Velika domača lekarna HOME ESSENTIALS in brezplačno darilo: Frankincense in 50 točk
 

🎉🎉🎉Dragi vsi, leto se zaključuje! :) Vsak od nas ima svoje krasno leto 2018 že skoraj za sabo!

DoTerra nam🔔🔔🔔 le še danes do polnoči ponuja🔔🔔🔔 - tako članom, kot vsem, ki SE ŽELIJO S TEM PAKETOM VČLANIT, ker si naravnih rešitev želijo ŽE OB NOVEM LETU -  to neprecenljivo ponudbo!

👉Ob nakupu (ali včlanitvi) velike lekarne HOME ESSENTIALS 10 najbolj uporabnih 15ml olj (sivka, limona, poprova meta, čajevec, frankincense, origano, OnGuard, Air, Zen Gest; izjema 5ml Deep Blue) s Petal difuzorjem, prejmete:
🙏Brezplačni Frankincense 15ml in
🙏Brezplačnih 50 točk za izdelke po naši izbiri (cca 50 € vrednosti).

🌸Če si tega čudovitega nakupa ŽELIŠ TUDI TI🌸, mi piši. Podatke vneseva in v 5 minutah prejmeš podatke za plačilo po UPN položnici. Plačilo lahko izvedeš najkasneje do 7.1. Ob vsem omenjenem prejmeš tudi 💫moje mentorstvo in 💫orodja izobraževanja, da bo 💫varna in učinkovita uporaba olj 1,2,3 osvojena in da že v januarju pričneš preizkušati to čudovito moč olj 😍
*Če že imaš svojega svetovalca, se za napotke obrni nanj.


🙋‍♀️Vaša Maja Čebašek
www.zavsakdom.si
mcebasek@gmail.com
👉FB osebni profil: https://www.facebook.com/maja.cebasek.1
👉FB skupina: https://www.facebook.com/groups/545436318920993/
👉Instagram: https://www.instagram.com/maja.cebasek/

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.