Mesečne novice - FEBRUAR: izjemni čajevec in najboljše maslo za telo!

Zaljubljeni FEBRUAR


PRVI CELODNEVNI AROMA TRENING
sobota 3.3.2018 v Ljubljani

Z največjim veseljem sporočam, da smo s Team Slovenija za vse, tako člane, kot nečlane, pripravili prvi Aroma trening! Osem urni cikel predavanj poglobljenih tem oz povedano drugače, znanstvene ugotovitve na poljuden način in z našimi bogatimi izkušnjami ter znanji. Sprehodili se bomo čez 4 pomembne teme: kemijo eteričnih olj, nosečnost in čas do malčka ter otroka, govorili bomo o naši materi - prebavilih in nenazadnje o čustvih - viru našega zdravja. Pavze bo super izkoristit za izmenjavo izkušenj med navdušenimi uporabniki. Med predavanji bodo z naše strani predstavljene štiri široke in nadvse priročne teme, ki jih moraš slišati kot začetnik ali že izkušen uporabnik. Vsi, ki bi se radi prijavili, pohitite, ker je število mest omejeno in zelo hitro pohajajo, saj je v Sloveniji že preko 4000 sočlanov.
TERMIN in KRAJ: sobota 3.3. med 8 – 19h, Ljubljana.
CENA: Early Bird karte: 55€, s plačili do vključno 15.2. Polna cena vstopnice: 70€, za plačila do 26.2. Predavanja (8 – 16h) in sampling (preizkušanje) vseh doTerra izdelkov (16 – 17h) izvajamo sami brezplačno.V ceni so torej le stroški najema prostorov v prestižnem hotelu v Ljubljani, energijska pavza,  kosilo ter gratis vstopnica za popoldanski pomladni doTerra Spring Tour (17 – 19h) z eminentnimi gosti, dodatnimi predavanji, novostmi in s strokovnjaki iz naše doTerre.
PRIJAVE vseh, ki ste nečlani in še potrebujete odlično doTerra svetovalko zaradi velikega zanimanja čim prej na moj e-naslov mcebasek@gmail.com, s pripisom Aroma trening, ime in priimek vas ali vaših bližnjih. V primeru odpovedi lahko karto prodaš ali podariš sočlanu, vračil denarja ob izostanku za ta ekskluzivni in neponovljivi dogodek ne bo.

SPRING TOUR konferenca 3.3. v Ljubljani

Je najpomembnejša pomladna doTerra konferenca, družabni dogodek, kjer se predstavijo novosti in aktualne teme, znanstvena odkritja, ponavadi tudi novi izdelki. Le udeleženci so upravičeni do nakupa posebnega tematskega paketa izdelkov po močno znižani ceni. Prav tako nas kot vedno obiščejo z uprave doTerre in so dosegljivi za vsa naša vprašanja!
TERMIN in KRAJ: sobota 3.3. med 16 – 19h, Ljubljana
CENA: 5€. Za udeležence predhodnega Aroma treninga je vstopnica brezplačna. Predavanje (17 – 19h) in predhodno preizkušanje (sampling; 16 – 17h) vseh izdelkov je brezplačno. Cena vključuje najem prostora in organizacijske stroške. V primeru odpovedi lahko karto prodaš ali podariš sočlanu, vračil denarja ob izostanku za ta ekskluzivni in neponovljivi dogodek ne bo.
PRIJAVE vseh, ki še iščete odlično doTerra svetovalko meni na mcebasek@gmail.com.

OLJE MESECA Touch Melaleuca roll-on 9 ml 
(že redčen s kokosom)

ČAJEVEC (Melaleuca) je za nas eden najbolj uporabnih eo, ki nam služi skoraj za vse! Tudi v popotniški domači eterični lekarni nam ne sme manjkati :)  Zaradi protivnetnih učinkov ga nanašamo na pik insekta, na herpes, afto, ob vneti dlesni, poskrbimo za morebitne glivice na nohtih, pomaga nam ob vseh težavah z dihali, tako ob mokrem kot suhem kašlju, deluje proti naglavnim ušem, je prva pomoč za kožo, dermatitis, luskavici, ob ekcemu, mozolju, alergiji, za razdraženo kožo po depilacijo ali britju, razkuži vse odrgnine, uporabljamo ga ob bolečem grlu, za podporo imunskega sistema , ob pričetku vnetega ušesa, tudi kot preventiva pred vnetim ušesom, na lične in arkadne kosti ob vnetem očesu, ob vnetih sinusih. Olje, s katerim bi moj dragi lahko preživel karkoli 😊Brezplačno za vsa 125PV LRP naročila do vključno 15.2.

POD DROBNOGLEDOM SPA REPLENISHING BODY BUTTER
Diši za pojest in je neverjetno mazljivo ter se hitro vpije. Fino se obnese tudi pri trdih petah, komolcih in nasploh, kjer nam koža v času zime malo ponagaja, drugače pa kar po tuširanju na celo telo  Moja omiljena celostna aromaterapija! Osnovo so naredili iz karitejevega in kakavovega masla (kožo globoko navlažita in ji vračata prožnost), med tekočimi rastlinskimi olji dodali  jojobo (se hitro vpije, in jo hidrira v zgornjih plasteh) in avokadovo olje (neguje in mehča kožo). Med eo divjo pomarančo (čisti kožo), duglazijo (čisti in poživi), kadilo (pomlajuje in deluje meditativno, pomirjujoče). najin nepogrešljiv izdelek iz SPA linije. Ves mesec 10% ceneje.

Vaša Maja Čebašek
041.902.293
mcebasek@gmail.com
FB skupina z zadnjimi izkušnjami in znanji

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.