Naravni repelent proti klopom in komarjem TERRASHIELD in prva pomoč za kožo in imunski sistem, ČAJEVEC, zadnji poletni petkov BOGO!


Današnji in zadnji poletni BOGO je odlična preventiva v času poletja! <3
Izkoristili ga bomo za izobraževanje in deljenje izkušenj o dotičnih izdelkih!

TERRASHIELD je že redčen naraven pripravek s kokosovim oljem in eteričnimi olji, ki deluje kot repelent proti neželenemu mrčesu, tako proti klopom, kot tudi proti veliko vrstam komarjev. Mešanica je že pripravljena za direktni nanos na našo kožo (jo ne redčimo dalje), proti klopom, preden odidemo na travnik, sprehod v gozd ali le na domači vrt in robidnice ter maline. Pripravljena je za uporabo tako na najmlajših, odraslih in štirinožnih prijateljih. Sama, si Terrashield dvakrat špricnem v dlan, razmažem med dlanmi in se dobesedno premažem od glave do peta, tudi čez oblačila in tudi po koži, predvsem na izpostavljenih delih vratu, zapestja, gležnjih. Frakcionirano kokosovo olje v tako mali količini ne masti oblačil. Dojenčku, preden se plazi, smo v večini terrashiled nanašale na voziček in oblačila, če proti komarjem, tudi po koži. Štirinožnim prijateljem vonj najprej predstaviš, nato pa na podoben način Terrashield namažeš od glave (ne po očeh in smrčku), do repa in po nogah ter trebuhu.  Po naših izkušnjah, nanos drži do 4h. Ob poletnih nočeh, ko invazija komarjev in tudi prezračevanje in skrb, da ni nikjer prižgane luči, ne pomagata, ob tem vklapljam tudi difuzor okoli polnoči oz nas sredi noči še enkrat namažem. Če so tigrasti komarji res vztrajni, jo jačamo z sicer že vsebovanim arborvitae eo (orjaški klek), tako da dodamo par kapljic kar v mešanico. tako se okoli nas ustvari en tak prijeten aroma balon, kot mu rada rečem, komarji pač letijo naokoli, se pa ne vsedejo več nate. Odličen repelent, ki ga roko na srce potrebuje prav vsak in končno rešitev, ko ne razmišljaš kake škodljive kemikalije vse s tem nanašaš nase in vdihavaš. In še diši prav prijetno, marsikdo od nas ga obožuje zaradi parfumskega vonja po tropski verbeni (Litsea), vonju podoben limonski travi. Vsebuje kokosovo frakcionirano olje, Eo ilang-ilang, tamanu, rumena cedra (Aljaska), virginijska cedra, mačja meta, evkalipt citridora, tropska verbena, orjaški klek.

ČAJEVEC (Melaleuca) je za nas eden najbolj uporabnih eteričnih olj, ki nam služi skoraj za vse! Tudi v popotniški domači eterični lekarni nam ne sme manjkati :)  Čistega zaradi protivnetnih učinkov nanašamo na pik insekta (če se pozabite namazati s terrashieldom!), na herpes, afto, ob vneti dlesni, poskrbimo za morebitne glivice na nohtih, pomaga nam ob vseh težavah z dihali, tako ob mokrem kot suhem kašlju, v šamponu odlično poskrbi za prhljaj, deluje proti naglavnim ušem, je prva pomoč za kožo, dermatitis, luskavici, ob ekcemu, mozolju, alergiji, za razdraženo kožo po depilacijo ali britju, razkuži vse odrgnine, uporabljamo ga ob bolečem grlu, za podporo imunskega sistema , ob pričetku vnetega ušesa, tudi kot preventiva pred vnetim ušesom, na lične in arkadne kosti ob vnetem očesu, ob vnetih sinusih, za razkuževanje površin, proti plesni, z alkoholnim kisom ali sodo bikarbono za intenzivno čiščenje WC školjke in ostalih površin, v detergentu za pranje perila (ali pralnih plenic) za razkuževanje. Zadnja močna izkušnja je ob bolezni, 2 kapljici v milo in se stuširaš, ponoči me fino prepoti, zjutraj, pa sem že v redu. Nekateri mu pravijo kar prvi On Guard, ker deluje bolj nežno, a na podoben način reši vneto grlo ali daje na podplatih in hrbtenici podporo imunskemu sistemu. Z limono v difuzorju pa njegov vonj postane prijeten in je odličen za čas kašlja ali bolezni kot del nočne aromaterapije.

ZA VEČ INFO O NAKUPU se kot nečlan obrni name oz. svojega svetovalca. Oz kot član na svojega mentorja.
BOGO petek: kupi TERRASHIELD 30 ml in dobiš ČAJEVEC 15ml brezplačno. Članska cena TerraShield spreja 24,40 € | redna cena 32,54€ | 19,50 PV | max 5 Bogo na račun. Vrednost podarjenega: članska cena 19,52€ | redna cena 26,02€ |

Res uporaben poletni dvojec in namesto da plačate članarino, ki vam da 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev in ne obveže rednih nakupov, ste samo danes lahko za znesek skoraj celotne članarine oproščeni. Zakaj? Izračun spodaj:

REDNI NAKUP - običajno
Terrashield ml 32,54€
Melaleuca15ml 26,02€
PTT 8,54 €
SKUPAJ: 67,10€

VČLANITVENI NAKUP - običajno
Terrashield ml 24,40€
Melaleuca15ml 19,52€
PTT 8,54 €(7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
24,40€ (=Članarina za 12m, daje 25% popust, ne obveže do nadaljnjih nakupov)
SKUPAJ: 76,86€

VČLANITVENI NAKUP – le danes!
Terrashield ml 24,40€
Melaleuca15ml 0€
PTT 8,54 €(7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
24,40€ (=Članarina za 12m, daje 25% popust, ne obveže do nadaljnjih nakupov)
SKUPAJ: 57,34€

Včlanite se pri tistem od nas, ki vam je kot svetovalec doTerro in varno uporabo podrobno predstavil in bo tudi nadalje vaš mentor!

Z vami Maja Čebašek | mcebasek@gmail.com | 041902293 | www.zavsakdom.si

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.