Pomladni BOGO: kupiš en izdelek, enega dobiš gratis ;)

BOGO je akronim za˝Buy One, Get One for Free˝. Zabavni del je v tem, da šele ob 00:01 na dan ponudbe izveš (tudi jaz šele takrat) kaj bo v ponudbi le do večera do 23:59 tisti dan. Želeni nakup opravi čim prej, ker pogosto zaloge poidejo pred iztekom dneva! Želiš za občutek pokukati v pretekla dva? Pomladni BOGO 2016, Jesenski BOGO 2016. Takoj ko bo aktualna dnevna ponudba znana, jo objavim spodaj! ;)
ZA KOGA?
Ponudba, ki smo si jo tako nečlani kot člani zopet čakali! Ta teden bo namenjen prav nam in seveda tudi tistim, ki se z doTERRO šele spoznavate. Velja torej tudi za včlanitvena naročila, tudi ta, na Diamond Club dogodkih v tednu BOGO ponudb.

NA KAK NAČIN?
Vsak dan bo v ponudbi nekaj drugega, kar pomeni, da bodo v tednu od 20. do 25. februarja 2017, na voljo različni izdelki. Šlo bo torej za dnevne akcije "kupi 1 izdelek, dobi 1 izdelek podarjen". Ponudbe se objavljajo vsak dan sproti na doTERRA Europe - Corporate. 6 dni, 6 dnevnih ponudb. Dnevne ponudbe se bodo sproti osveževale tudi v tem prispevku spodaj!


Slika je simbolična in ne prikazuje nujno aktualnih izdelkov totedenske BOGO ponudbe.

KDAJ in KAKO?
Pazi, da boš dnevni nakup opravil znotraj 24 ur (00:01-23:59), ko ponudba še velja (IN ČE ZALOGE NISO POŠLE! - preveri pred nakupom na doTerra Europe FB strani) in pred pričetkom nove ponudbe. Nakupa na LRP ne moreš shraniti in ga poslati kak drug dan. Nakup lahko opraviš kot redno (Retail) naročilo, kot včlanitveno standardno naročilo in predlagam da kot član preko programa zvestobe LRP. Na dan lahko na posamično naročilo kupiš do 5 BOGO izdelkov. Dnevna ponudba velja dokler zaloge ne poidejo. Plačilo mora biti izvedeno s kreditno ali debetno kartico. Plačila s točkami niso možna, prav tako niso mogoča plačila po predračunu!

PRIHRANITE PTT!
Za cenejše stroške pošiljanja priporočam:
  1. pri včlanitvenem naročilu: meni kot tvoji mentorici ali koordinatorki Diamond Club dogodka sporočiš še BOGO, če ti je ob dnevu včlanitve všeč! Težko verjamem, da ti ne bi bil :)Tako boš imel/a le eno PTT.
  2. pri članskem nakupu priporočam nakup preko LRP: od pavšalne 8,54€ PTT se ti 7 točk (vrednost cca 7€) povrne v pisarno. Tako boš do sobote zbral/a največ 42 točk, za kar si izbereš poljubne izdelke. Jaz npr. 15ml čajevec in 15ml baziliko, ki ju ravno potrebujemo! Seznam za koriščenje točk najdeš v tem obrazcu. Pri nakupu nad 50 PV točk dodatno prejmeš povračilo točk (10-30% od PV nakupa) samo za kupljeni (ne podarjeni) izdelek.  
  3. pri rednem nakupu skupinski nakup in medsebojno razdelitev PTT stroškov (8,54€ na nakup): lahko se obrneš name ali na svojega doTerra svetovalca. Če bo razlika med redno (Retail) in člansko (Whsl) ceno BOGO ponudbe ali do 5 BOGO izdelkov več kot 24,40€, priporočam včlanitev po teh navodilih. Da lažje preračunaš je tule uradni cenik podjetja: doTerra cenik z DDV.

NAVODILA ZA NAKUP
Pred nakupom na FB strani doTerra Europe - Corporate preveri, če je dnevni BOGO še na voljo!

Včlanitveno naročilo
meni kot tvoji mentorici ali koordinatorki Diamond Club dogodka sporočiš še BOGO, če ti je ob dnevu včlanitve všeč! Težko verjamem, da ti ne bi bil :) Tako boš imel/a le eno PTT. Če imaš svojega doTerra svetovalca, se obrni nanj.
 
Člansko LRP naročilo (moj nasvet: če si član, oddaj LRP naročilo. Če že imaš ustvarjenega, ga le predelaj in dodaj BOGO izdelke, sprocesiraj takoj! Ne ustvarjaj novega LRP o spodnjih navodilih.)
Vstopi v svojo spletno pisarno TUKAJ.
Vpiši se s svojo ID člansko številko in svojim geslom.
Pojdi na svoje LRP naročilo ali kreiraj nov LRP. 
Izberi dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
Za vstop v košarico izberi GO TO CART.
Vnesi vse podatke za pošiljanje in za plačilo (zgoraj v košarici levo mora pisati LRP ORDER). Plačaš lahko le s kreditno ali debetno kartico, ne na predračun.
Za nadaljevanje klikni CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmeš potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom.

Nečlanski nakup
Priporočam skupinski nakup in medsebojno razdelitev PTT stroškov (8,54€ na nakup): lahko se obrnete name ali na vašega doTerra svetovalca. Če bo razlika med redno (Retail) in člansko (Whsl) ceno BOGO ponudbe ali do 5 BOGO izdelkov več kot 24,40€. Priporočam včlanitev po teh navodilih. Da lažje preračunate je tule uradni cenik podjetja: doTerra cenik z DDV.
Če pa ga vseeno želite opraviti sami:
Vstopite na spletno stran TUKAJ.
Kliknite na SHOP.
Izberi LANGUAGE (English) in COUNTRY (Europe, Slovenia) in nato START SHOPPING.
Izberi dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
Za vstop v košarico izberi GO TO CART.
Vnesi vse podatke za pošiljanje in za plačilo (plačaš lahko le s kreditno ali debetno kartico, ne na predračun).
Za nadaljevanje klikni CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmeš potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom.

Lep, dišeč in obdarovanja poln teden vsem!


***


Ponudba za ponedeljek  20.02. 2017 Ob nakupu 15ml Zen Gest (doslej z imenom Digest Zen) prejmeš 15ml Purify brezplačno. Zen Gest je olje za vse težave v področju trebuha. Nam je v nekaj minutah pomagal proti krčem ob zastrupitvi s hrano, ob trebušni virozi omilil nelagodje ob bruhanju in driski, pomagal ob zaprtosti in lažjemu odvajanju, ob krčih ob menstrualnem ciklu, ob zgagi, napetosti, vetrovih.. vedno smo ga redčenega vmasirali v smeri urinega kazalca na predelu težave. Purify največkrat uporabljam ob izdelavi deodoranta, da osvežim zrak vonjav kuharije, predvsem ko tudi prekomerno zračenje ne pomaga, odganja vonjave, odlično pomaga ob piku insekta redčeno na mestu pika, pri izdelavi čistil, razkuževanju. #pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Izdelek najdete pod ZenGest in DigestZen imenom in kodo #31030805. Vreden je 37,5Points, redna cena 48,80€, članska 36,60€. 


Ponudba za torek 21.02. 2017 - kot nalašč za priprave na pomlad in poletje :D Ob nakupu 15ml Smart&Sassy (poprej Slim&Sassy) prejmeš 15ml poprove mete brezplačno. Smart&Sassy je namenska mešanica v podporo metabolizmu, sama jo največkrat uporabim v doma narejenem bodybutteryu, ker lepo poskrbi za celulit, lahko ga dodamo tudi nevtralnemu losjonu za roke in telo. V steklenički z vodo ga lahko pijemo čez dan, da ob zdravem življenjskem stilu, dobri prehrani in primerni vadbi pomaga pri odvečni izgubi teže. Ker vsebuje poprovo meto, tudi rahlo jemlje apetit. Nasploh je okus odličen! Poprova meta mi redčena na zatilju pomaga k boljši koncentraciji, v dlaneh jo vdihnem ob zamašenem nosu, pomaga mi pri začetnih težavah s sinusi, odpira dihala na prsih in pomaga pri izločanju in redčenju sluzi, na trebuhu ali ob vdihavanju pa proti slabosti. Odlično se mi izkaže pri glavobolu, ob opeklini hladi in na podplatih počasi zbije previsoko telesno temperaturo. Sem že omenila d ajih ni čez domače pralineje after eight s poprovo meto? :) V razpršilki poleti pa prijetno hladi.. #pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Smart&Sassy je vreden 26,50PV točk, redna cena je 34,16€, članska 25,62€. Poprova meta je po redni ceni vredna 28,46€, po članski 21,35€. 

Ponudba za sredo 22.2. 2017 BOGO: kupi 10ml rollon Immortelle, prejmi kapsule DDR brezplačno.
Mešanica eo IMMORTELLE je anti-age mešanica eteričnih olj, ki se izdaja v 10ml, Roll-On-u. Za podlago si namažem svojo najljubšo kremo, čez pa porolam malo te mešanice. Notri so sama prestižna in dragocena eterična olja: eo kadilna bosvelija, havajska sandalovina, sivka, mira, laški smilj, damaščanska vrtnica. Kožo že v tednu dni vidno zgladi, poenoti mi ton, vidno zagladi vse nepravilnosti (hiperpigment, gubice, pore). Namešala sem si ga za povezan učinek tudi v arganovo olje, nanašam vedno na vlažno umito ali s hidrolatom navlaženo kožo. Dekleta poročajo tudi o zelo učinkoviti uporabi te mešanice pri brazgotinah, celjenju krast, mazanju presredka v času nosečnosti, obnavljanju kožnih nepravilnosti kot so gube, strije,.. Immortelle je krasno darilo narave znotraj ESSENTIAL SKIN CARE in VERAGE kolekcije za zrelo kožo! Za vse, ki neradi ustvarjate sami ste pristaši naravne kozmetike. Dragocen in res nor oljček za vsakogar ;)
DDR PRIME (prej NOVO PRIME) softgels mehke kapsule sestavljajo eo limonske trave (varuje pred okoljskimi vplivi), vrtnega šetraja (proti oksidacijskemu stresu, ugodno za celični DNK), klinčkov (antoksidanti), pomaranče (zdrav odziv ob vseh stresorjih celice), kadila oz frankincense (poskrbi za proste radikale), timijana (širok obseg za imunsko odzivnost celice), niaoulija (vrsta čajevca, za podporo celične imunosti). So za najstnike in odrasle ob težjih boleznih. Sama sem izkusila res močan učinek tudi z oljem - sicer za interno doziranje, pa sem bila zadovoljna že ob mazanju ob bolezni na podplate in na vrat. Delovalo res hitro, veliko hitreje kot z drugimi eo. Ker so notri tudi močnejša olja (vroča olja), sem dobro redčila. V kapsulah je zato tudi bazno oljčno olje. A must have ob stresnem obdobju, težjih boleznih, stanjih.
# pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Cena Immortelle redna 122eur (se izplača že bolj včlaniti)/članska 91,5€. Vreden 94pv točk. Če oddajate člansko naročilo, nujno kar sami LRP, da vam povrne točke od nakupa. Kapsule DDR Prime so vredne po redni ceni 81,33€/ po članski 61€. Max 5 izdelkov BOGO na račun.
TOP ponudba tedna, po mojem mnenju! Za lepoto in zdravje tako zunaj, kot navznoter.Ponudba za četrtek 23.2. 2017: kupi Tri Ease kapsule za seneni nahod in sezonsko alergijo, prejmi granule poprove mete (Peppermint Beadlet) brezplačno.   
Mehke kapsule Tri Ease (60 kapsul) so res odličen izdelek za prihajajočo pomlad. V podporo imunskemu sistemu in nasploh za vse, ki jih muči sezonska alergija ali seneni nahod. Nepredstavljiva nadlega: od solznih oči, polnega nosu, težkega dihanja in slabega počutja. Čas ko večina s temi simptomi raje kar ostaja doma za zaprtimi okni in vrati, še sprehod do trgovine je včasih usoden. Sestavna eo ki jih vsebujejo Tri Ease kapsule so sivka, poprova meta in limona, ki sinergično podpirajo imunski sistem. Vzame se 1-2 kapsuli dnevno, vedno med obrokom. Priporoča se, da se s kuro prične vsaj 1-2 tedna pred predvidenim cvetenjem, ki vam ustvarja težave in nadaljuje tekom nje. Veliki večini pomaga, predvsem pa odpira dihalne poti (poprova meta), deluje očiščevalno (limona) in pomirja (sivka) morebitne simptome senenega nahoda.
Granule Peppermint Beadlets so izdelek, ki sem si ga omislila zelo pozno, zdaj pa mi brez njih živeti ni :) v granuli je 1/4 kapljice eo poprove mete. Sama jih imam vedno v torbici, pred vožnjo vedno pojem eno, da mi odpre dihala, osveži dah, predvsem pa da me na dolgo vožnjo skoncentrira. Če ob sebi nimam Touch poprove mete, razdrem granulo med prsti in si jo namažem na zatilej za dvig koncentracije in poživitev med delom v pisarni ali pa namažem na senca ob glavobolu. V nakupovalnih centrih mi zaradi slabšega zraka včasih postane slabo, takrat me reši ravno ta granulica. Tudi če ti zadnji obrok obvisi s težo, super uredi prebavo in neprijetno slabost. Zadnja super izkušnja pa je bila v času sinusov. Ob mazanju vedno poleg hkrati pojem tudi eno granulo. Prijateljica pa je navdušena, ker ji vzamejo apetit in tako en poseže po grickanju neprimernih dobrot ;) Sestri so odlične za naravno osvežitev po obroku! NAMIG: raztopim jo vedno na konici jezika ;) In ja, lakše se diše! Za vse ljubitelje močnejših mentolastih bonbonov. Kot vidim te granule res navdušijo vsakega moškega, obožujejo jih ;)
# pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Cena Tri Ease redna 30,10€/članska 22,57€. Vreden 20,5pv točk. Granule Peppermint  so vredne po redni ceni 18,70€/ po članski 14,03€. Max 5 izdelkov BOGO na račun.


Ponudba za petek 24.2. 2017: kupi 15ml eo On Guard za podporo imunskemu sistemu, prejmi 15ml eo sivke brezplačno. Olji, ki morata biti pri nas vedno na zalogi!  
On Guard je namenska mešanica za podporo imunskemu sistemu, ki jo sestavljajo eo divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina. Pri nas je dnevno v uporabi redčen na podplatih tako zjutraj kot zvečer, da nas obvaruje v času sezonskih bolezni in viroz. Trkam, le par smrkljev smo imeli to zimo. Prav tako ga v difuzorju spuščam v prezračen prostor po tem, ko pridemo iz službe in vrtca, da očisti zrak in obvaruje ostale, če slučajno kdo od nas smrka. Ko nekdo zboli, mu ne glede na simptome nanašamo redčen On Guard na 2h na podplate, večkrat čez dan ga za razkuševanja zraka po malem vklapljamo v prezračen prostor. Če boli grlo, ga redčeno mažemo na vrat, midva tudi grgrava v vodi. Za hude oblike herpesa ga na 15min kakih 4x redčenega maževa na mesto, kjer prične pikati in kazati da bo nastal. V razpršilki z vodo razkužujem igrače, kljuke, vse površine, tudi previjalno mizo, le pred uporabo pretresem. Prijateljica s par šprici iz take razpršilke razkuži ozračje solne sobe, pred vstopom novega gosta. Po umivanju zob grgram tudi on guard v vodi, sploh če se mi z aftami kaže padec imunskega sistema. Z alkoholnim kisom, masko in rokavicami ter papirnato krpo odstranim plesen na steni, en poteg in nova krpica, rabljena pa v vrečo. Ko čistim, da dodajam bodisi sodi bikarboni in z malček vode naredim pasto za čiščenje WC, z alkoholnim kisom in vodo naredim vsenamensko čistilo za kuhinjske in kopalniške površine, za mizo, pod mizo (malčici :) ), loščenje korita in umivanje oken. Tudi kako kapljico v vedro z vodo, malo kisa, da me ne skrbi, s čim čistim tla in da se mi malčica potem tam lahko plazi, brez da imam slabo vest. Kapljico ali dve dodam detergentu za pranje perila ali milu za roke, da imamo antiseptičnega, sploh super ritual, ko pridemo domov iz vrtca. Nepogrešljiv oljček za vsak dom :)
Eo sivke je prvo olje, ki me je pospremilo v svet terapevtske rabe, sicer v času prvega poroda. Pomirjujoče olje, ki te zlahka popelje v miren spanec. Največkrat je v rabi redčen na prsih, med lopaticami in zatilju, če imamo nočni dražeč kašelj, ga v trenutku pomiri. Redčena okoli ušesa, ko prične boleti. Redčen na podplatkih nas umirja, redčen na ličku, kjer izrašča zob nam omili vse tegobe povezane s tem, s proprovo meto mi odnese glavobol, na podplatih hladi opeklino in počasi zbija previsoko in že neznosno telesno temperaturo. V razpršilki z vodo jo prešpričam po vzmetnici in vzglavniku pri menjavi posteljnine, v milu ga redčim predno ga spustim v pomirjujočo večerno kopel za malčici ali zame, redčen na pulznih točkah zapestja, pod ušesi, zatilju, podplatih in na srčnem predelu me pomiri ob bolj stresnih dnevih, na trebuhu ob menstruaciji, nasploh pomaga ob vseh hormonskih valungah, na pulznih točkah pomalem zniža previsok pritisk, pomaga pri trmastih izpadih (le kanček nanesem na ramena ali zatilje malčice), v difuzorju imam svojo mini meditacijo s sivko, ob blagi obliki herpesa jo nanesem čisto, enako v primeru pika, poleti si proti klopom z njo ojačam repelent, je prva pomoč za rdečico, srbečico, žulj (plezalci!), ureznino, očiščeno rano, opeklino, mozolj in nasploh vse, kar se pojavlja na koži. Ena a olje za vse, ki želite narediti domačo kremo za obraz ali za plenični izpuščaj in nasploh oljček, ki sem ga najprej uporabljala pri malih dveh. V šampon za nego proti prhljaju in s kokosovim oljem na umite lase na konice. Pa za sproščujočo masažo nog po napornem dnevu.. V kulinariki le za zobotrebec v poletno limonado, namesto vanilije v peciva, za zobotrebec v stopljeno belo čokolado, ko delate pralineje v silikonskih modelčkih in na ribjih jedeh v kombinaciji z limono, mnjam! Ahh, rajši neham, ker bo nastal večstranski esej. Naša sivka :)
# pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Cena On Guard redna 48,80€/članska 36,60€. Vreden 20,5pv točk. Eo sivke je vredno po redni ceni 31,320€/ po članski 23,49€. Max 5 izdelkov BOGO na račun.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.