ON GUARD eterično olje in antiseptična pena za umivanje rok ON GUARD FOAMING HAND WASH - poletni BOGO


Pričel se je poletni BOGO teden, kupi enega, enega dobiš gratis!
Izkoristili ga bomo za izobraževanje, zabavno druženje in deljenje izkušenj o dotičnih izdelkih! Imaš svojo noro izkušnjo? Podeli jo spodaj skupaj z nami!
BOGO ponedeljek Kupi ON GUARD 15ml, prejmeš ON GUARD razkuževalno peno za umivanje rok z dozirnikoma brezplačno!
ON GUARD je prva in nepogrešljiva namenska mešanica za podporo imunskemu sistemu, ki jo poznamo vsi že iz domače lekarne olj. Sestavljajo jo eo divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina. Pri nas je dnevno v uporabi redčen na podplatih tako zjutraj kot zvečer, da nas obvaruje v času sezonskih bolezni in viroz. Prav tako ga v difuzorju spuščam v prezračen prostor po tem, ko pridemo iz službe in vrtca, da očisti zrak in obvaruje ostale, če slučajno kdo od nas smrka. Ko nekdo zboli, mu ne glede na simptome nanašamo redčen On Guard na 2h na podplate, večkrat čez dan ga za razkuževanje zraka po malem vklapljamo v prezračen prostor. Če boli grlo, ga redčeno mažemo na vrat, midva tudi grgrava v vodi. Za hude oblike herpesa ga na 15min kakih 4x redčenega maževa na mesto, kjer prične pikati in kazati da bo nastal. V razpršilki z vodo razkužujem igrače, kljuke, vse površine, tudi previjalno mizo, le pred uporabo pretresem. Prijateljica s par šprici iz take razpršilke razkuži ozračje solne sobe, pred vstopom novega gosta. Po umivanju zob grgram tudi on guard v vodi, sploh če se mi z aftami kaže padec imunskega sistema. Z alkoholnim kisom, masko in rokavicami ter papirnato krpo odstranim plesen na steni, en poteg in nova krpica, rabljena pa v vrečo. Ko čistim, da dodajam bodisi sodi bikarboni in z malček vode naredim pasto za čiščenje WC, z alkoholnim kisom in vodo naredim vsenamensko čistilo za kuhinjske in kopalniške površine, za mizo, pod mizo (malčici 🙂 ), loščenje korita in umivanje oken. Tudi kako kapljico v vedro z vodo, malo kisa, da me ne skrbi, s čim čistim tla in da se mi malčica potem tam lahko plazi, brez da imam slabo vest. Kapljico ali dve dodam detergentu za pranje perila ali milu za roke, da imamo antiseptičnega, sploh super ritual, ko pridemo domov iz vrtca. Nepogrešljiv oljček za vsak dom!
Antiseptična pena za umivanje rok FOAMING HAND WASH je nežna tekočina, ki v plastičnih penilnikih našo kožo v obliki čistilne pene za roke očisti in deluje antiseptično ter pri tem ni agresivna, temveč nežno deluje in kožo naredi mehko in voljno. Prva stvar na vrsti, ko se pride iz vrtca, šole ali službe. Sama jo, čeprav ni za redčenje, je pa še vedno učinkovita, razredčim z vodo v razmerju 40:60 (tekočina:voda), predvsem pa me veseli, da je narejena na bazi koruznih izvlečkov in ekološka tako za nas kot okolje. Velikokrat jo uporabim tudi za odstranjevanje madežev s tekstila, nanesem peno, pustim 5min in obrišem s krpo. Idealno za kako nesrečo na kavču, ali madež na otročkih oblačilih ali čevljih. In kot vse On Guardovo, diši!
ZA VEČ INFO O NAKUPU se kot nečlan obrni name oz. svojega svetovalca. Oz kot član na svojega mentorja.
članska cena 36,60€ | redna cena 48,80€ | 37,5PV | max 4 Bogo na račun. Vrednost podarjene pene za roke z dvema dozirnikoma: članska cena 21,96€ | redna cena 29,28€ |
Res uporaben tandem za podporo imunskemu sistemu in razkuževanje in namesto da plačate članarino, ki vam da 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev in ne obveže rednih nakupov, ste danes lahko za znesek skoraj celotne članarine oproščeni. Zakaj? Primer spodaj:

REDNI NAKUP - običajno
On Guard® 15 ml 48,80 € 
On Guard Foaming Hand Wash15 ml 29,28 € 
PTT 8,54 €
SKUPAJ: 86,62€

VČLANITVENI NAKUP - običajno
On Guard® 15 ml 36,60 € 
On Guard Foaming Hand Wash15 ml 21,96 € 
PTT 8,54 €(7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
24,40€ (=Članarina za 12m, daje 25% popust, ne obveže do nadaljnjih nakupov)
SKUPAJ: 91,5€

VČLANITVENI NAKUP – le danes!
On Guard® 15 ml 36,60 € 
On Guard Foaming Hand Wash15 ml 0 € 
PTT 8,54 €(7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
24,40€ (=Članarina za 12m, daje 25% popust, ne obveže do nadaljnjih nakupov)
SKUPAJ: 69,54€

Včlanite se pri tistem od nas, ki vam je kot svetovalec doTerro in varno uporabo podrobno predstavil in bo tudi nadalje vaš mentor!

Vaša Maja Čebašek
041902293
mcebasek@gmail.com

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.