Eterična olja in kje jih lahko preizkusim?

Brezplačni KLEPETI  in DOGODKI


Si želiš eteričnih olj in bi rad/a prej slišal/a o osnovah in preizkusil/a olja v živo? Pridi sam/a ali s prijateljico/em. Dišeče klepete brezplačno pripravljam predvsem vam vsem, ki se z olji še spogledujete in mi zaupate moje mentorstvo.

Aktualni brezplačni KLEPETI in DOGODKI

dogodki predavanja klepeti webinar doterra maja cebasek

Zagotovi si svoje mesto na:
mcebasek@gmail.com
FB: zs ali na @majaacebasek
Instagram: @maja.cebasek

Če se ti datum v tebi bližnjem kraju izmakne ali si želiš klepeta v krogu svojih bližnjih pri sebi doma, mi piši, ker imam v tem mesecu še nekaj prostih terminov.

Lahko pa si tudi pogledaš enega od mojih aktualnih online video webinarjev!

doTerra poletje dopust

webinar doterra koža poletje

webinar doterra zeleno čiščenje

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.