NOVOSTI V MESECU MAJU25% CENEJE LOTUS DIFUZOR


Eleganten, dizajnerski, najbolj tih in najbolj zmogljiv LOTUS difuzor. Deluje lahko do 3h, ima nastavitve za 1h, 2h ali 3h delovanja. Oddaja srednjo močno meglico. Ima opcijski vklop lučke. Uporablja med vsemi tremi najbolj izpopolnjeno atomizacijsko tehnologijo, ki eo razbije na male ione in aktivne kisikove anione, slednji pa se preko pljuč v telo veliko lažje absorbirajo, kot pri običajnih difuzorjih. 


IZDELEK MESECA CEDRA


CEDRA aroma eteričnega olja ima prijeten lesni vonj, ki blagodejno vpliva na počutje in vrača vitalnost. V aromaterapiji s pomočjo difuzorja ali inhalacije čistimo in vzdržujemo dihalne poti, topično pa cedra blagodejno vpliva na kožo, jo čisti in ohranja zdravo. Masažna terapija sprošča in pomirja duha in dušo. Deluje tudi proti insektom. Za vsa članska LRP naročila do 15.5.2017 za vsaj 125PV


JASMIN in VRTNICA 


Bi želel/a imeti v svoji zbirki kraljico med eteričnimi olji in najdragocenejši absolut, ki se jih pridela dovolj le za namenske mešanice in drugače nista v redni prodaji? Potem se potrudi in se v času od 1.-31. maja poteguj za JASMIN (5 ml), VRTNICO (5 ml) ali za kar oba. Več o ponudbi TUKAJ

Eo JASMIN najdete sicer le v namenskih mešanicah WHISPER (mešanica za ženske) in PASSION (za strast/navdih) ter kolekciji VERAGE za zrelo kožo.

Eo VRTNICO pa sicer najdete le v namenskih mešanicah IMMORTELLE (za zrelo kožo), CONSOLE (za podporo/uteho) in kolekciji VERAGE  za zrelo kožo (v mešanici z oljčnim oljem).

UGODNOSTI "POMLAD"

V ponudbi še vsi trije paketi pomladi: Eo whisper, clary calm in balance trio za ženske, reveal piling s čajevcem in sivko, lotus s peacom in motivate.


EUROPE INCENTIVE TRIP
Ogled pridelave eo Arbovitae v Kanadi


Še zadnji mesec možnosti za brezplačni INCENTIVE TOUR ogled pridelave Arborvitae v Kanadi in brezplačen obisk ZDA konvencije!***

Prispevki so avtorsko delo.
Prosimo, da ob deljenju posredujete povezavo do objave ali avtorja.
Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.