doTerra prvi BUTIČNI DOGODEK in enostavni recepti za EKO ČISTILA20 ENOSTAVNIH RECEPTOV ZA EKO ČISTILA

Če vam je aprilska delavnica ušla in si želite 20 enostavnih in naravnih receptov za domača čistila, si poglejte ta 1h webinar. Večino sestavin že imate doma, predvsem pa pri ustvarjanju lahko sodelujejo tudi vaši najmlajši! Webinar in moj novi YouTube kanal najdete TUKAJ. Resnično morate preizkusit vsaj izi-pizi tablete za pomivalca, čisto vas bodo presenetile s preprosto pripravo in neverjetnim učinkom. 
NAŠ PRVI BUTIČNI DOGODEK, sobota 11.5., 9:30 - 14:30, Dob - Domžale 
Mesta so močno omejena!
Z našo ekipo svetovalk za vse vas, naše sočlane, ali vse nečlane, ki se z olji želite spoznat ali se šele spoznavate, na naš prvi butični dogodek to soboto 11.5. 9:30 - 14:30 v Dobu-Domžale v krasnem natur okolju! Pričnemo s preizkušanjem vseh doTerra izdelkov, tud Kids linije in vsega novega, kar šele prihaja.  Nadaljevale bomo v prijeten klepet o naših dnevnih rutinah v detajle, vse od jutra, čez dan in do večera. Stvar, kjer se celo me, najbolj zagrizene uporabnice, ena od druge vedno naučimo ogromno novih receptkov in napotkov: kaj je eterična kava, eterični shot ali eterična vegeta, mešanica Sex Bomb, kako narediti tablete za pomivalca ali bombice za WC, kako osvežilne vrečice za v omaro, kako oplemenititi suho ščetkanje in kako korejsko konjac spužvo za čiščenje obraza nadgraditi z odličnim eteričnim oljem. kaj je Lucijin najljubši način uporabe in kako se naredi Julijin neverjeten serum za obrazno nego. Pa še fino vas bomo brezplačno pocrkljale z doma pripravljeno hrano (svežim smutijem, juho, sladkimi in slanimi progrizki z eteričnimi olji) in pijačo (sivkina limonada) ter nagradicami. Če ti uspe prit, ti bo pomojem top sprostitev in dan zate in komot v družbi še koga navdušenega nad olji. Tudi nekaj doječk bo. Blizu je tudi Arboretum, tako da jih bo nekaj med tem časom poslalo atite z otročki kar tja.
Cena po osebi 10€ - zajema najem prostora in organizacijske stroške; vse ostalo razvajanje tokrat podarjamo - dogodek je dobrodelno usmerjen za pomoč www.luninavila.si.
Za prijavo se mi javi čim prej na mcebasek@gmail.com ali 041.902.293


Vaša Maja Čebašek
doTerra Platinum
mcebasek@gmail.com

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.