Recepti in ideje | POLETJE | koža in lasjeLepo pozdravljena!

Iščeš naraven pristop, hitri trik, dober recept za nego las in kože v času poletja in za vsak žep? Rezerviraj si dobre pol urce čisto zase!  Zate imam nekaj slastno uporabnega. Skrivne napotke in recepte za sijočo poletno polt, prelepe lase in bel nasmeh! 


1. DEL VIDEO WEBINARJA 
2. DEL VIDEO WEBINARJA 

Obljubljam, da boš kot začetnica ali kot izkušena uporabnica v kratkem času dobila ogromno nasvetov, DIY receptov ali hitrih trikov, kako to poletje izvrstno poskrbet zase z drobnimi rituali.Dobrodošla tudi, če bi rada dišeče stekleničke vpeljala v svoj vsakdan in ob tem prejela moje mentorstvo in preprosta orodja za učenje korak za korakom.

Če pa že uživaš v učinkovanju svojih stekleničk, ti želim prijetno uporabo še naprej! 


Vaša Maja Čebašek
mcebasek@gmail.com
041.902.93

FB skupina
FB stran
Instagram
You Tube

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.