doTerra junij - pomlajevalni Immortelle in probiotik PB Assist

🏖JUNIJSKA doTerra🏖


🌷IMMORTELLE🌷 pomlajevalna mešanica - porolaj po dlani, dodaj svojo dnevno porabo dnevne/nočne kreme in s krožnimi gibi vmasiraj na očiščeno kožo na obrazu in dekolteju. Odlično tudi za brazgotine in nepravilnosti na koži: strije, gube, pooperativna brazgotina, neelastična koža, mesto opekline (sončne in ostalih).. vsebuje vrtnico, laški smilj, havajsko sandalovino, miro, kadilno bosvelijo in sivko. Za vsak 200PV nakup brezplačno do 30.6. Max 4 na račun. V primeru včlanitve priporočam veliko domačo lekarno Home essentials (220PV).


🍊WILD ORANGE🍊 - poletni parfum, poživlja, odličen dodatek poletnim limonadam (na krhlju citrusa) in/ali koktejlom, podpora imunskemu sistemu (15ml brezplacno za vsa 125PV LRP narocila do 15.6.).


⚱PB ASSIST⚱ - žive kulture prebiotikov (v prvi ovojnici) se sprostijo v želodcu in 6bio živih kultur (v notranji ovojnici), ki se sprostijo v črevesju, odgovornem za imunski sistem in razvoj zdravih bakterij. Kot nalašč za poletna potovanja, tujo ali težjo hrano na piknikih. Do 30.6. 10% ceneje.


🍭NOVI IZDELKI🍭 - Spa kolekcija: 3 vrste lip balma, trdo milo (nova formula), tekoče milo za tuširanje (nova formula), detox maska (obraz, pazduha, stopala), nevtralni losjon za telo (nemastna baza ali priliješ svoje naj olje; nova formula), losjon za roke vrtnica in citrus bliss (nova formula), sladkorni piling za telo, osvezilni bodybutter (tudi poletni balzam za lase). Potem še eo narda, eo petitgrain, Serenity (nova formula), Serenity kapsule, otroški pro/prebiotiki  PB Assist Jr, Touch Emotional oljcka (!!! - posebej ali posamično). Na voljo od 3.6.

📇OSTALE NOVOSTI:
📌kmalu znani najboljši, ki bodo lahko septembra potovali na EUROPE INCENTIVE TOUR 2017v BRITISH COLUMBIA na ogled destilacije Arborvitae in US konvencijo
📌Namesto Preffered Member zdaj Wellness Customer.
📌Novi generalni in lokalni Founders klub se je pričel z današnjim dnem

Krasen mesec za popotnico v poletje :)

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.