CORRECT-X vsenamenska krema


A veš tisto, ko bi rad vse v enem, da ne rabiš s seboj nosit celo torbo mazil in maž!
Ali pa da imaš doma nekaj, kar ti pride prav v vsaki situaciji?

Nas je doTerra res razveselila s CORRECT-X. To je namenska prozorna, zelo tekoča kremica, ki jo pri nas v mali količini uporabimo za nego razdražene kože. Najpriročnejša reč, ko si na poti! Tudi za nego obnohtne kože. Narejena je za pomirjanje kože in ji pomaga vračati zdrav videz.  Vsebuje pomirjevalno eo sivke, za kožo blagodejno in čistilno eo čajevca, eo cedre na kožo deluje negovalno, eo laškega smilja velja za nepogrešljivega, ko gre za našo kožo in eo kadila, ki podpira zdrav razvoj celic. Kremici je dodan bisabolol, ki daje koži zdrav izgled, jo pomirja, jojoba olje ohranja njeno hidracijo in jo naredi gladko, amurski plutnik je odličen za nego hrapave kože. Kremica ne vsebuje naftnih derivatov in je brez prezervativov. Neverjetno hitro se vpije, je nežna, ne draži kože in primerna je vsekakor primerna tudi za občutljivo kožo. Mi jo na razdraženo kožo namažemo kolikor-krat je potrebno!

In še najlepši del, kremica dolgo traja in je za kar nudi, neverjetno ugodna!

Video, kako jo lahko uporabiš najdeš TUKAJ.

Kremica je le za zunanjo uporabo. Izogibamo se sluznici in očem. Če se ob uporabi slučajno pojavi razdraženost, seveda kot z vsem podobnim prenehamo z uporabo.

Vaša Maja Čebašek
doTerra Platinum
mcebasek@gmail.com

* Si nečlan, nimaš drugega svetovalca, glede eteričnih olj še tipaš in si želiš uporabnih mesečnih e-novic glede uporabe eteričnih olj in drugih doTerra izdelkih? Na moje mesečne e-novice se potem lahko prijaviš TUKAJ

*Si nečlan in veš, da je končno čas za tvoj včlanitveni nakup? Potem za več informacij o nakupu in moji mentorski podpori ter orodjih za moje sočlane na poti raziskovanja varne uporabe klikni TUKAJ. Za nakup po redni ceni slediš napotkom s klikom na SHOP na moji uradni posredniški strani TUKAJ. Po nakupu na moji posredniški strani se mi vsekakor oglasi za brezplačne usmeritve o varni uporabi. *Če že imaš svojega svetovalca oz mentorja, se za več informacij obrni nanj! :) 

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.