IMMORTELLE, mešanica spiritualne notranjosti!


Zame ena najbolj dragocenih mešanic, seveda v prvi vrsti za pomlajevanje, brazgotine in odpravljanje nepravilnosti na obrazu in dekolteju, pa še veliko več. Na čustveni ravni ga sama rada nosim kot najfinejši parfum – nanesem si ga na pulzne točke zapestja, pod ušesi in pod nos 😊 sploh, ko potrebujem oddih od napetosti, saj velja v čustvenih vodah kot mešanica za dvig poguma, te vzdrami, ko ti manjka vizije, dviga spiritualnost. Meni je ko najopojnejša angelska mešanica.  Odlična bo vsem, ki potrebujete nekaj za meditacijo, sprostitev, duhovne delavnice. Ker vsebuje smolna eo kadilne bosvelije in mire, lesno olje havajske sandalovine, cvetna olja sivke, vrtnice in laškega smilja, združuje pomirjevalna, olja, olja, ki nas prikoreninijo, prizemljijo in navsezadnje smolni dvojec poskrbi kot oče za zaščito pred vplivi okolja in mira kot mama, za vse, kar se nam dogaja navznoter. Je odlična mešanica, ki povezuje dušo in duha z našim telesom. Zato na čustveni ravni vzpodbuja pozitivno mišljenje, dviga vero, upanje, hvaležnost, prijaznost, ljubezen, potrpežljivost, zaupanje,.. pri meditaciji jo morate preizkusit, res umiri misli, uzvoči notranjo stabilnost, mir in omogoča duhovno rast. Čeprav so vsebovana olja nežna, delujejo na zelo močni ravni. Odpihajo negativne misli, temo, omejujoče predstave. Če hočete, na nek način nudi svetlobo ob duhovni slepoti. Deluje kot milina in udobje, ko izgubljamo pogum ali smo raztreseni. S to mešanico lažje prehodimo temačnost, bolečino, vse stresne trenutke v življenju. Konec koncev dviguje naše samozavedanje. Zdaj boste lažje razumeli, zakaj je z Immortelle odlično začenjat že naša jutra in končat naše dneve, pa tudi če kot del obrazne rutine 😊

Zjutraj in zvečer je krasen nanos z Verage losjonom, lahko tudi v obraznem olju z arganom. Immortelle porloam po svoji dlani, kanem kanček svoje obrazne kreme in vse skupaj nanesem na umito in očiščeno kožo. Prava aromaterapija obraza, čez nos pa vse skupaj blagodejno vpliva na naš limbični del možganov v že manj kot pol minute. Zdaj lažje razumete zgornje besede? 😊 Mešanica pomlajuje, je fina za utrujene oči ali celo vnete oči – če sem dlje za računalnikom, si jo porolam okoli oči po arkadni in lični kosti in nežno vmasiram. Odlična je za celjenje ran, brazgotin, nepravilne rasti, tudi divjega mesa. Kožo pomlajuje, jo poživi, gladi, zmanjšuje videz gubic ter nepravilnosti, meni predvsem hiperpigment (temne lise na nosu, licih in čelu). Odličen je tudi kot dodatek v bazno olje jojobe kot intimno milo: za pripravo na porod, po porodu ali na splošno za žensko intimno nego po tuširanju. Povečuje čutnost in tkivu vrača elastičnost. 

In če povzamem, ker vsebuje najdragocenejša eterična olja, ki imajo vsa učinkovine za pomirjanje, prizemljitev, jo lahko najhitreje uporabite med dlanmi kot inhalacijo v primeru stresnega dela dneva, za pomiritev, meditacijo. Pa povejte sami, kako se po tem počutite? :) 

*Do 31.3. prejmete Immortelle ob vseh vrstah 200PV nakupov (tudi včlanitvi) brezplačno. Če 200PV LRP naročilo oddate do 15.3, poleg brezplačno prejmete tudi 15ml grenivko.

Vaša Maja Čebašek
mcebasek@gmail.com
041.902.293
www.zavsakdom.si



Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.