Tudi ti pogledaš stran? Lunina Vila - inštitut za zaščito otrok.

#Zlorabe #Otroci

December je za marsikoga najlepši čas leta, poskrbimo, da bo za vse 💜 #CelotnoLeto
                                                                              💫💫💫


"Zavedam se, da se vsak dan dogajajo grde stvari – takšni in drugačni zločini, krivice in/ali nesreče vsak dan prizadenejo milijone ljudi po celem svetu. Zavedam se tega in včasih kakšno novico rajši kar preskočim, ker vem, da me bo vsebina prispevka preveč prizadela. Mene – bralca! Sploh si ne upam predstavljati, kaj šele doživljajo tisti, o katerih takšni prispevki govorijo. Zamižim, pogledam stran ali pa zgolj prestavim miško in vse gorje mine. … ane?


NE! To je le moj obrambni mehanizem. Tako se jaz zaščitim pred zlom, ki se širi po celem svetu. Zatisnem oči in počakam, da gre mimo.… mimo mene, mimo moje družine."


✏Andraž Andrejc, blogger, celoten prispevek najdeš 👉TU👈


                                                                               💫💫💫


💫Če lahko kakorkoli prispevaš 🧚‍♀️Lunini Vili, inštitutu za zaščito otrok 🧚‍♀️, povabljen. Če ne in se te je dotaknilo, pa prispevek lahko deliš na svojem zidu, da deljenje in poslanstvo inštituta lahko doseže še koga, ki lahko prispeva 💕

DONACIJA po svojih zmožnostih: Lunina vila, inštitut za zaščito otrok so.p., Brdnikova 37, 1000 Ljubljana. IBAN: SI56 6100 0001 4077 569. Namen plačila: DONACIJA, dišeči december za vsak dom. POSTANI OTROKOV HEROJ, Vsak otrok je deležen minimalno 15 ur psihosocialne pomoči. Doniraj mesečno 25€, kar pomeni ena terapija otroku. Lunina vila, inštitut za zaščito otrok so.p., Brdnikova 37, 1000 Ljubljana. IBAN: SI56 6100 0001 4077 569. Namen plačila: DONACIJA, otrokov heroj

DARILO Z UČINKOM
NAROČILO puloverja s kapuco (35€ + pakiranje + PTT) ali majice (
35€ + pakiranje + PTT) z napisom LJUBEZEN ZMORE DRUGAČE ali KNJIGE (od 9,95€ - 23,94€) tukaj in omogoči otrokom terapije psihosocialne pomoči.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.