🌲BOGO sreda 24.10.2018🌲
✔Paket za fokus in tenzije✔
Direktno za v torbico, računalniško torbo ali v študijski ruzak!
Kupi In tune 10ml roll-on in prejmeš Past Tense 10ml roll-on  brezplačno 😍
Klikni me za več info, če ju želiš! :D


Za mojo VIDEO LIVE predstavitev v zrelem jutru, se pridruži moji FB skupini:

IN TUNE Focus Blend mešanica za višjo pozornost, pomirja, vrača občutek harmonije. Nanašam jo na zatilje, ko se težko koncentriram ali imam pred sabo težek dan, tudi zaradi havajske sandalovine je poleg Console in Whisper moj naj zimski, malček mošusni parfum, med mešanicami. Veliko mamic jo uporablja zase (menije v času dojenja in manj prespanih noči še kako dišala in prišla prav), poznam moške, ki jim je to najljubša mešanica, nekaj najmlajšim in otrokom je pomagal redčeno na zatilju, hrbtenjači in podplatih za večji fokus ter umirjenost. Zagotovo pa je eno tako študijsko olje oz nekaj, kar bi morali imeti pri roki vsi, ki veliko delamo z našimi možgančki 😊 Da nam prevetri oblake in pripelje jasnino 😊 Vsebuje eo amiris, pačuli, kadilna bosvelija, limeta, ilang-ilang, havajska sandalovina, rimska kamilica.

PAST TENSE Tension Blend je mešanica za napetost, v mišicah ali ob tenzijskem glavobolu. Sestavljajo jo eo zelenke, sivke, poprove mete, kadilne bosvelije, listov koriandra, majarona, rimske kamilice, bazilike in rožmarina. Za vnete sinuse ali glavobol je meni najmočnejše, kar deluje, nanašam za sinuse od arkade, ob nosu in do lične kosti, vmasiram. Za glavobol ob lasišču od čela, čez sence, za ušesi in do zatilja. Če imate krče v mišicah, ste preutrujeni, pod stresom, se obnese kot masažna mišica za mišično tkivo. Prijateljica Ajda je ne more prehvalit proti krčem kot jahačica. Notri so oljčka, ki so super za pik insekta, Mešanica hladi, osveži in pomirja, prizemlji, sprosti ob stresu (zapestja), tako da jo lahko nanašate na zatilje, na ramena ali za ušesi v ta namen ali pa na intenzivnih predavanjih, oz. ko rabite biti skoncentrirani pri delu, a ne Anja? :) Tudi zelo študentovsko ali olje, za vse, ki ste bolj fizično ali miselno obremenjeni.

*In Tune 10 ml rollon: članska cena 37,82€ | redna cena 50,42€ | 39PV | max 5 Bogo na račun. Vrednost podarjenega Past Tense 10ml rollon: članska cena 21,96€ | redna cena 29,28€ |

Dvojček, ki je nepogrešljiv tako za žensko, kot družino in namesto da plačate članarino, ki vam da 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev in ne obveže rednih nakupov, ste danes lahko za znesek skoraj celotne članarine oproščeni. Zakaj? Primer spodaj:

REDNI NAKUP
In Tune 10ml 50,42€
Past Tense 10ml 29,28€
PTT 8,54 €
SKUPAJ: 88,24€

VČLANITVENI NAKUP
In Tune 10ml 37,82€
Past Tense 10ml 21,96€
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 92,72€

VČLANITVENI NAKUP - LE DANES!
In Tune 10ml 37,82€
Past Tense 10ml 0€
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 70,76€

ZA VEČ INFO O najugodnejšem NAKUPU se kot nečlan obrni name oz. če že imaš svojega, na svojega svetovalca. Oz kot član na svojega mentorja. Včlanite se namreč pri tistem od nas, ki vam je kot svetovalec doTerro in varno uporabo podrobno predstavil in bo tudi nadalje vaš mentor!
Z vami Maja Čebašek | mcebasek@gmail.com | 041902293 |www.zavsakdom.si
Instagram:
FB osebni profil:
FB skupina:

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.