DOTERRA JESENSKI BOGO

BOGO je akronim za˝Buy One, Get One for Free˝.
Enega kupiš, drugega dobiš brezplačno! 

Zabavni del je v tem, da šele ob 00:01 na dan ponudbe izveš (tudi jaz šele takrat) kaj bo v ponudbi le do večera do 23:59 tisti dan. Želeni nakup opravi čim prej, ker pogosto zaloge poidejo pred iztekom dneva! Želiš za občutek pokukati v pretekle štiri? Pomladni BOGO 2016Jesenski BOGO 2016Pomladni bogo 2017. Poletni bogo 2017.  Takoj ko bo aktualna dnevna ponudba znana, jo objavim spodaj! ;)


ZA KOGA?
Ponudba, ki smo si jo tako nečlani kot člani zopet čakali! Ta teden bo namenjen prav nam in seveda tudi tistim, ki se z doTERRO šele spoznavate. Velja torej tudi za včlanitvena naročila,  v tednu BOGO ponudb.

NA KAK NAČIN?
Vsak dan bo v ponudbi nekaj drugega, kar pomeni, da bodo v tednu od 20. in do 24. novembra 2017, na voljo različni izdelki. Šlo bo torej za dnevne akcije "kupi 1 izdelek, dobi 1 izdelek podarjen". Ponudbe se objavljajo vsak dan sproti na doTERRA Europe - Corporate5 dni, 5 različnih in le dnevnih ponudb. Dnevne ponudbe se bodo sproti osveževale tudi v tem prispevku spodaj!

KDAJ in KAKO?
Pazi, da boš dnevni nakup opravil znotraj 24 ur (00:01-23:59), ko ponudba še velja (IN ČE ZALOGE NISO POŠLE! - preveri pred nakupom na doTerra Europe FB strani) in pred pričetkom nove ponudbe. Nakupa na LRP ne moreš shraniti in ga poslati kak drug dan. Nakup lahko opraviš kot redno (Retail) naročilo, kot včlanitveno standardno naročilo in predlagam da kot član preko programa zvestobe LRP. Na dan lahko na posamično naročilo kupiš do 5 BOGO izdelkov. Dnevna ponudba velja dokler zaloge ne poidejo. Plačilo mora biti izvedeno s kreditno ali debetno kartico. Plačila s točkami niso možna, prav tako niso mogoča plačila po predračunu (Bank Wire oz. Wire Transfer)!

PRIHRANITE PTT!
Za cenejše stroške pošiljanja priporočam:
  1. pri včlanitvenem naročilu: včlanitvenemu naročilu dodaš še BOGO, če ti je ob dnevu včlanitve všeč! Težko verjamem, da ti ne bi bil :) Tako boš imel/a le eno PTT.
  2. pri članskem nakupu priporočam nakup preko LRP: od pavšalne 8,54€ PTT se ti 7 točk (vrednost cca 7€) povrne v pisarno. Tako boš do predvidoma petka zbral/a največ 42 točk, za kar si izbereš poljubne izdelke. Jaz npr. za 15ml On Guard, ki ga ravno potrebujemo! Seznam za koriščenje točk najdeš v tem obrazcuPri nakupu nad 50 PV točk dodatno prejmeš povračilo točk (10-30% od PV nakupa) samo za kupljeni (ne na podarjeni) izdelek.  
  3. pri rednem nečlanskem nakupu se lahko preko spleta opravi skupinski nakup in medsebojno razdelite PTT stroške (8,54€ na nakup): lahko se obrneš name ali na svojega doTerra svetovalca. Če bo razlika med redno (Retail) in člansko (Whsl) ceno BOGO ponudbe ali do 5 BOGO izdelkov več kot 24,40€, priporočam včlanitev po teh navodilih (ne pozabi, le plačati je treba s  kreditno ali debetno kartico). Da lažje preračunaš je tule uradni cenik podjetja: doTerra cenik z DDV. Če želiš na ceniku moje pripisane opombe ˝kaj je za kaj?˝, mi piši na mcebasek@gmail.com.

NAVODILA ZA NAKUP
Pred nakupom na FB strani doTerra Europe - Corporate preveri, če je dnevni BOGO še na voljo!

Včlanitveno naročilo
Če sem tvoja doTerra svetovalka, mi sporočiš BOGO, če ti je ob dnevu včlanitve všeč! Težko verjamem, da ti ne bi bil :) Tako boš imel/a le eno PTT in ti podam nadaljnja navodila, kako nakup v 5minutah izpeljat. Če imaš svojega doTerra svetovalca, se obrni nanj.

Člansko LRP naročilo (moj nasvet: če si član, oddaj LRP naročilo. Če že imaš ustvarjenega, ga le predelaj in dodaj BOGO izdelke, sprocesiraj takoj! Nustvarjaj novega LRP po spodnjih navodilih.)
Vstopi v svojo spletno pisarno TUKAJ.
Vpiši se s svojo ID člansko številko in svojim geslom.
Pojdi na svoje LRP naročilo ali kreiraj nov LRP. 
Izberi dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
Lahko dodaš še katerikoli izdelek.
Za vstop v košarico izberi GO TO CART.
Vnesi vse podatke za pošiljanje in za plačilo (zgoraj v košarici levo mora pisati LRP ORDER). Plačaš lahko le s kreditno ali debetno kartico, ne na predračun.
Za nadaljevanje klikni CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmeš potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom.

Nečlanski nakup
Priporočam skupinski nakup in medsebojno razdelitev PTT stroškov (8,54€ na nakup): lahko se obrnete name ali na vašega doTerra svetovalca. Če bo razlika med redno (Retail) in člansko (Whsl) ceno BOGO ponudbe ali do 5 BOGO izdelkov več kot 24,40€, priporočam včlanitev po teh navodilih (ne pozabi, le plačati je treba če dodan BOGO s  kreditno ali debetno kartico). Da lažje preračunaš je tule uradni cenik podjetja: doTerra cenik z DDV. Če želiš na ceniku moje pripisane opombe ˝kaj je za kaj?˝, mi piši na mcebasek@gmail.com.
Če pa ga vseeno želite opraviti sami:
Vstopite na spletno stran TUKAJ.
Kliknite na SHOP.
Izberi LANGUAGE (English) in COUNTRY (Europe, Slovenia) in nato START SHOPPING.
Izberi dnevni BOGO izdelek, podarjeni izdelek se doda avtomatsko kasneje.
lahko dodate tudi druge izdelke iz redne ponudbe.
Za vstop v košarico izberi GO TO CART.
Vnesi vse podatke za pošiljanje in za plačilo, mojo ID številko 983829 (plačaš lahko le s kreditno ali debetno kartico, ne na predračun).
Za nadaljevanje klikni CONTINUE.  
Dokončno potrdi nakup z  PROCESS ORDER NOW.
Po e-mailu prejmeš potrditveno naročilo z dodanim gratis izdelkom.

Lep, dišeč in obdarovanja poln teden vsem!


***


Ponudba za ponedeljek  20.11. 2017
Kupi 🎄Holiday Joy 15ml, prejmes 🎁5ml Arborvitae brezplačno 😍
*Holiday Joy 15ml: članska cena 23,79€ | redna cena 31,72€ |  24,5PV | max 4 Bogo na račun
Vrednost podarjenega Arborvitae:  članska cena 26,23€ | redna cena 34,98€ |
MOJ VIDEO: Holiday Joy in Arborvitae
HOLIDAY JOY je namenska praznična mešanica, v kateri najdete eo eo divje pomaranče, muškatnega oreščka, sibirske jelke, kitajskega in cejlonskega cimeta, klinčkov, duglazije in absoluta vanilije, deluje pikantno, pa tudi sladko, sveže in toplo. Vonj, ki te popelje med zimske gozdove, novoletne jelke, do praznične nostalgije in kuhanega vina :) Decembra jo imam najrajši v difuzorju, pogosto na obeskih iz naravnih materialov v avtu, na smrekici, z njim odišavimo voščilnice, dodajamo v mila, kanemo na filc na obesek okoli vratu. Celo na kroglah sušilca, ko želim odišavit oblačila, ki jih bomo nosili ob praznični večerji ali srečanju :) Zaradi poživljajoče arome jo sama v času prazničnih mesecev rada uporabim v difuzorju za boljšo koncentracijo. Prav tako pa smo vsi ljubitelji tako mešanice za dihala Breathe, kot mešanice za podporo imunskemu sistemu On Gurd veseli, ker v funkciji predstavlja tako enega kot drugega. Če želimo dat podporo dihalom ali razkužit zrak, ubijemo dve muhi na en mah. Prav tako jo redčeno lahko namažemo na podplate za celostno podporo imunskemu sistemu. Omejitev pri tej nostalgično praznični mešanici res ni, prepričana sem, da tudi sami lahko spodaj navedete še veliko uporabnih načinov, kako jo lahko izkoristimo :) Mešanica, ki v času praznikov ne sme manjkati v nobenem domu in je tudi lepo darilo :)
ARBORVITAE - ORJAŠKI KLEK 5ml je zame najbolj mističen med posamičnimi eo. Pridobiva se s parno destilacijo lesa, ostružkov ogromnih dreves, ki so znana po tem, da če v naravi padejo, jih enostavno noben parazit in nič ne napade. Vonjanje iz stekleničke vas popelje v globok gozd, potem dvigne v sladek vonj, ki vas pripelje do nekaj zelo zemeljskega. Če vam je vonj premočan, ga lahko kombiniramo z evkaliptom, cedro ali kitajskim cimetom, tudi brezo. Je kot ostala lesna olja učinkovit v pomirjanju, sploh v difuzorju ali redčen na pulznih točkah zapestja, senc, zatilja. Na splošno ugodno vpliva in stimulira živčni sistem, maternični predel in srčne mišice. Če želim globljo meditacijo, me zagotovo spremlja v difuzorju, sploh če vas zanima poglobitev v podzavest ali nezavedno. Nasplošno naša čustva pomiri in prizemlji. Nam služi v difuzorju v boju s patogenov  zraku, redčen na podplatih podpira imunski sistem v času sezonskih bolezni, nudi podpora celicam v težkih stanjih, je najbolj učinkovit naravni repelent (sploh ob tigrastih komarjih), v baznem oz nosilnem olju je odlična zaščita lesu. Če rabite nekaj močnega, je odlična izbira v boju z glivicami, tudi na nohtih, prav tako pa deluje proti bakterijam, lahko si ga redčenega namažemo na vneto mesto, tako mišice kot sklepa, tudi na vnet mehur. Sama ga mažem redčenega tudi na vrat ob obolelem grlu. Če imate težave ob izločevanju sluzi iz pljuč, ga imamo sami radi tako v difuzroju kot redčenega na prsih, med lopatici in na zatilju. Ob nelagodju v črevesju ali parazitih, si ga redčenega lahko mažem na prebavila. Koži vrača elastičnost in prožnost, tako da ga kapljico lahko dodamo naši kremi ob jutranji ali večerni negi, je tudi eno od eo, ki odlično pomaga pri dermatitisu. Lahko ga dodamo kapljico v šampon, za spodbujanje lasnih mešičkov k rasti. Ob bolečinah in trganju revme na boleli predel.
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan. 


Ponudba za torek  21.11. 2017
PONUDBA TEDNA - najbolj uporabni olji iz domače lekarne!!!
Kupi On Guard 15ml prejmeš🎁15ml Breathe brezplačno 😍
*On Guard 15ml: članska cena 36,60€ | redna cena 48,80€ |  37,5PV | max 5 Bogo na račun
Vrednost podarjenega Breathe:  članska cena 23,79€ | redna cena 31,72€ | 
ON GUARD je namenska mešanica za podporo imunskemu sistemu, ki jo sestavljajo eo divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina. Pri nas je dnevno v uporabi redčen na podplatih tako zjutraj kot zvečer, da nas obvaruje v času sezonskih bolezni in viroz. Trkam, le par smrkljev smo imeli to jesen. Prav tako ga v difuzorju spuščam v prezračen prostor po tem, ko pridemo iz službe in vrtca, da očisti zrak in obvaruje ostale, če slučajno kdo od nas smrka. Ko nekdo zboli, mu ne glede na simptome nanašamo redčen On Guard na 2h na podplate, večkrat čez dan ga za razkuševanja zraka po malem vklapljamo v prezračen prostor. Če boli grlo, ga redčeno mažemo na vrat, midva tudi grgrava v vodi. Za hude oblike herpesa ga na 15min kakih 4x redčenega maževa na mesto, kjer prične pikati in kazati da bo nastal. V razpršilki z vodo razkužujem igrače, kljuke, vse površine, tudi previjalno mizo, le pred uporabo pretresem. Prijateljica s par šprici iz take razpršilke razkuži ozračje solne sobe, pred vstopom novega gosta. Po umivanju zob grgram tudi on guard v vodi, sploh če se mi z aftami kaže padec imunskega sistema. Z alkoholnim kisom, masko in rokavicami ter papirnato krpo odstranim plesen na steni, en poteg in nova krpica, rabljena pa v vrečo. Ko čistim, da dodajam bodisi sodi bikarboni in z malček vode naredim pasto za čiščenje WC, z alkoholnim kisom in vodo naredim vsenamensko čistilo za kuhinjske in kopalniške površine, za mizo, pod mizo (malčici :) ), loščenje korita in umivanje oken. Tudi kako kapljico v vedro z vodo, malo kisa, da me ne skrbi, s čim čistim tla in da se mi malčica potem tam lahko plazi, brez da imam slabo vest. Kapljico ali dve dodam detergentu za pranje perila ali milu za roke, da imamo antiseptičnega, sploh super ritual, ko pridemo domov iz vrtca. Nepogrešljiv oljček za vsak dom :)
BREATHE mešanica eo lovorja, evkalipta, poprove mete, čajevca, limone, kardamoma, ravintsare, ravensare. Mešanica, ki ti odpira dihalne poti, pospešuje kašelj, redči sluz in jo pomaga izločati, z njo se lažje zadiha, sploh v difuzorju tekom noči, pomaga pri tistim, ki moteče smrčite, trenutno tudi lajša težave vsem s sezonsko alergijo. Redčeno jo mažemo za zgornja dihala pod nos, na zatilje, za spodnja dihala pa na prsi in med lopatici. Če ne želimo pospeševat kašlja ponoči, ampak le odmašiti nos, jo namažemo na blazinice prstov na nogah. Pred tekom si kanem kapljico med dlani in vdihnem, ob vnetih sinusih si jo maževa redčeno na arkadni del in ob nosu, kaneva kapljico v vodo zamašene banje ali tuša, med tuširanjem. 5 kapljic si kanem v nosni inhalator, ko mi nagaja seneni nahod, odlično za pomoč pri astmi ali bronhitisu, kjer potrebno odpirat dihalne poti. Skratka ni naključje, da je to ena top mešanic domače lekarne in zagotovo nepogrešljiva na jesen/zimo.
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan.


Ponudba za sredo 22.11. 2017
BOGO SREDA
JAZ LAHKO LE REČEM, POHITITE!!! Za vse tri spalnice doma ali za božično darilo, ki ga bodo vsi veseli! Pa sem mislila, da je bila včeraj naj ponudba tedna :)
Kupi PETAL DIFUZOR prejmeš🎁15ml divje pomaranče (WIld Orange) in 15ml kitajskega cimeta (Cassia) brezplačno 😍
*Petal difuzor: članska cena 47,58€ | redna cena 63,44€ | 13PV | max 3 Bogo na račun
Vrednost podarjene Wild Orange: redna cena 14,64€ | članska cena 10,98€ |

Vrednost podarjene Cassie 15ml: redna cena 26,02€ | članska cena 19,52€ |

PETAL DIFUZOR (EU plug = prava vticnica za nas "stekar") je najugodnejši v doTerra redni ponudbi in skoraj za vse nas največ za dano ceno. Difuzor, ki je zelo kvalitetne plastike, ki celo po 3-letih ostane ob rednem čiščenju snežno bela. Je tudi najtišji med difuzorji. S 3-4 kapljicami eteričnega olja pokriva približno 20m2, sama v večjem prostoru dodajam za močnejše delovanje več kapljic. Lahko si kupite dva za večji prostor, s tem pa za nočni čas pridobite za vsako od dveh spalnic, svojega. Ima tipko za meglico (MIST), s 4 pritiski pridete od nastavitve na 2h, 4h, 1h in nazadnje ugasnete difuzor. S tipko za lučko LIGHT lahko lučko tudi ugasnete. Prijetna bela svetloba lučke deluje kot nočna lučka. Med vsemi difuzorji z vodno skodelico ima največjo prostornino le te, cca 150ml - destilirano vodo ali vodo iz pipe vodo natočimo do max rdeče oznake v posodici. Difuzor na nastavitvi 4h porabi okoli polovico tega, kar pomeni da s ponovnim vžigom lahko zdrži celotno noč. Čistim ga z mešanico alkoholnega kisa, vode in eo citrusa (lahko tudi pomarančo) ter papirnato krpico in palčko za ušesa po vsaki menjavi eteričnega olja oz vsaj enkrat tedensko (tako odstranim tudi morebitni vodni kamen). ZAKAJ SPLOH DIFUZOR? Preko nuhalnega živca eterična olja prehajajo do limbičnega, najstarejšega dela možganov in tako vplivajo na naše razpoloženje in čustva, lahko tudi prikličejo že pozabljen spomin že v 20s. S tem eo hitro vstopajo v krvni obtok tudi preko dobro prekrvavljenih pljuč.Določena eo lahko poživljajo, druga pomirjajo, tretja dvigajo koncentracijo. Gre za najpogostejši način uporabe. Pri nas doma ga uporabljamo za fizično ugodno-počutje tudi pri težavah z dihali ali v namene očiščevanja zraka virusov in bakterij, sploh v prostoru, kjer se srečuje ali zadržuje hkrati veliko ljudi. KAJ JE DIFUZOR: kot večina difuzorjev je tudi Petal narejen na principu ionizacije, počasnega spuščanja malih delcev eo v obliki meglice v prostor. Difuzor ni vlažilec prostora. Odlično dopolnilo vašega doma, pisarne ali poslovnega prostora, ki g dnevno obiskujejo stranke. Garancija je 1 leto.
WILD ORANGE je eterično olje, ki diši čisto vsem in eo, ki ga doma največkrat uporabljamo v kulinariki. 5-6 kapljic predstavlja lupino ene pomaranče. Dodajam ga svojemu tiramisuju, muffinom, pudingu, tudi rjavi čokoladi, ko delam pralineje, rada jo dodajam tudi proteinskim smutijem. Če imamo radi vodo z okusom, jo lahko dodamo v našo stekleničko z vodo ali si zjutraj pripravimo napitek z mlačno vodo in spijemo vse skupaj na tešče. Pomaranča poživlja, tako jo zelo radi nosimo na pulznih točkah zapestja, pod ušesi in na zatilju za dobro razpoloženje in parfum. Prav tako zmanjša občutek tesnobe. Zelo primerna mešanica za službeni ali učni prostor, da nam trenutno dviga razpoloženje in koncentracijo. Lahko tudi kapljico kanemo med dlani, naredimo skodelico in vdihnemo, preostanek pa namažemo na zatilje, ki je dobro prekrvavljeno in oživčeno. V difuzorju razveseli, daje občutek sreče, odganja slabe misli. Deluje kot močan antioksidant, zato sem ga pri svojih deklicah kot novorojenkah rečeno na podplatkih uporabljala za dvig imunskega sistema in na trebuščku redčeno v smeri urinega kazalca vmasirala, ko sem želela umirjati krčke in vetrove. Po napornem delavniku, si skupaj s soljo lahko pripravimo poživljajočo kopel za noge. Lahko jo tudi par kapljic kanemo v milo za telo, da se razreči in se s tem stuširamo. Oz če to naredimo s pestjo zmletih kosmičev oz hladno stiskanega olja ter kuhinjskega sladkorja, dobimo noro dober piling za telo, ki kožo pusti svilnato in jo poživi. Če boste v času novoletnih praznikov pripravljali za darilca mazila za ustnice, je 1 kapljica na 5ml maščobne rastlinske baze za mazilo eden najboljših okusov, kar jih lahko izberete. Pri nanosu na večjo površino kože se poleti s tem delom ne izpostavljamo soncu vsaj 6h, ker sicer kot pri šentjanževem olju tako postanemo lisasti. V poletnem času jo rada zmešam z vodo, pred uporabo pršilko pretresem in jo izkoriščam za odišavljanja avtomobila na poti ali kot pršilo proti potenju.
KITAJSKI ali navadni CIMET je eterično olje iz skorjice debla, ki ga doma radi uporabljamo v času zime v vročih napitkih, tudi kuhanem vinu, pecivu, tako piškotih kot korenčkovi torti in začinjenih mesnih omakah. Če ste bolj mrzloudi, kot jaz, si ga zvečer redčenega lahko vmasirate v mrzle noge ali roke. Deluje prijetno grelno in poživljajoče. nasploh je slednje zame dobrodošlo tudi poleti, če me v kateri del telesa napiha klima in me trga. Deluje protivnetno, tako da ga ob nelagodjih in bolečini za grelni in protivnetni učinek redčenega vmasiram v mišico, sklep ali boleči del. Ob prehladu in v času sezonske bolezni, viroze si z njim pdopiram imunski sistem - ob obolelem grlu ga redčenega mažem na vrat oz redčenega na podplate, da deluje celostno skozi refleksne točke, ki celostno zaobjamejo celotno telo. V primeru trebušne viroze, preobilnega obeda ali nelagodja v trebušnem predelu ga redčenega vmasiram v smeri urinega kazalca na trebuh. V difuzorju poživlja in sploh z pomarančo pričara duh praznikov, prav tako pa razkužuje zrak virusov, ko je nekdo med nami bolan. Zaradi poživljajoče arome, je tudi pogosto v našem difuzorju. S pomarančo sta skoraj najboljši par :) Je vroče eterično olje, zato ga v primerjavi z ostalimi bolj redčimo.
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan.


Ponudba za četrtek 23.11. 2017
EMOCIONALNI DUO - čudovita rollona iz Touch Emotional paketa!!!
Kupi 10ml Touch Peace, prejmeš 10ml Touch Motivate brezplačno 😍
PEACE TOUCH je prav tako eno mojih najljubših olj iz Emotional Aromatherapy seta, prevladuje cvetno metin del arome. Gre za t.i. Reassuring Blend, mešanico, ki vrača mir in spodbuja pozitivne misli. Nanašamo jo na pulzne točke zapestja, pod ušesi, na sence in zatilje. Če je za mano hektičen dan, tudi na podplate po tuširanju zvečer, da se eterična olja hitreje in bolje absorbirajo in delujejo sistemsko na moje telo in dušo, me umiri in odpelje v prijeten ter miren spanec. Nasploh jo lahko uporabimo zvečer za pomirjen spanec otroka, ki ga zvečer tarejo strahovi, sploh ko se jim domišljija začne bolj odpirati ali imajo nočne more. Največkrat ga uporabimo, ko potrebujemo notranji mir, samozaupanje ob kakšnem večjem izzivu, sploh če pred tem čutimo tremo ali smo nervozni. Pomagal tudi v obdobju večjega stresa in norega tempa v službi. Tudi ko ponagaja adrenalin in se rabimo uravnotežit, prizemljit, vrnit zadovoljstvo, odličen je tudi proti strahu in preplašenosti. Lahko ga uporabimo tudi pred pomembnim nastopom, pred testom ali v trenutkih, ki nas nasploh v večini strašijo. Preverjeno deluje tudi za pomiritev neumornega ali razdraženega otroka, sploh v času trmastega izpada, takrat ga za sistemski učinek nanesemo na podplate oz če ne dovoli, vsaj na ramena ali zatilje, da vonj čim prej vpliva preko nuhalnega živca na limbičen del možganov, ki uravnava čustva. Mešanica vsebuje pomirjujoča olja sivke, vetiverja, ilang-ilanga in majarona, kadilna bosvelija, muškatna kadulja, labdanum, zelena meta, kokosovo frakcionirano olje - primerno tako za najmlajše kot odrasle za direktni nanos na kožo.
MOTIVATE TOUCH je Encouraging Blend je optimizem v steklenički in ima zelo všečen citrusno metin vonj. Je mešanica, ki jo nanašamo na pulzne točke zapestja, pod ušesi, na sence in zatilje, lahko tudi na svoj šal. Z velikim veseljem jo uporabljajo tudi moški! Služi za polnejšo samozavest, kreativnost, pogum, motivacijo, pri projektu, testu ali opravilu, ki zahteva več koncentracije in osredotočenosti. Pa tudi zaradi vsebnosti met in citrusov veselje, deluje pravzaprav kot neke vrste eterična kava. Pomaga, da verjamemo vase, sploh če je za nami daljše obdobje stagniranja, razočaranja, dvoma, cinizma, neproduktivnosti, če nam manjka navdiha, morda celo pri našem ustvarjanju, umetnosti, imamo premalo samozavesti ali nas napadajo pesimistične misli. Moški ga lahko nanesejo tudi na ovratnik pred nastopom, tudi pred športnim ali drugim tekmovanjem. Vsebuje eo poprove mete, klementine, koriandrovega semena, bazilike, yuzu, melise, rožmarina, vanilije, kokosovo frakcionirano olje - primerno tako za najmlajše kot odrasle za direktni nanos na kožo.
*Touch Peace 10ml: članska cena 22,27€ | redna cena 29,68€ | 20,50PV | max 5 Bogo na račun

Vrednost podarjenega Touch Motivate 10ml: članska cena 18,30€ | redna cena 24,40€ |
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan.

Ponudba za petek 204.11. 2017
#pred naročilom na FB strani doTERRA Europe - Corporate preverite, če izdelek ni že razprodan.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.