Prihaja jesenski BOGO teden!

Prihaja BOGO teden!Dragi moji, noro, doTerra nas je nahecala in je tokrat BOGO že sedaj v oktobru! :D

Zopet nas čaka ne le 🙏teden ugodnih nakupov, temveč tudi teden 🙏intenzivnega izobraževanja in 🙏bogatejšega deljenja naših osebnih izkušenj. Prav tako je BOGO teden odlična priložnost za 🙏ugodne VČLANITEV. #StayTuned

🌺KAJ JE BOGO?
Izveš v LIVE videu (posnet julija letos) TUKAJ . Če v moji skupini še nisi, se pridruži TUKAJ :)

V FB skupini bom namreč vsak dan v zrelem jutru posnela LIVE video na temo dnevne BOGO ponudbe. Tu, na blogu, pa bom vsak dan spisala trenutno BOGO ponudbo in podelila svoje bogato znanje in izkušnje, da boste izdelke lahko v največji meri lahko izrabili tudi sami.

Lep teden vsem in se kmalu beremo in vidimo s koristnimi informacijami! :*

Vaša Maja Čebašek, mcebasek@gmail.com, 041902293, www.zavsakdom.si

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.