanitvi za vsaj 100 PV in oddanem 100 PV programu zvestobe LRP mesec kasneje, se vam povrne  100 točk (vrednost nad 100€). Te točke lahko vnovčite za poljubne izdelke doTERRA. Na dogodku prejmete tudi potrditveno kodo od izvajalca dogodka, za vklop te ugodnosti.

BREZPLAČNI FRANKINCENSE - podaljšano do 15.1.!


Kadilna bosvelija, kadilo, frankincense ali ljubkovalno frenky! Kralj med eteričnimi olji, olje za vse. Ko ne veš kaj uporabiti, lahko uporabiš to olje. Je dovolj nežno olje, da se ga lahko uporablja tudi pri najmlajših ter kljub temu neverjetno močno v delovanju. Sama ga dodajam ostalim posamičnim eo ali tudi mešanicam, ker vidim, da se res poveča učinek delovanja. Kadilo je pridobljeno s parno destilacijo smole drevesa bosvelije, ker smole potrebujejo veliko, je njegova vrednost med bolj cenjenimi. Le doTerra Frankincense v svetovnem merilu pridobivajo iz vseh vrst drevesa bosvelija: carteri, frereana in sacra. Stare civilizacije in verstva so že poznale njegov glavni učinek, meditativnost, povezovanje, prizemljitev in pomirjanje. Jezus ga je od treh modrih prejel v dar ob svojem rojstvu. Danes ga poznamo kot eo, ki celicam pomaga k regeneraciji in pomaga pri odstranjevanju degeneriranih. Uporabljam ga za sproščanje v difuzorju, kapljico v moji dnevni kremi za regeneracijo celic in anti-age efekt, ob kožnih nepravilnostih, kot so hiperpigment, za celjenje ran in brazgotin, lepo nam je pomagal ob laringitisu, na podplatih pa služil v podporo imunskemu sistemu in celostni pomiritvi. Ne rečejo mu zaman tonik za vse telesne sisteme!
Ob vsakem rednem, včlanitvenem ali članskem nakupu za 200PV točk ga med 1.-15. januarjem še vedno prejmete 15ml brezplačno. 2 nakupa, 2 steklenički ;)
*Če se včlanjujete, priporočam nakup velike domače lekarne, Home essentials paketa s Petal difuzorjem. Navodila najdete v Včlanitvenem nakupu. Ponudba se združuje s ponudbo New Year New You! Torej če nadalje oddate še LRP program zvestobe za 100PV med 1.-28.2., prejmete še 100 Points (=cca 100€) brezplačno in si za njih izberete poljubne izdelke.

IZDELEK MESECA SERENITY , ATHLET´S KIT 10% CENEJE


Športni set Athlete´s Kit je res odlična reč, s tem bi se strinjal tudi moj dragi, sploh ko pride s tedenskega treninga hokeja. V njem najdete Deep Blue rub namensko kremo za bolečine v mišicah in sklepih, ki jo lahko uporabite pred ali po vadbi, tudi ob kroničnih bolečinah po poškodbah ali operativnih posegih. On Guard uporabite za razkuževanje in dvig odpornosti. Breathe olje za odpiranje dihal v času sezonskih bolezni, sivko za pomirjanje po vadbi in poškodbe na koži, čajevec za glivice na nohtih in prvo pomoč koži, ,poprovo meto pa za energijsko bombo in krotitev apetita. Pomiri tudi slabost in ureja prebavne težave. Ves januar je 10% ceneje.

Serenity je namenska mešanica za pomirjanje, ki jo sestavljajo eo sivke, sladkega majarona, rimske kamilice, ilang-ilanga, havajske sandalovine in absolut vanilijevega stroka. Sami jo največkrat uporabimo pred spanjem. Bodisi v nekaj mila predno pripravim večerno kopel za moji najmlajši, redčeno na podplatkih za trdnejše spanje, v razpršilki jo lahko uporabimo na posteljnini 10 min pred spanjem ali si z njo umirimo težek dan na pulznih točkah. Resnično pomiri telo in duha, osveži misli, popelje v sladek spanec, v difuzorju nudi zelo subtilno aromo, odpravlja napetosti in pomirja čustva. Krasna reč za vse od najmlajših do največjih :) Ob članskem nakupu zvestobe LRP med 1.-15. januarjem, jo prejmete 5ml brezplačno. Če naročilo znaša 200PV, pa poleg prejmete še 15ml Frankincense!

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.