Mešanica za prebavila Zen Gest (nekdanji Digest Zen) ter poživitev z Wild Orange (sladka pomaranča) in Lime (limeta)! doTerra BOGO petek!


🌲BOGO petek 26.10.2018🌲
✔Prebavila in poživitev!✔
Kupi Zen Gest 15ml in prejmeš Wild Orange 15ml in Lime 15ml  brezplačno 😍
Klikni me, če jih želiš!


Klik Za mojo VIDEO LIVE predstavitev v zrelem jutru, se pridruži moji FB skupini

ZEN GEST Digestive Blend – olje, ki ga pri nas uporabljamo pri vsem, kar se nam pripeti na predelu trebuha. Če ga rabim opisat po vonju, je najlažje, če komu rečem, da je ko Bebe čaj ali pa Bronhi bonboni. Vsebuje eo ingverja, ki poživlja in ugodno vpliva na prebavo, eo semen koriandra podobno, eo komarčka (vsa 3 tudi pomirjajo prebavne motnje in delujejo proti slabosti), eo pehtrana , eo kumine, eo poprove mete, eo janeža (vsa 4 eo pomagajo uravnati prebavne motnje) in eo zvezdastega janeža. Čeprav zelo dobro poznano olje domače lekarne, dajmo pokukat, če ima vseeno še kak zanimiv način uporabe. Sami smo ga prvo leto praktično le gledali, potem pa nas je v roku v roku enega meseca doletela zastrupitev s hrano, zaprtost malčice (tisti, ki ste to doživeli, veste da je to noro obdobje -  od joka, skupnega potiskanja kakca, navijanja ko na tekmi, da bo šlo in vsega kar otrok doživlja, res težko obdobje pogovorov in pravljic o kakcu, o tem kako ga spustimo do sebe..), trebušna viroza z bruhanjem in drisko, boleče ovulacije in menstrualni krči, slabosti, tudi potovalne, strah pred letenjem, napenjanje, nosečniško zaprtje, hemoroidi, ko se prenaješ za čas Novega leta ali na poletnem pikniku, ko na potovanju ali na poti poješ nekaj, za kar ti je kmalu žal in nas je iskreno frapiralo, da to olje pa deluje v manj kot minuti. Malčica je le rekla, namaži me z oljčkom mami, pa sva ploskali za kakec že v manj ko 20 minutah (še danes ritual, ko boli buši), skratka, olje, ki nas je od malih do velikih čisto presenetilo. Sami ga velikokrat nanašamo redčenega s  krožnimi gibi v smeri urinega kazalca na predelu nelagodja, zelo pa pomaga, če ga vmasiramo kar okoli popka ali nežno tudi v popek sam, pa tudi na dolinico na podplatu, kjer je točka za prebavila. Ob zgagi v nosečnosti sem si jo vmasirala kar od popka v smeri požiralnika vse do grla. V kozarcu vode s soljo jo ob trebušnih virozah in vsem, kar nas pesti, lahko pijemo žličko po žličko. Saj kar potrebuje izhod iz telesa (gore ili dole) v vsakem primeru gre ven, nihče od nas pa ne more verjet, kako hitro ti omili nelagodja. Interno v kapsulah so si že pomagali tudi tisti, ki imajo resnejše težave s kroničnim vnetjem črevesja, paraziti, glistami, želodcem. Seveda vedno potrebujemo celostni pristop, pa je še vedno noro, kako velik del pomoči opravi ravno Zen Gest. Zadnje leto smo odkrili tudi, da se lepo obnese za dihala, saj veste, diši ko Bronhi in lakše se diše. Pa tudi pred stesnim nastopom, da umiri čustva – ker prebavila so naši drugi možgani, samo spomnite se, kako nas zvije ob neprijetni novici ali ko srečamo sebi neljubo osebo.

WILD ORANGE je eterično olje, ki diši čisto vsem in eo, ki ga doma največkrat uporabljamo v kulinariki. 5-6 kapljic predstavlja lupino ene pomaranče. Dodajam ga svojemu tiramisuju, muffinom, pudingu, tudi rjavi čokoladi, ko delam pralineje, rada jo dodajam tudi proteinskim smutijem. Če imamo radi vodo z okusom, jo lahko dodamo v našo stekleničko z vodo ali si zjutraj pripravimo napitek z mlačno vodo in spijemo vse skupaj na tešče. Pomaranča poživlja, tako jo zelo radi nosimo na pulznih točkah zapestja, pod ušesi in na zatilju za dobro razpoloženje in parfum. Prav tako zmanjša občutek tesnobe. Zelo primerna mešanica za službeni ali učni prostor, da nam trenutno dviga razpoloženje in koncentracijo. Lahko tudi kapljico kanemo med dlani, naredimo skodelico in vdihnemo, preostanek pa namažemo na zatilje, ki je dobro prekrvavljeno in oživčeno. V difuzorju razveseli, daje občutek sreče, odganja slabe misli. Deluje kot močan antioksidant, zato sem ga pri svojih deklicah kot novorojenkah rečeno na podplatkih uporabljala za dvig imunskega sistema in na trebuščku redčeno v smeri urinega kazalca vmasirala, ko sem želela umirjati krčke in vetrove. Po napornem delavniku, si skupaj s soljo lahko pripravimo poživljajočo kopel za noge. Lahko jo tudi par kapljic kanemo v milo za telo, da se razreči in se s tem stuširamo. Oz če to naredimo s pestjo zmletih kosmičev oz hladno stiskanega olja ter kuhinjskega sladkorja, dobimo noro dober piling za telo, ki kožo pusti svilnato in jo poživi. Če boste v času novoletnih praznikov pripravljali za darilca mazila za ustnice, je 1 kapljica na 5ml maščobne rastlinske baze za mazilo eden najboljših okusov, kar jih lahko izberete. Pri nanosu na večjo površino kože se poleti s tem delom ne izpostavljamo soncu vsaj 6h, ker sicer kot pri šentjanževem olju lahko postanemo lisasti, čeprav je pomaranča najmanj fotosenzibilna na sončno svetlobo. V poletnem času jo rada zmešam z vodo, pred uporabo pršilko pretresem in jo izkoriščam za odišavljanja avtomobila na poti ali kot pršilo proti potenju.

LIMETA je eno najbolj svežih citrusnih eo, v času poletja si zlahka kanete kapljico v vodo, sodo, koktejl ali pivo! Deluje kot močan antioksidant, te zbistri, razveseli, po drugi strani pa deluje kot lahkotni čistilec, te čisti toksinov, tako da je pogosto sopotnica v moji steklenički z vodo. Da ne omenjam kak čudovit okus dobite pri pripravi muffinov iz pirine moke, gozdnih sadežev in koščki bele čokolade, nastrgana lupinica sadeža mi tega nikoli ne more pričarat, pa še ekološko se težko dobi. Ker deluje antibakterijsko, protivnetno, protivirusno in razkužuje, ga velikokrat kombiniram z alkoholnim kisom ali sodo bikarbono pri pripravi ekoloških čistil, tako za kuhinjsko korito, previjalno površino, mizo, pranje tal, oken, čiščenje kopalnice ali razkuževanje previjalen površine, pa tudi razkuževanje igrač, če se jih poslužuje veliko otrok v času sezonskih bolezni. V razpršilki z vodo je lahko hkrati sprej za osveževanje, razpršilka za na pot v avtomobilu, sprej za razkuževanje kljuk, previjalne mize. Kupila sem si ga takoj za limono, včasih sem redčenega mazala na podplatke, v nežno podporo imunskemu sistemu, hkrati pa mi je lepo mehčal pete. Z čiščenje kože ga zvečer kapljico dodajam v čistilni gel ali peno, tudi v tuš ali milo za kopel pred večernim izhodom, da me poživi. Poleti pazim, da se z limeto ne mažem na koži, ki bo izpostavljena soncu, ker je kot vsi citrusi fototoksična – postanemo lisasti, tako da jo v času poletja vnašam predvsem v večerno nego telesa. Tudi kapljica v šampon neguje lasišče in strukturo las. Če imam dan, ko sem malo poklepana, jo kot parfumček za dvig razpoloženja nanašam na zapestja, pod ušesa, poleti zaradi omenjenega primerno redčeno.  Če me je v času poletja ujela klima, tako da me malo trga v kosteh, si jo za lajšanje zvečer vmasiram v boleč predel. V difuzorju ga uporabim če želi dvignit razpoloženje, se prijetno fokusirat ob pisarniškem delu, čistit zrak patogenov, dat kanček podpore dihalom, da ne omenjam kako slastno diši po mojitu, če jo kombiniram z eo poprove mete 😊 Prijateljica pravi, da njenemu sinčku zelo pomaga pri uravnavanju čustev, ko je malo poklepan.

Zen Gest 15ml: članska cena 36,60€ | redna cena 48,80€ | 37,5PV | max 5 Bogo na račun. Vrednost podarjenega WIld Orange 15ml: članska cena 10,98€ | redna cena 14,64€ | in podarjenega Lime 15ml:  članska cena 14,64€ | redna cena 19,52€.

Trojček, ki poskrbi za naša prebavila in nas poživi in namesto da plačate članarino, ki vam da 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev in ne obveže rednih nakupov, ste danes lahko za znesek skoraj celotne članarine oproščeni. Zakaj? Primer spodaj:

REDNI NAKUP
Zen Gest 15ml 48,80€
Wild Orange 15ml 14,64€
Lime 15ml 19,52€
PTT 8,54 €
SKUPAJ: 91,50€

VČLANITVENI NAKUP
Zen Gest 15ml 36,60€
Wild Orange 15ml 10,98€
Lime 15ml 14,64€
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 95,16€

VČLANITVENI NAKUP - LE DANES!
Zen Gest 15ml 36,60€
Wild Orange 15ml 0€
Lime 15ml 0€
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 69,54€

Klikni me za več info, kako se v par minutah včlanit!

ZA VEČ INFO O najugodnejšem NAKUPU se kot nečlan obrni name oz. če že imaš svojega, na svojega svetovalca. Oz kot član na svojega mentorja. Včlanite se namreč pri tistem od nas, ki vam je kot svetovalec doTerro in varno uporabo podrobno predstavil in bo tudi nadalje vaš mentor!

Z vami Maja Čebašek | mcebasek@gmail.com | 041902293 |www.zavsakdom.si
Instagram
FB osebni profil
FB skupina

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.