Ženstvena MUŠKATNA KADULJA (Clary Sage) in vsestranski ČAJEVEC (Melaleuca), krasni torkov BOGO!

🌲BOGO torek 23.10.2018🌲
✔Predvsem ženski dan✔
Kupi Clary Sage 15ml prejmeš Melaleuca 15ml brezplačno 😍


Za mojo VIDEO LIVE predstavitev v zrelem jutru, se pridruži moji FB skupini.

Clary Sage ali muškatna kadulja je prav posebno olje, sploh olje za vsako žensko. Večina ga pozna kot sestavno eterično olje mešanice za hormonalna nelagodja Clary Calm. Je sicer kaduljnica, kot žajbelj, učinkovanja pa ima mmm za nas dame 😊 Sama jo rada uporabim ob večjih hormonalnih nelagodjih: boleči jajčniki ob ovulaciji, predolg in počasen menstrualni cikel, ob krčih ali bolečini ob menstruaciji. Zelo pa mi paše tudi za čustva, sploh če mi zanihajo ravno zaradi hormonov. Pa da je po možnosti blizu še polna luna 😊 takrat si jo nanašam na pulzne točke, pod nos in na zatilje. Ima tudi zelo močno učinkovanje, ko rabim kaj za pomiritev ali globok spanec. Res noro! Še moj bolj zaspi v minuti, če se z njo odišavim pred spanjem 😊 Za razdraženo, suho ali dermatitisno kožo sem jo tudi že preizkusila v kremi za obraz ali losjonu za telo, takrat dobi tisti nežnejši in pravzaprav pravi vonj, ki smo ga vajeni iz narave. Hkrati sprošča in deluje kar malo evforično 😊 nekateri pravijo, sedativno 😉 Če imam malo bolj pester mesec in se mi posledično pozna na hormonih, razpoloženju in pri hormonski migreni, mi najbolj pomaga, če jo par kapljic kanem v milo za kopel in to redčeno spustim v banjo ter si privoščim super sprostitveno kopel. Prijateljica in kolegica Špela je z njo zelo zadovoljna v šamponu, ker zelo diši, lasje so mehki in zlahka se razčešejo, sploh če imate občutljivo lasišče, po izkušnjah blagodejno vpliva tudi nanj. V času nosečnosti jo ne uporabljajte, če vam nos tako ne veli, v času poroda (če potreba) ali po porodu (tudi če potreba) pa tudi iz izkušnje pomaga pri krčenju maternice, če jo nanesemo na ledveni del in spodnji del trebuha, zmanjšuje stres in bolečino.

Čajevec ali Melaleuca je za nas eden najbolj uporabnih oljčkov, ki nam služi skoraj za vse! Rešilo hitro nastalo oteklino, ki jo je osa prizadejala naši pikici na vratu; dragemu rešuje herpes že v začetni fazi; obema omili podkožne akne in zaradi čajevca hitro izginejo, splahnijo; srbeče pike komarjev zatre v trenutku ko jih namažem; afte pri mojem dragem se ne povečajo tako kot so se poprej, ko jih s pomočjo vatirane paličice namaže s čajevcem; stalni spremljevalec v moji kremici za obraz za problematično kožo; zelo učinkovito s sodo bikarbono deluje v mojem domačem deodorantu; z limono enako dobro učinkuje v mojem domačem pralnem detergentu..  Tudi v popotniški domači eterični lekarni nam ne sme manjkati :)  Čistega zaradi protivnetnih učinkov nanašamo na pik insekta, na herpes, afto, ob vneti dlesni, poskrbimo za morebitne glivice na nohtih, pomaga nam ob vseh težavah z dihala, tako ob mokrem kot suhem kašlju, v šamponu odlično poskrbi za prhljaj, deluje proti naglavnim ušem, je prva pomoč za kožo, dermatitis, luskavici, ob ekcemu, mozolju, alergiji, za razdraženo kožo po depilacijo ali britju, razkuži vse odrgnine, uporabljamo ga ob bolečem grlu, za podporo imunskega sistema , ob pričetku vnetega ušesa, tudi kot preventiva pred vnetim ušesom, na lične in arkadne kosti ob vnetem očesu, ob vnetih sinusih, za razkuževanje površin, proti plesni, z alkoholnim kisom ali sodo bikarbono za intenzivno čiščenje WC školjke in ostalih površin, v detergentu za pranje perila (ali pralnih plenic) za razkuževanje. Tudi ob vnetju v nožnici, kapljica na spodnje perilo ali pa dobro redčen noro pomaga, že večkrat preizkušeno!

*Clary Sage 15ml: članska cena 37,82€ | redna cena 50,42€ | 39PV | max 5 Bogo na račun. Vrednost podarjenega čajevca: članska cena 19,52€ | redna cena 26,02€ |

Dvojček, ki je nepogrešljiv tako za žensko, kot družino in namesto da plačate članarino, ki vam da 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev in ne obveže rednih nakupov, ste danes lahko za znesek skoraj celotne članarine oproščeni. Zakaj? Primer spodaj:

REDNI NAKUP
Clary Sage 15 ml 50,42€
Melaleuca 15ml 26,02€
PTT 8,54 €
SKUPAJ: 84,98€

VČLANITVENI NAKUP
Clary Sage 15 ml 37,82€
Melaleuca 15ml 19,52€
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 90,28€

VČLANITVENI NAKUP - LE DANES!
Clary Sage 15 ml 37,82€
Melaleuca 15ml 0€
PTT 8,54 € (7 pik se povrne = cca 7€ vrednosti za izdelke v tej vrednosti)
Članarina za 12m, daje 25%, ne obveže do nadaljnjih nakupov (24,40€)
SKUPAJ: 70,76€

ZA VEČ INFO O najugodnejšem NAKUPU se kot nečlan obrni name oz. če že imaš svojega, na svojega svetovalca. Oz kot član na svojega mentorja. Včlanite se namreč pri tistem od nas, ki vam je kot svetovalec doTerro in varno uporabo podrobno predstavil in bo tudi nadalje vaš mentor!

Z vami Maja Čebašek | mcebasek@gmail.com | 041902293 |www.zavsakdom.si
Instagram
FB osebni profil
FB skupina

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.