POLETNI BOGO: kupiš enega, en izdelek dobiš gratis! :)

BOGO je akronim za˝Buy One, Get One for Free˝. Zabavni del je v tem, da šele ob 00:01 na dan ponudbe izveš (tudi jaz šele takrat) kaj bo v ponudbi le do večera do 23:59 tisti dan. Želeni nakup opravi čim prej, ker pogosto zaloge poidejo pred iztekom dneva! Želiš za občutek pokukati v pretekle tri? Pomladni BOGO 2016Jesenski BOGO 2016. Pomladni bogo 2017. Takoj ko bo aktualna dnevna ponudba znana, jo objavim spodaj! ;)
ZA KOGA?
Ponudba, ki smo si jo tako nečlani kot člani zopet čakali! Ta teden bo namenjen prav nam in seveda tudi tistim, ki se z doTERRO šele spoznavate. Velja torej tudi za včlanitvena naročila,  v tednu BOGO ponudb.

NA KAK NAČIN?
Vsak dan bo v ponudbi nekaj drugega, kar pomeni, da bodo v tednu od 17. in do predvidoma 21. julija 2017, na voljo različni izdelki. Šlo bo torej za dnevne akcije "kupi 1 izdelek, dobi 1 izdelek podarjen". Ponudbe se objavljajo vsak dan sproti na doTERRA Europe - Corporate. 5 dni, 5 različnih in le dnevnih ponudb. Dnevne ponudbe se bodo sproti osveževale tudi v tem prispevku spodaj!

KDAJ in KAKO?
Pazi, da boš dnevni nakup opravil znotraj 24 ur (00:01-23:59), ko ponudba še velja (IN ČE ZALOGE NISO POŠLE! - preveri pred nakupom na doTerra Europe FB strani) in pred pričetkom nove ponudbe. Nakupa na LRP ne moreš shraniti in ga poslati kak drug dan. Nakup lahko opraviš kot redno (Retail) naročilo, kot včlanitveno standardno naročilo in predlagam da kot član preko programa zvestobe LRP. Na dan lahko na posamično naročilo kupiš do 5 BOGO izdelkov. Dnevna ponudba velja dokler zaloge ne poidejo. Plačilo mora biti izvedeno s kreditno ali debetno kartico. Plačila s točkami niso možna, prav tako niso mogoča plačila po predračunu (Bank Wire oz. Wire Transfer)!

PRIHRANITE PTT!
Za cenejše stroške pošiljanja priporočam:
  1. pri včlanitvenem naročilu: včlanitvenemu naročilu dodaš še BOGO, če ti je ob dnevu včlanitve všeč! Težko verjamem, da ti ne bi bil :) Tako boš imel/a le eno PTT.
  2. pri članskem nakupu priporočam nakup preko LRP: od pavšalne 8,54€ PTT se ti 7 točk (vrednost cca 7€) povrne v pisarno. Tako boš do predvidoma petka zbral/a največ 42 točk, za kar si izbereš poljubne izdelke. Jaz npr. za 15ml Purify, ki ga ravno potrebujemo! Seznam za koriščenje točk najdeš v tem obrazcuPri nakupu nad 50 PV točk dodatno prejmeš povračilo točk (10-30% od PV nakupa) samo za kupljeni (ne podarjeni) izdelek.  
  3. pri rednem nečlanskem nakupu se lahko preko spleta opravi skupinski nakup in medsebojno razdelite PTT stroške (8,54€ na nakup): lahko se obrneš name ali na svojega doTerra svetovalca. Če bo razlika med redno (Retail) in člansko (Whsl) ceno BOGO ponudbe ali do 5 BOGO izdelkov več kot 24,40€, priporočam včlanitev po teh navodilih (ne pozabi, le plačati je treba če dodan BOGO s  kreditno ali debetno kartico). Da lažje preračunaš je tule uradni cenik podjetja: doTerra cenik z DDV. Če želiš na ceniku moje pripisane opombe ˝kaj je za kaj?˝, mi piši na mcebasek@gmail.com.

NAVODILA ZA NAKUP
Pred nakupom na FB strani doTerra Europe - Corporate preveri, če je dnevni BOGO še na voljo!

Včlanitveno naročilo
Če sem tvoja doTerra svetovalka, mi sporočiš BOGO, če ti je ob dnevu včlanitve všeč! Težko verjamem, da ti ne bi bil :) Tako boš imel/a le eno PTT in ti podam nadaljnja navodila, kako nakup v 5minutah izpeljat. Če imaš svojega doTerra svetovalca, se obrni nanj.

Člansko LRP naročilo (moj nasvet: če si član, oddaj LRP naročilo. Če že imaš ustvarjenega, ga le predelaj in dodaj BOGO izdelke, sprocesiraj takoj! Nustvarjaj novega LRP po spodnjih navodilih.)
Vstopi v svojo spletno pisarno TUKAJ.
Vpiši se s svojo ID člansko številko in svojim geslom.
Pojdi na svoje LRP naročilo ali kreiraj nov LRP. 
Izberi dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
Lahko dodaš še katerikoli izdelek.
Za vstop v košarico izberi GO TO CART.
Vnesi vse podatke za pošiljanje in za plačilo (zgoraj v košarici levo mora pisati LRP ORDER). Plačaš lahko le s kreditno ali debetno kartico, ne na predračun.
Za nadaljevanje klikni CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmeš potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom.

Nečlanski nakup
Priporočam skupinski nakup in medsebojno razdelitev PTT stroškov (8,54€ na nakup): lahko se obrnete name ali na vašega doTerra svetovalca. Če bo razlika med redno (Retail) in člansko (Whsl) ceno BOGO ponudbe ali do 5 BOGO izdelkov več kot 24,40€, priporočam včlanitev po teh navodilih (ne pozabi, le plačati je treba če dodan BOGO s  kreditno ali debetno kartico). Da lažje preračunaš je tule uradni cenik podjetja: doTerra cenik z DDV. Če želiš na ceniku moje pripisane opombe ˝kaj je za kaj?˝, mi piši na mcebasek@gmail.com.
Če pa ga vseeno želite opraviti sami:
Vstopite na spletno stran TUKAJ.
Kliknite na SHOP.
Izberi LANGUAGE (English) in COUNTRY (Europe, Slovenia) in nato START SHOPPING.
Izberi dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
lahko dodate tudi druge izdelke iz redne ponudbe.
Za vstop v košarico izberi GO TO CART.
Vnesi vse podatke za pošiljanje in za plačilo, mojo ID številko 983829 (plačaš lahko le s kreditno ali debetno kartico, ne na predračun).
Za nadaljevanje klikni CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmeš potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom.

Lep, dišeč in obdarovanja poln teden vsem!


***


Ponudba za ponedeljek  17.07. 2017
Kupi ČAJEVEC (Melaleuca 15ml), EVKALIPT (Eucalyptus 15ml) dobiš brezplačno!
ČAJEVEC (Melaleuca) je za nas eden najbolj uporabnih oljčkov, ki nam služi skoraj za vse! Tudi v popotniki domači eterični lekarni nam ne sme manjkati :)  Čistega zaradi protivnetnih učinkov nanašamo na pik insekta, na herpes, afto, ob vneti dlesni, poskrbimo za morebitne glivice na nohtih, pomaga nam ob vseh težavah z dihala, tako ob mokrem kot suhem kašlju, v šamponu odlično poskrbi za prhljaj, deluje proti naglavnim ušem, je prva pomoč za kožo, dermatitis, luskavici, ob ekcemu, mozolju, alergiji, za razdraženo kožo po depilacijo ali britju, razkuži vse odrgnine, uporabljamo ga ob bolečem grlu, za podporo imunskega sistema , ob pričetku vnetega ušesa, tudi kot preventiva pred vnetim ušesom, na lične in arkadne kosti ob vnetem očesu, ob vnetih sinusih, za razkuževanje površih, proti plesni, z alkoholnim kisom ali sodo bikarbono za intenzivno čiščenje WC školjke in ostalih površin, v detergentu za pranje perila (ali pralnih plenic) za razkuževanje.
EVKALIPT je eo, ki deluje hladilno, največkrat nam pomaga pri dihalih, s čajevcem tudi v inhalaciji z vrelo vodo, za pospeševanje izločanje sluzi in pomoč ob pospeševanju kašlja, pri visoki telesni temperaturi in nelagodju nam jo na podplatih in zatilju pomaga zniževati, odganja vonjave in je odličen v domačem deodorantu ali v difuzorju za odganjanje vonjav, dviga pozornost in koncentracijo, zbistri, deluje protivnetno ob vnetem ušesu ali vneti lojnici, blagodejno deluje v masažnem olju ob utrujenih vnetih mišicah in sklepih, v kremi za obraz poskrbi za preveč delujoče lojnice, ob bolečem križu ali artritisu nežno lajša bolečino, ob trebušnih nelagodjih (diareja, bolečine, napihnjenost) ga nanašamo na predel želodca, z njim pripravimo osvežujočo ustno vodo, v čistilih poleg razkuževanja tudi za odganjanje vonjav.

#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. Omejeno 5 BOGO dnevnih ponudb na račun. Melaleuca 15ml 26,02€: članska cena 19,52€, redna cena 26,02€, točkovna vrednost 20PV.Ponudba za torek 18.07. 2017Kupi Touch PASSION 10ml roll-on, touch CONSOLE 10ml roll-on dobiš brezplačno!
Parfumski tandem v ženski torbici!

TOUCH PASSION je t.i. Inspiring Blend, že redčena mešanica za direktni nanos na kožo: pomaga dvignit veselje, libido, strast, je začimbno-zeliščna mešanica sreče. Zjutraj si jo nanesemo na zapestja za energijsko poln dan, na pulznih točkah v službi za kreativnost, navdušenje, navdih. Vsebuje eo kardamom, cimet, ingver, klinčki, sandalovina, jasmin, vanilja, tropska damiana, frakcionirano kokosovo olje.

TOUCH CONSOLE je t.i. Comforting Blend: je že redčena mešanica za direktni nanos na kožo, mešanica za udobje in upanje, z noro dobrim cvetno - lesnim parfumskim vonjem, ki dviga pozitivne misli, pomaga sprejeti situacijo in te ovija v omamno podporni vonj tekom celotnega dne. Vsebuje eo: kadilna bosvelija, ilang-ilang, vrtnica, labdanum, pačuli, sandalovina, amiris - sandal, osmant, frakcionirano kokosovo olje.

Omejeno 5 BOGO dnevnih ponudb na račun. Touch Passion 10ml roll-on: redna cena 43,92€, članska cena 32,94€, točkovna vrednost 30PV. Vrednost podarjenega Touch Console 10ml roll-on je 39,04€ redna cena, 29,28€ članska cena.
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. 

Ponudba za sredo 19.07. 2017 Kaka super tretja bogo ponudba! :D Kupi Breathe 15ml in prejmeš Grenivko 15ml (Grapefruit) brezplačno. TOLE BO HITRO RAZPRODANO!!!
BREATHE mešanica eo lovorja, poprove mete, čajevca, limone, čajevca, ravintsare, ravensare. ki ti odpira dihalne poti, pospešuje kašelj, redči sluz in jo pomaga izločati, z njo se lažje zadiha, sploh v difuzorju tekom noči, pomaga pri tistim, ki moteče smrčite, trenutno tudi lajša težave vsem s sezonsko alergijo. Redčeno jo mažemo za zgornja dihala pod nos, na zatilje, za spodnja dihala pa na prsi in med lopatici, če ne želimo pospeševat kašlja ponoči, ampak le odmašiti nos, jo namažemo na blazinice prstov na nogah. Pred tekom si kanem kapljico med dlani in vdihnem, ob vnetih sinusih si jo maževa redčeno na arkadni del in ob nosu, kaneva kapljico v vodo zamašene banje ali tuša, med tuširanjem, 5 kapljic si kanem v nosni inhalator, ko mi nagaja seneni nahod, odlično za pomoč pri astmi ali bronhitisu, kjer potrebno odpirat dihalne poti. Skratka ni naključje, da je to ena top mešanic domače lekarne. Tudi če na zalogo za prihajajoč začetek vrta, šole in na jesen/zimo.
GRENIVKA eo je eden najbolj dišečih citrusov. ki te kot parfumček dvigne, poživi in ti vrača energijo! V času poletja si jo lahko v namen čiščenja kanete v vašo kremo ali čistilni gel, piling. Sploh če imate pigmentne madeže, jih pomaga blažiti. V napitkih in smutijih deluje kot blagi čistilec, ugodno vpliva na prebavo, predvsem če ste bolj zaprtega tipa ;) hkrati pomaga odvajat vodo, tekom poletja si jo tako ob večeru z nosilnim losjonom ali baznim oljem vmasiram v utrujene in zatečene noge ali roke, hkrati super deluje kot nežen detox, torej hkrati tudi proti celulitu :D Ker je čas poletja, si jo kot citrus ne nanašamo pred izpostavljenostjo soncu, temveč rajši ob večerih, razen v oljnem parfumčku z baznim oljem frakcioniranega kokosa - tako si jo nanašam na pulzne točke zapestja, pod ušesi, pod nos. Nekaj, kar športno aktivnim zagotovo ne sme manjkat tudi kot motivator! pa v oil pullingu bije bitkoproti zobnemu kamnu in ob vnetem ušesu noro odvzame bolečino!
Omejeno 5 BOGO dnevnih ponudb na račun. Breathe 15ml: redna cena 31,72€, članska cena 23,79€, točkovna vrednost 21,50PV. Vrednost podarjene grenivke 15ml je 21,96€ redna cena, 16,47€ članska cena.

#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. 

Ponudba za četrtek 20.07. 2017
Kaka še boljša četrta bogo ponudba! :D Kupi PEPPERMINT15ml in prejmeš PAST TENSE 10ml brezplačno. UPAM; DA NE BO HITRO RAZPRODANO!!!
POPROVA META (Peppermint) eo, ki hlaaadi, in je top za poletni čas! Nagneš na prst in na jezik in ga uporabiš namesto sintetičnih osvežilnih bonbončkov. Si kaneš kapljico v stekleničko z vodo, za naravno vodo z okusom, pa še apetit odganja ;) Si kaneš kapljico med dlani in si odpreš dihala, se osvežiš, te dvigne. Deluje proti slabosti, preostanek pa na zatilje. Lahko tudi z bazno kremo ali oljem, meni trenutno nuca za sinuse na arkadno kost, lahko tudi s čajevcem, ob nosu in pod lično kostjo. Tudi za glavobol ne le na senca, temveč redčeno ob lasišču vse do zatilja. Tudi ko imam delo, za fokus v difuzorju z limono ali pa na zatilje, na pulzne točke na zapestju, pod ušesi in pod nos. No, al pa za one dneve ko si apatičenin se ti nič ne da na isti način! Seveda odmaši nos, je super za prehlade, odpiranje dihalnih poti, me dlani in inhaliramo, pod nos, v nosnem inhalatorju, ponoči za lažje dihanje v difuzorju. Odlično se mi je obneslo tudi kot že evkalipt pri nosečniški slabosti. Ali pa ob potovalni slabosti al ko vas muči prebava - vmasiram redčeno v smeri urinega kazalca na predel trebuha. Dajem si jo tudi v ustno vodico za osvežit dah in bolj zdrave dlesni. In eterična kava? Če kanem skupaj s pomarančko kapljico med dlani, vdihnem in rpeostanek na zatilej.. aaaa :D Je odlična za masažo, ko imaš pregreto telo ali malo zdelane mišic po teku, da te hladi. Na opeklini (pravi ali sončni) se obnese s sivko, tudi v šprici z vodo le prej pretresem in imam za osvežujoč avto sprej al pa kar za telo na plaži, da se hladim in mal zbistrim. Ko imamo buško al nam kaj padena nogo in imamo hematom: s sivko in frankincense noro dobro hladi, sivka prepreči modrico, frankincense pa pospeši njuno delovanje. Poleti si ga kanem celov  kremo za obraz, da me zjutraj po neprespani noči zbistri, osveži, pa še za žleze lojnice deluje. Za poživitev lasišča po dnevu na plaži si jo dajte kapljico v šampon, v milo za telo ali losjon za telo! Vam povem, vredno ene fine masažne izkušnje! Odganja mravlje, muhe in veliko žuželk, tudi če delate naravni pesticid na vrtu. Če imaš visoko vročino ob bolezni redčeno nanašamo na podplate na 15min in zbije ravno za kako stopinjo. Pozimi jih dajem v temno čokolado in ulivam after eight pralineje. Ob trebušnih virozah jo damo vedno v difuzor, ker odganja vonj bruhanja in odganja slabost ob tem. In rajši neham, ker spišem spis dolg ko ponedeljek ;P
PAST TENSE je mešanica za napetost, v mišicah ali ob tenzijskem glavobolu. Sestavljajo jo eo zelenke, sivke, poprove mete, kadilne bosvelije, listov koriandra, majarona, rimske kamilice, bazilike in rožmarina. Za vnete sinuse ali glavobol najmočnejše, kar deluje, nanašam za sinuse od arkade, ob nosu in do lične kosti, vmasiram. za glavobol ob lasišču od čela, čez sence, za ušesi in do zatilja. Če imate krče v mišicah, ste preutrujeni, pod stresom, se obnese kot masažna mišica za mišično tkivo. Prijateljica Ajda je ne more prehvalit proti krčem kot jahačica. Notri so oljčka, ki so super za pik insekta, sploh zdaj v poletnih dneh. mešanica hladi, osveži in pomirja, prizemlji, sprosti ob stresu (zapestja), tako da jo lahko nanašate na zatilje, na ramena ali za ušesi v ta namen ali pa na intenzivnih predavanjih, oz. ko rabite biti skoncentrirani pri delu, a ne Anja? :)
Omejeno 5 BOGO dnevnih ponudb na račun. Peppermint 15ml: redna cena 28,46€, članska cena 21,35€, točkovna vrednost 22PV. Vrednost podarjenega PAST TENSE 10ml je 29,28€ redna cena, 21,96€ članska cena.
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. 

Ponudba za petek 21.07. 2017 


Še peti in zadnji bogo za to poletje, BOGO za pobožati našo dušo, doTerra klasika, kar se tiče negovanja čustev, za vsako žensko, mamo, ženo, partnerko, pa ne le zanjo, tudi zanj :) Za nekoga v čustveni stiski, kot dodatna pomoč ob stresu, napetosti, togotnosti, depresiji ali težki življenjski izkušnji. Kupi SERENITY 15ml in prejmeš BALANCE 15ml brezplačno. 
Obe mešanici se lahko uporabljamo v difuzorju, na aroma zapestnici, v obesku iz naravnega materiala, kapljico kanemo me dlani in inhaliramo, si ju kanemo v nosni inhalator in jo imamo vedno s seboj v torbici, ju nanašamo na zatilje ali zvečer na podplate , za sistemsko učinkovanje, ju z medom kanemo v večerno kopel, po napornem dnevu ali ob polni luni
BALANCE je že redčena mešanica za prizemljitev, uravnavanje čustev (sprošča, pomirja, mišice in sklepe). Vsebuje eo smreke, rožnega lesa, kadilne bosvelije, modrega vratiča, modre kamilice, frakcionirano kokosovo olje.


SERENITY je mešanica, ki te spočije, pomiri telo in duha, osveži misli, popelje v sladek spanec, v difuzorju se sprošča v krasno subtilno aromo, zmanjšuje napetost in pomirja čustva. Najboljše darilce za naše najmlajše, novorojenčke in dojenčke, ki jih pesti nemiren spanec. Vsebuje eo: sivka, sladki majaron, rimska kamilica, ilang-ilang, havajska sandalovina, absolut vanilijevega stroka.
Omejeno 5 BOGO dnevnih ponudb na račun. SERENITY 15ml: redna cena 61,82€, članska cena 46,36€, točkovna vrednost 42PV. Vrednost podarjenega BALANCE 15ml je 32,54€ redna cena, 24,40€ članska cena.
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. 

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.