Naravni encimi doTerra TERRAZYME

˝Naravni encimi TERRAZYME, zakaj le? Ja, tega pa res ne rabim!˝
Moje mnenje septembra 2015.


Danes vem in po izkušnjah zagotovo vem, da so tako pomembni kot voda in zrak. Da jih telo le del proizvede samo, ker pričakuje, da ostali del pridobimo iz surove zelenjave in sadja. Surove zato, ker so encimi beljakovine in ˝zakrknejo˝nad 40 stopinj. Torej kuhana hrana ne vsebuje delujočih encimov. In telo pričakuje, da bo 60% našega (vsakega) obroka v surovi hrani, da jih dobi dovolj.

Encimi prav tako v telesu uravnavajo nešteto mikroprocesov. Super duper je, da jih v času povišane telesne temperature, ko se telo z nečem bori, prav tako rabimo v večjih količinah in jih takrat telo pospešeno proizvaja.

Predvsem pa, ko danes slišimo ko povprašujemo: ˝imam slabo kožo, stalno se počutim napihnjeno, imam močne vetrove, moje blato je čisto premehko, pojem in se mi zdi, kot da nisem nič jedla, nimam energije, imam dermatitis, imam ekcem, ne morem se znebit dolgotrajnega kašlja, alergijski testi niso pokazali nič ali pa kljub napotkom iz alergijskih testov, ni nič boljše..˝

Če naše telo česa ne presnavlja ali imamo preveč kompleksne, predelane hrane,s katero se telo ˝ne znajde˝, jo težko presnovi ali nam kombinacija vsega z novodobnimi konzervansi ali drugimi aditivi upravičeno zaštrika. Telo nepredelano ponavadi izloča čez tri dimnike: eno je koža, druga izhodna pot so prebavila in tretja pljuča.

doTerrini encimi so pravzaprav posušena in zdrobljena surova zelenjava in surovo sadje. Če npr jem obrok z manj kot 60% surovih sestavin, po navodilih pred obrokom vzamem eno kapsulo. Če poleg tega jem malo težji obrok, kjer je veliko različnih sestavin, pred obrokom po navodilih vzamem 2 kapsuli. Ko jem fast food ali kaj, kar mi ponavadi obleži, pa pred obrokom vzamem tri. Malčici kapsulo prepolovim in ji jo dam na IQ mega omega 3 maščobe z okusom pomaranče ali v hrano. Jemljem jih , ko me kaj lovi, ko zbolim, ko mi kaka hrana še naslednje jutro pušča nelagodje, jo vzamem tudi na prazen želodec. Skratka, nimam kure, encimi so del moje prehrane. Resda na začetku kapsula daje bljak občutek, samo ko veš kaj in zakaj je notri in kaj vse ti olajša, pozabiš na začetki nesmiselni zadržek.

In najpomembnejša info. Encimov se ne more predozirat. Telo jih shrani. Kar pomeni, če se znajdete v kaki od zgornjih težav, dajte encimom priložnost. Izgubiti nimate kaj, najmanj kar dosežete, je, da iz hrane potegnete več, ker bo bolj razgrajena in boste po izkušnjah imeli več energije. Največ kar dosežete pa je, da si po izkušnjah omilite ali pomagate celo odpravit nekaj zgoraj omenjenih težav.


Meni eden naj produktov. Poleg Life Long VItalitya (odrasli ali najstniki) ali A2Z z IQ mega (najmlajši, malčki, otroci) poleg olj eden glavnih razlogov, zakaj sem doTerri hvaležna, da je naše življenje veliko bolj veselo, polno energije in navsezadnje bolj zdravja polno. Da zase s takimi drobnimi korakih skrbimo že danes, za boljši in bolj vitalen jutri.

Vaša Maja Čebašek,
M: 041.902.293,
E-naslov: mcebasek@gmail.com,
BLOG: www.zavsakdom.si
IG: Instagram-profil
FB: FB-skupina, FB-stran

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.