Difuzor Lumo in brezplačni mešanici za mir Peace 5ml in za sproščanje Serenity 15ml! doTerra BOGO ponudba tedna!

🌲BOGO četrtek 25.10.2018🌲
✔Difuzor in relaksacija!✔
Končno tudi difuzor in to LUMO!!! Moja ponudba tedna, če ne kar leta!
Kupi Lumo Diffuser in prejmeš Peace 5ml in Serenity 15ml  brezplačno 😍
Klikni me za več info, če ju želiš! :D


Za mojo VIDEO LIVE predstavitev v zrelem jutru, se pridruži moji FB skupini

🦋LUMO🦋 difuzor, ki je lep, prijetne velikosti, z lesenim spodnjim delom. Deluje na vodo, ki jo dolijemo do rdeče oznake. Meglico puha zgoraj levo. Ko vode zmanjka, se avtomatsko ugasne. Ima mozžnost menjave ali zamrznitve 8 različcnih barv ali lučko lahko ugasnemo (gumb LIGHT). Lahko pa jo izrabimo za nočno lučko. Je tih, nežno brbota kot potoček. Všeč mi je, da je učinkovit, da se vonj cčuti tudi po več urah. Pokrije po izkušnji tudi 30kvadratov, jakost uravnavam s št. kapljic eo, pričnem z manj, dodam za večjo jakost vonja. Več dam citrusa kot npr frankincense. Najlepše od vsega pa so nastavitve na MIST gumbu: 2h, 5h ali 10h - kjer se ti vklaplja za 5min in izklaplja za 5min avtomatsko, kar je super za ponoči oz. tudi za čez dan v dnevnem prostoru, v pisarni ali trgovini, salonu. Nujno si pišite kombinacije j, ki jih spontano blendate, ker pozabiš sicer :) Uporabljamo ga kot vse za razpoloženje, koncentracijo, razkuževanje zraka, za dihala, odganjanje neprijetnih vonjav.. Zelo zadovoljna 🤗

PEACE ali Reassuring Blend je prav tako eno mojih najljubših olj iz Emotional Aromatherapy System seta, prevladuje cvetno metin del arome. Gre za mešanico, ki vrača mir in spodbuja pozitivne misli. Redčeno jo nanašamo na pulzne točke zapestja, pod ušesi, na sence in zatilje. Če je za mano hektičen dan, tudi redčeno na podplate po tuširanju zvečer, da se eterična olja hitreje in bolje absorbirajo in delujejo sistemsko na moje telo in dušo, me umiri in odpelje v prijeten ter miren spanec. Nasploh jo lahko uporabimo zvečer, za pomirjen spanec otroka, ki ga zvečer tarejo strahovi, sploh ko se jim domišljija začne bolj odpirati ali imajo nočne more. Največkrat ga uporabimo, ko potrebujemo notranji mir, samozaupanje ob kakšnem večjem izzivu, sploh če pred tem čutimo tremo ali smo nervozni. Pomagal mi je tudi tudi v obdobju večjega stresa in norega tempa v službi. Tudi, ko ponagaja adrenalin in se rabimo uravnotežit, prizemljit, vrnit zadovoljstvo, odličen je tudi proti strahu in preplašenosti. Lahko ga uporabimo tudi pred pomembnim nastopom, pred testom ali v trenutkih, ki nas nasploh v večini strašijo. Preverjeno deluje tudi za pomiritev neumornega ali razdraženega otroka, sploh v času trmastega izpada, takrat ga za sistemski učinek nanesemo na podplate oz če ne dovoli, vsaj na ramena ali zatilje, da vonj čim prej vpliva preko nuhalnega živca na limbičen del možganov, ki uravnava čustva. Mešanica vsebuje pomirjujoča olja sivke, vetiverja, ilang-ilanga in majarona, kadilna bosvelija, muškatna kadulja, labdanum, zelena meta.

SERENITY ali Restful Blend je mešanica, ki te spočije, pomiri telo in duha, osveži misli, popelje v sladek in globok spanec, v difuzorju se sprošča v krasno subtilno aromo, zmanjšuje napetost in pomirja čustva. Pri nas je največkrat v difuzorju, ko pride čas luninih men ali vremensko in po tempu bolj polnih dni. Radi ga tudi kanemo med dlani in vdihnemo, si ga mažemo redčenega vzdolž hrbtenice in na podplate, pomiril nam je tudi dražeč kašelj redčeno na prsih in med lopaticami. Je najboljše darilce za naše najmlajše, novorojenčke in dojenčke, ki jih pesti nemiren spanec. Pa tudi za vse, ki se vsakodnevno srečujete z večjimi obremenitvami, izzivi ali prehajate čez težje obdobje. Zaradi pomembnih svetnic, je doličen tudi za občutljivo, rdečično in kožo z dermatitisom, sploh ko ga nanašamo v baznem olju, tudi na vneto ritko dojenčka. Vsebuje eo: sivka, sladki majaron, rimska kamilica, ilang-ilang, havajska sandalovina, absolut vanilijevega stroka.

Lumo Diffuser: članska cena 78,08€ | redna cena 104,10€ | 45PV | max 4 Bogo na račun. Vrednost podarjenega Peace 5ml: članska cena 35,38€ | redna cena 47,18€ | in podarjenega Serenity 15ml:  članska cena 46,36€ | redna cena 61,82€.

Dvojček, ki je nepogrešljiv za družino in namesto da plačate članarino, ki vam da 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev in ne obveže rednih nakupov, ste danes lahko za znesek skoraj celotne članarine oproščeni. Zakaj? Primer spodaj:

REDNI NAKUP
Lumo Diffuser 104,10€
Peace 5ml 47,18€
Serenity 15ml 61,82€
PTT 8,54 €
SKUPAJ: 221,64€

VČLANITVENI NAKUP
Lumo Diffuser 78,08€
Peace 5ml 35,38€
Serenity 15ml 46,36€
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 192,76€

VČLANITVENI NAKUP - LE DANES!
Lumo Diffuser 78,08€
Peace 5ml 0€
Serenity 15ml 0€
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 111,02€

Klikni me za več info, kako se v par minutah včlanit!

ZA VEČ INFO O najugodnejšem NAKUPU se kot nečlan obrni name oz. če že imaš svojega, na svojega svetovalca. Oz kot član na svojega mentorja. Včlanite se namreč pri tistem od nas, ki vam je kot svetovalec doTerro in varno uporabo podrobno predstavil in bo tudi nadalje vaš mentor!

Z vami Maja Čebašek | mcebasek@gmail.com | 041902293 |www.zavsakdom.si
Instagram
FB osebni profil
FB skupina

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.