MAJARON in GRENIVKA - sredin BOGO za naše srce!

Današnji BOGO razvaja naše srce! <3
#FBliveOb9h


MAJARON - Marjoram (lističi) – eterično olje pomirja živčni sistem, predvsem zato, ker znižuje pritisk, pomirja in sprošča mišice – če so bile prej cikcak vkrčene in zgrbančene, se po nanosu tkivo popolnoma sprosti in poravna (ne najdem več te fotke, me je pa čist osupnila!), daje pa tudi podporo dihalom in srčno-žilnemu sistemu, sploh starejši si ga radi nanašajo ob podivjanem utripu in visokem pritisku na pulzne točke in predel srca, doma ga radi včasih zamenjamo za klasično začimbo in ustvarimo nor kulinarični twist. Ni šanse da pride blizu okusu začimbe v obari! Moja najbolj močna izkušnja z njim je v receptu Carlislie Essentials gospe, ki ej ob težki preizkušnji iz svojih olj potegnila: majaron, pomarančo frankincense, Serenity in Balance, zblendala vskaega po 1 kapljico in ustvarila mešanico, ki ji sama reče ˝vse bo v redu!˝ (It`s gonna be ok = akronim IGBOK; jaz tej mešanici zadnje čase dodajam še kapljico copaibe). Ta mešanica me je čist zavrtela, v vonju, učinku in noro kolko vas mi reče, da če so iskali kaj proti napetosti, žalosti, celo depresivnemu stanju, je to top of the top mešanica, v rollonu ali v difuzorju, na pulznih točkah zapestja, zatilju, srčnem predelu ali podplatih ali v kopeli. Tako da če mislite, kako dolgočasno olje je majaron, boste morali spremenit mnenje. Jaz ga obožujem! Ni čudno, da so mu zaradi vseh teh kemičnih učinkovanj že v starih civilizacijah rekli olje veselja in sreče! V kapsuli še bolj pomirja in podpira imunski sistem. V francoski aromaterapiji so ga uporabljali tudi ob artritisu, ob sindromu karpalnega kanala, kolikah, zaprtju, visokem krvnem pritisku, mišični distrofiji, osteoartritisu, slabem mišičnem tonusu, Parkinsonovi, fizičnem stresu, revmatoidnem artritisu, zvinih, astmi, bronhitisu, nespečnosti,.. Če vam vonj ni ravno omiljen, ga v namen učinka lahko kombinirate z bergamotko, sivko, ilang-ilangom, ko želite umiritev ali boljši spanec. Na drugi strani pa s cipreso, rožmarinom in pomarančo čez dan, da vas sprosti in vrne energijo.

GRENIVKA eo je eden najbolj dišečih citrusov. ki te kot parfumček dvigne, poživi in ti vrača energijo! Čisti in očiščuje tako nas kot v difuzorju zrak. Odpravlja fizična in psihična nelagodja, po priporočilih olj za čustva časti naše telo in nam pomaga, da v primeru jeze ali čustev nad njegovih izgledom, prinaša pozitivno in spoštljivo razpoloženje. V difuzorju prav tako očiščuje zrak, dviga razpoloženje, meni najljubše, če v kombinaciji s sibirsko jelko. V času poletja si jo lahko v namen čiščenja kanete v vašo večerno kremo ali čistilni gel, piling. Sploh, če imate težave z mastno kožo oz. če imate pigmentne madeže, jih pomaga blažiti. V napitkih in smutijih deluje kot blagi čistilec, ugodno vpliva na prebavo, pomaga pri zaprtju ;) hkrati pomaga odvajat vodo, če si jo ob večeru z nosilnim losjonom ali baznim oljem vmasiram v utrujene in zatečene noge ali roke, hkrati super deluje kot nežen detox, torej deluje tudi proti celulitu :D zato je tudi z namenom eno glavnih učinkovanj v namenski mešanici Smart & Sassy. Ker je čas poletja, si jo kot citrus ne nanašamo pred izpostavljenostjo soncu, temveč rajši ob večerih, razen v oljnem parfumčku z baznim oljem frakcioniranega kokosa - tako si jo nanašam na pulzne točke zapestja, pod ušesi, pod nos tudi čez dan. Velikokrat jo kanem na svoj aroma nakit, včeraj kar s pelargonijo. Nekaj, kar športno aktivnim zagotovo ne sme manjkat tudi kot motivator! Pa v oil pullingu bije bitko proti zobnemu kamnu in ob vnetem ušesu noro odvzame bolečino! Ujame se z baziliko, bergamotko, cipreso, kadilno bosvelijo, pelargonijo, sivko, poprovo meto, rožmarinom, ilang-ilangom.

ZA VEČ INFO O najugodnejšem NAKUPU se kot nečlan obrni name oz. svojega svetovalca. Oz kot član na svojega mentorja. BOGO sreda - kupi MAJARON 15ml, prejmeš GRENIVKO 15ml brezplačno: MAJARON: članska cena 19,52 € | redna cena 26,02 € | 20 PV . Vrednost podarjenega izdelka - GRENIVKA: članska cena 16,47€ | redna cena : 21,96 €. Max. 5 bogo na račun.

Res uporaben tandem za naše srce in namesto da plačate članarino, ki vam da 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev in ne obveže rednih nakupov, ste danes lahko za znesek 3/4 celotne članarine oproščeni. Zakaj? Izračun spodaj:

REDNI NAKUP - običajno
Marjoram 15ml 26,02 €
Grapefruit 15ml 21,96 €
PTT 8,54 €
SKUPAJ: 56,52€

VČLANITVENI NAKUP - običajno
Marjoram 15ml 19,52 €
Grapefruit 15ml 16,47 €
PTT 8,54 €(7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
24,40€ (=Članarina za 12m, daje 25% popust, ne obveže do nadaljnjih nakupov)
SKUPAJ: 68,93€

VČLANITVENI NAKUP – le danes!
Marjoram 15ml 19,52 €
Grapefruit 15ml 0 €
PTT 8,54 €(7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
24,40€ (=Članarina za 12m, daje 25% popust, ne obveže do nadaljnjih nakupov)
SKUPAJ: 52,46€

Včlanite se pri tistem od nas, ki vam je kot svetovalec doTerro in varno uporabo podrobno predstavil in bo tudi nadalje vaš mentor!

Z vami Maja Čebašek | mcebasek@gmail.com | 041902293 | www.zavsakdom.si

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.