MENI LJUBE REČI

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do sestavka ali navedete avtorja.

***

Ko uporabljaš eterična olja, se ti seveda odpira novi čutni svet, nosek postaja vedno bolj senzibilen. Čisti vonji so najlepši za raziskovanje, mešanice pa glede na vpletena eo včasih neverjetno presenečajo. Kako važna je že ena sam kapljica posamičnega eo v mešanici. Da ne omenjam kako nas vsi izdelki doTERRA lepo crkljajo v terapevtskem smislu.

Z eo pa slej ko prej kupuješ nove stvari v povezavi z njimi, jih preizkušaš, jih pelješ čez dolgi test vzdržljivosti. Pa naj gre za prenosne škatlice, torbice, difuzorje, stekleničke in še in še. Nekaj meni ljubih reči bi vam rada predstavila tukaj.


OOLSY maxi torbica za prenos mojih najljubših eteričnih olj.

Unikatne ročno delane torbice v dimenziji 18x8x6cm so izdelane iz trpežnega kravjega usnja (tistega, ki se uporablja za avto sedeže in je res trpežen na praske). Sešili so jih spretni slovenski usnjarski prsti, kar lepo označuje tudi v notranjosti prišit napis na kontrastnem usnju: ˝Izdelano v Sloveniji˝. Barve usnja so vsa v skladu s trenutnimi trendi: zlata (luske), magenta (prekrasna damska roza), modra, zelena, črna in rjava (unisex, da je dosegljivega še nekaj za fante ;) ). Zunanji robovi so ojačani z zlato/srebrnim usnjenim kontrastnim robom. Na eni od večjih zunanjih stranic najdemo priročen predalček z zadrgo v kontrastni srebrno/zlati barvi, v katerega lahko shranimo svoje vizitke ali celo mobilnik. Zadrga v kontrastni srebrno/zlati barvi torbico odpira od ene stranice dna, do druge, tako da do svojih olj pridemo brez težav in brez pretiranega upogiba materiala. Na zadrgi sta pritrjena krajši in daljši usnjeni podaljšek (le ta je namenjen kot zapestno držalo in je snemljiv), en v barvi torbice, drugi v zlati barvi. Notranjost torbice je prekrita s kontrastnim moare trpežnim tekstilom. na daljših notranjih stranicah so všiti (tudi ojačani z dodatnim elastičnim šivom) usnjeni zavihki za 10 od 5-15ml stekleničk ali roll-on eo. Priporoča se izmenično vlaganje do 8 15ml stekleničk eo, ostalo pa bodisi 5-10ml stekleničke ali roll-on-e. Pri vsaki strani ostaja dovolj prostora za še 1 (5-15ml) stekleničko eo. Da se izognemu polivanju, pred vlaganjem stekleničk eo v torbico preverimo, če so le te dobro zaprte in jih po potrebi tudi obrišemo.

Prihaja pa tudi OOLSY mini ;) Priročna torbica/obesek za ključe z najnujnejšimi eo v malih stekleničkah.

Torbica OOLSY maxi regular potuje z mano v moji dnevni torbi, hkrati pa je odlična za hrambo ˝domače eterične lekarne˝ na izletu ali potovanju. Dizajn pa tako šik, da ga brez težav lahko uporabim za večerno torbico, saj vanjo lahko pospravim celo  svojo mini denarnico in mobilni telefon, pridam celo kokosovo frakcionirano olje, 2ml stekleničke eo in še kaj. Po vseh poceni variantah je ta res trdna, narejena v Sloveniji, ohranja svojo obliko, predvsem pa vzdržljiva glede na mojo dinamiko življenja :) Ko je ne rabim, jo pospravim v zaščitno črno torbico, da je na varnem. 

*Vsi izdelki OOLSY so ročno izdelani v Sloveniji in pred lansiranjem na tržišče preizkušeni v vseh pogledih, na različnih uporabnikih, v vseh neljubih okoliščinah, razmerah, da bi se jih v morebitnih pomanjkljivostih čim bolj izboljšalo. Njihov dizajn pa je osnovala meni draga kolegica Kaja. Ves material (usnje, tekstil) je evropskega porekla. 
Kje najdem svojo OOLSY-ko? TUKAJ ali na FB strani TUKAJ:)

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.