ON GUARD in BREATHE, neločljivi dvojček v podporo imunskemu sistemu in dihalom! doTerra Bogo ponedeljek

ON GUARD in BREATHE, neločljivi dvojček v podporo imunskemu sistemu in dihalom!
Izkoristili ga bomo za izobraževanje in deljenje izkušenj o dotičnih izdelkih!


✔WoooW PONUDBA TEDNA✔ - najbolj uporabni olji iz domače lekarne!
Kupi 🍊On Guard 15ml prejmeš🎁15ml Air/Breathe brezplačno 😍

Za mojo VIDEO LIVE predstavitev v zrelem jutru, se pridruži moji FB skupini.

ON GUARD je prva in nepogrešljiva namenska mešanica za podporo imunskemu sistemu, ki jo poznamo vsi že iz domače lekarne olj. Sestavljajo jo eo divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina. Pri nas je dnevno v uporabi redčen na podplatih tako zjutraj kot zvečer, da nas obvaruje v času sezonskih bolezni in viroz. Prav tako ga v difuzorju spuščam v prezračen prostor po tem, ko pridemo iz službe in vrtca, da očisti zrak in obvaruje ostale, če slučajno kdo od nas smrka. Ko nekdo zboli, mu ne glede na simptome nanašamo redčen On Guard na 2h na podplate, večkrat čez dan ga za razkuževanje zraka po malem vklapljamo v prezračen prostor. Če boli grlo, ga redčeno mažemo na vrat, midva tudi grgrava v vodi. Za hude oblike herpesa ga na 15min kakih 4x redčenega maževa na mesto, kjer prične pikati in kazati da bo nastal. V razpršilki z vodo razkužujem igrače, kljuke, vse površine, tudi previjalno mizo, le pred uporabo pretresem. Prijateljica s par šprici iz take razpršilke razkuži ozračje solne sobe, pred vstopom novega gosta. Po umivanju zob grgram tudi on guard v vodi, sploh če se mi z aftami kaže padec imunskega sistema. Z alkoholnim kisom, masko in rokavicami ter papirnato krpo odstranim plesen na steni, en poteg in nova krpica, rabljena pa v vrečo. Ko čistim, da dodajam bodisi sodi bikarboni in z malček vode naredim pasto za čiščenje WC, z alkoholnim kisom in vodo naredim vsenamensko čistilo za kuhinjske in kopalniške površine, za mizo, pod mizo (malčici 🙂 ), loščenje korita in umivanje oken. Tudi kako kapljico v vedro z vodo, malo kisa, da me ne skrbi, s čim čistim tla in da se mi malčica potem tam lahko plazi, brez da imam slabo vest. Kapljico ali dve dodam detergentu za pranje perila ali milu za roke, da imamo antiseptičnega, sploh super ritual, ko pridemo domov iz vrtca. Nepogrešljiv oljček za vsak dom 🙂

AIR/exBREATHE mešanica eo lovorja, evkalipta, poprove mete, čajevca, limone, kardamoma, ravintsare, ravensare. Mešanica, ki ti odpira dihalne poti, pospešuje kašelj, redči sluz in jo pomaga izločati, z njo se lažje zadiha, sploh v difuzorju tekom noči, pomaga pri tistim, ki moteče smrčite, trenutno tudi lajša težave vsem s sezonsko alergijo. Redčeno jo mažemo za zgornja dihala pod nos, na zatilje, za spodnja dihala pa na prsi in med lopatici. Če ne želimo pospeševat kašlja ponoči, ampak le odmašiti nos, jo namažemo na blazinice prstov na nogah. Pred tekom si kanem kapljico med dlani in vdihnem, ob vnetih sinusih si jo maževa redčeno na arkadni del in ob nosu, kaneva kapljico v vodo zamašene banje ali tuša, med tuširanjem. 5 kapljic si kanem v nosni inhalator, ko mi nagaja seneni nahod, odlično za pomoč pri astmi ali bronhitisu, kjer potrebno odpirat dihalne poti. Skratka ni naključje, da je to ena top mešanic domače lekarne in zagotovo nepogrešljiva na jesen/zimo.

***

ZA VEČ INFO O najugodnejšem NAKUPU se kot nečlan obrni name oz. če že imaš svojega, na svojega svetovalca. Oz kot član na svojega mentorja.

*On Guard 15ml: članska cena 36,60€ | redna cena 48,80€ | 37,5PV | max 5 Bogo na račun. Vrednost podarjenega Air/exBreathe: članska cena 23,79€ | redna cena 31,72€ |

Dvojček, ki je nepogrešljiv tekom zime in namesto da plačate članarino, ki vam da 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev in ne obveže rednih nakupov, ste danes lahko za znesek skoraj celotne članarine prihraniš. Zakaj? primer spodaj:

REDNI NAKUP
On Guard® 15 ml 48,80 €
Air/exBreathe™ 15 ml 31,72 €
PTT 8,54 €
SKUPAJ: 89,06€

VČLANITVENI NAKUP
On Guard® 15 ml 48,80 €
Air/exBreathe™ 15 ml 31,72 € 23,79 €
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 93,33€

VČLANITVENI NAKUP - LE DANES!
On Guard® 15 ml 36,60 €
Air/exBreathe™ 15 ml 0 €
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 69,54€

Včlanite se pri tistem od nas, ki vam je kot svetovalec doTerro in varno uporabo podrobno predstavil in bo tudi nadalje vaš mentor!

Z vami Maja Čebašek | mcebasek@gmail.com | 041902293 | www.zavsakdom.si
Instagram
FB osebni profil
FB skupina

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.