V doTerra september z veselim Cheer, naravnim virom hranil in vsestranskim čajevcem!

POD DROBNOGLEDOM: mešanica veselja, Touch Cheer Že redčena namenska mešanica za razveseljevanje, CHEER, Uplifting Blend roll on 10ml, je najljubši parfumček mojih malčic :)  je mešanica za optimizem in srečo, mažemo jo po pulznih točkah zapestja, pdo ušesi, pod nos, na senca za optimizem in dvig razpoloženja, včasih jo nanašam na vatko ali glinen obesek v avtomobilu, ko smo potrti, jo celo porolamo med dlanmi, pomanemo in inhaliramo. Vsebuje eo: limonina mirta, klinčki, divja pomaranča, zvezdni janež, ingver, cimet, muškatni orešček, vanilja, korenikasta krvomočnica, frakcionirano kokosovo olje. En tak sladko, kremast, poletni, pa tudi začinjen vonj.. :D Oljček, ki nam v septembru res ne sme manjkati. Cel mesec 10% ceneje. POD DROBNOGLEDOM: vsestranski Touch čajevec Že redčeni ČAJEVEC (Toruch Melaleuca roll on 9ml) je za nas eden najbolj uporabnih oljčkov, ki nam služi skoraj za vse! Tudi v popotniški domači eterični lekarni nam ne sme manjkati :)  Zaradi protivnetnih učinkov ga nanašamo na pik insekta, na herpes, afto, ob vneti dlesni, poskrbimo za morebitne glivice na nohtih, pomaga nam ob vseh težavah z dihala, tako ob mokrem kot suhem kašlju, deluje kot repelent proti naglavnim ušem, je prva pomoč za kožo, dermatitis, luskavici, ob ekcemu, mozolju, alergiji, za razdraženo kožo po depilacijo ali britju, razkuži vse odrgnine, uporabljamo ga ob bolečem grlu, za podporo imunskega sistema , ob pričetku vnetega ušesa, tudi kot preventiva pred vnetim ušesom, na lične in arkadne kosti ob vnetem očesu, ob vnetih sinusih, za razkuževanje rok na letališču, valku ali avtobusu. Ob članskem LRP nakupu do 15.9. za min 125Pv ga člani prejememo brezplačno. Možnost brezplačnega LLV za nove člane podaljšana še ves september!


LIFE LONG VITALITY (LLV) = MULTIVITAMINI, MINERALI, CELIČNA VITALNOST IN OMEGA MAŠČOBE za najstnike in odrasle. Narejeni so na bazi naravnih virov, z dodatkom eteričnih olj, spodbujajo metabolizem, ohranjajo zdravje, dvigujejo raven energije in delujejo pomlajevalno. Ob dveh malčicah ugotavljam da me rešujejo J  je odlično - se pozna na počutju, energiji, manj sem utrujena, lasje, nohti, koža, urejena prebava in poživljeni vsi sistemi. Kolegice s težavami s ščitnico so vse zadovoljne in jim res pomaga k boljšemu počutju, boljši rasti las, razpoloženju,.. So torej res noro dobri prehranski dodatki na naravni bazi in dnevno uravnani, torej ne v predoziranosti.  Ob včlanitvi za 100PV točk v septembru in oddaji LRP za 100PV točk v oktobru, jih prejmete brezplačno. Vrednost ob članskem popustu skoraj 100€.GREŠ NA EVROPSKO KONVENCIJO TUDI TI?


Še vedno so na voljo early bird karte za evropsko konvencijo v Londonu med 18.-19.5.2018. letošnja konvencija v Amsterdamu maja nas je res razvajala, s predavanji zdravnikov, strokovnjakov, športnika, ki je navdušen nad doTerro, kupili smo si lahko od doTerra torbic, stekleničk, kap, novih izdelkov in vsega, kar redna prodaja ne ponuja. V konvencijskem znižanem paketu nas je razveselila breza, ki ej sicer v redni prodaji ni! Predvsem pa se imeli lepo in delili naše neverjetne izkušnje s sočlani in sodelavci iz celotne Evrope in sveta. nekaj, kar vsak, ki obožuje doTerro, res ne sme zamudit :) Poceni in poučen oddih v Londonu je le klik daleč ;) Več informacij o nakupu koncvencijske karte najdeš TUKAJJESENSKA PREDAVANJA


Sproščena 💖🎀doTERRA predavanja o VARNI UPORABI DOMAČE LEKARNE 🎀💖pripravljamo po vsej Sloveniji! So kot vedno brezplačna, informativna in neprodajna, vse pa se bo dalo prevonjat in preizkusit. 🤗

🛎Klikni za več info, kdaj bom na tvojem koncu!🛎mcebasek@gmail.com, 041.902.293 (Maja Čebašek)


Tekom JESENI nas zagotovo čaka obisk v naslednjih krajih: JESENICE, BLED, LESCE, TRŽIČ, KRANJ, ŠKOFJA LOKA, KOMENDA, LJUBLJANA, CELJE, SLOVENJ GRADEC, SLOVENSKA BISTRICA, MARIBOR, MURSKA SOBOTA, LENDAVA, PTUJ, LAŠKO, SEVNICA, KRŠKO, BREŽICE, NOVO MESTO, ČRNOMELJ, IVANČNA GORICA, TREBNJE, GROSUPLJE, POSTOJNA, NOVA GORICA, KOPER, BOVEC..


Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.