WALDORFSKA SOLATA malo drugače

WALDORFSKA SOLATA

Vir: doTerra Living Magazine, jesen/zima 2015

Enostaven 5-minutni recept, nad katerim bodo presenečeni vsi, ki stebelne zelene sicer ne marajo. Osvežilna, z veliko energijske vrednosti, antioksidantov in vitaminov! Se gosti napovejo 15min prej? Imejte spodnje sestavine vedno pri roki, pa jih ne boste pustili ravnodušne.

POTREBUJEŠ (za 4 osebe)
- 3 jabolka: odstranimo semena in narežemo na drobne koščke
- 4 stebla stebelne zelene: narežemo na ozke lunice
- skodelica jedrc orehov
- 2 gosta jogurta (lahko tudi grški jogurt)
- 5 kapljic eo limone

PRIPRAVA
V skodelici gladko umešamo eterično olje in jogurt, prelijemo čez ostale sestavine in premešamo, da se vse sestavine lepo prelijejo s polivko.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.