Tekoči ROLL-ON DEODORANT

Tekoči DEODORANT v ROLL-on z eo PURIFY (50ml)


Sestavine:
1 čajna žlička aloe vera gela
1 čajna žlička sode bikarbone
40ml destilirane vode
12-15 kapljic eo Purify

Priprava:
Dodamo vse sestavine v roll-on embalažo, jo zapremo ter ga dobro pretresemo. Nanesemo na osušeno kožo po tuširanju. Hranimo v hladnem in temnejšem prostoru. Sem in tja odvečno sodo obrišem iz navoja. Zdrži tudi trening hokeja :)  Priporočam! Sila enostavno, zabavno, hitro, naravno in odlično za samozavest ter samoskrbo :)

Namesto Purify lahko uporabite tudi eo, ki odganjajo vonj (evkalipt, cipresa), mojo klasično verzijo (sovka, limona, čajevec, On Guard) ali citrusno/drevesne kombinacije eo (duglazija, cedra, sibirska jelka, limeta, grenivka, rdeča mandarina, kumquat,..).

Sporočite spodaj vašo najljubšo kombinacijo! :D

Vaša Maja
041.902.923
mcebasek@gmail.com
www.zavsakdom.si

Komentarji

 1. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 2. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 3. Mi je predvidevanje na telefonu tako sklopocalo od besed gor dalo, ker nisem preverjala, da sem raje vse zbrisala ... Zanima me v kakem razmerju zmešaš svojo klasično verzijo? Daš vsa 4 eo v enakem razmerju? Hvala =)

  OdgovoriIzbriši
 4. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.