Breathe Touch za zimske dni, Aromatouch za prijetnejšo masažo ter veliko drugih novosti! (februar 2017)

 
Da se najbolj zaljubljeni mesec v letu lepo prične, v branje priporočam zadnjo številko 

Living Magazine!
Od kje doTerra dobiva eo?
Nepalska narda
Novozelandska duglazija
Ameriška ragbi olimpijka o doTerri
Kulinarika z eo
Evkaliptus radiata
Znanost mineralov
doTerra preobrazba telovadne torbe
Pomoč otroškim žrtvam trgovine za spolne usluge
Eo v času zime


IZDELEK MESECA AROMATOUCH 5ml, Touch BREATHE 9ml roll-om 10% CENEJE


Aromatouch je namenska mešanica iz eo ciprese (stimulira srčno-žilni obtok), poprove mete (deluje hladilno in omili bolečine, poživi), majarona (omili vse tenzije/napetosti), bazilike (omili vnetja, ugodno vpliva na živčni sistem), grenivke (omili bolečine in utrujene mišice) in sivke (pomirja vsa tkiva), revitalizira). Doma jo največkrat uporabimo pri Aroma Touch tehniki, v namen sproščujoče masaže, v primeru napetosti, mišičnih krčev, po težkem telesnem naporu ali za pospešitev krvnega obroka. Ob članskem nakupu zvestobe LRP med 1.-15. februarjem, jo prejmete 5ml brezplačno.

Touch Breathe 9ml roll-on je predpripravljena in redčena mešanica eo skupaj s kokosovim frakcioniranim oljem, ki je primerna za nanos na kožo tako pri malih in velikih. Uporabljamo jo predvsem ko želimo odpirati dihala, pospeševati kašelj, pospešiti rečenje in izločanje sluzi, ob zamašenem nosu in za lažje dihanje. Čez dan jo nanašamo na prsi, med lopatici, na zatilje in včasih previdno pod nos, tudi na arkadni del in sinuse, zvečer pa na podplate, za indirektno pomoč dihalom (tako nas v spanju ne draži na kašelj, odpre pa zamašene noske). Poleg kokosovega olja vsebuje eo lovorja, evkaliptusa radiate, poprove mete, čajevca, limone, ravensare, kardamoma. Ves februar je 10% ceneje.NEW YEAR NEW YOU - možnost 100 brezplačnih točk!


Še celoten februar se lahko spoznavamo na brezplačnih dogodkih NEW YEAR, NEW YOU, ki nudijo možnost 100 brezplačnih točk (vrednost nad 100€). Gre za domačen in prijeten način spoznavanja doTerre in njenih izdelkov skozi naše dosedanje izkušnje. Dogodki so namenjeni prevsem nečlanom in tistim, ki se z doTerro še niste uspeli srečati bolj podrobno. Dogodki in srečanja potekajo po celi Sloveniji, predvsem pa se bo odvijalo kar nekaj zanimivih webinarjev, ki jih lahko poslušate kar iz vašega najljubšega naslonjača od doma.Vas zanima  o kakšnih tematikah vse bomo klepetali in katere kraje vse obiščemo, pokukajte na aktualni seznam ;)
*Vsi, ki se  udeležijo teh dogodkov (v živo ali prisostvujete webinarju), ste deležni dodatnih ugodnosti: ob včlanitvi v februarju za vsaj 100 PV in oddanem 100 PV programu zvestobe LRP marca, se vam povrne  100 točk (vrednost nad 100€). Te točke lahko vnovčite za poljubne izdelke doTERRA. Na dogodku prejmete tudi potrditveno kodo od izvajalca dogodka, za vklop te ugodnosti.


 DIAMOND CLUB DOGODKI pomlad 2017


Diamond club dogodke lahko izvajaš ob doseženih pogojih. Namenjeni so širjenju svojih izkušenj z doTerro, varni uporabi domače lekarne olj, bolj tesnemu povezovanju s tvojo ekipo sočlanov in širjenju tvoje ekipe. Pomladni Diamond Club nas bo med 1.2. in 30.4. 2017 izvajalo sedem koordinatork, med njimi sem na moje veliko veselje tudi sama. Obiskovala bom kraje po celotni Sloveniji. Če doTerro spoznavate preko mene, se mi za podrobni urnik oglasite na mcebasek@gmail.com ali na 041.902.293. Če pa že imate svojo doTerra svetovalko in mentorico, se obrnite nanjo. Seveda podjetje ob morebitni 100PV ali 400PV vredni včlanitvi podarja odlična darilca! :) V treh mesecih koordiniram srečanja po označenih krajih. Če vašega kraja na seznamu ni in se vas zbere vsaj 5 nečlanov, ki še nimate doTerra svetovalke, me kontaktirajte in se dogovorimo za prijetno srečanje kar pri vas doma ali bližnji okolici :)


OSTALE NOVIČKE FEBRUARJA

 
Melisa in rimska kamilica (ta od 6.2.) zopet na voljo - 1 na račun/mesec
Digest Zen = po novem Zen Gest
♡ Nova št. za pomoč strankam in članom za Slovenijo +38682880204. Izkoristite jo!
♡ Nove več-jezične nalepke - se odlepijo (doslej za vsa olja v tabeli spodaj)
♡ Karte za konvencijo v Amsterdamu razprodane
♡ prvi mesec za brezplačni incentive trip - destilacija Arborvitae v British Columbia za nami. Potegujemo se lahko vse do maja.
♡ za več info o posameznih izdelkih sedaj kliknite na Training tab na doterraeveryday.eu (www.doterratools.com)

 ***
Prispevki so avtorsko delo.
Prosimo, da ob deljenju posredujete povezavo do objave ali avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.