NAKUP

Zakaj ravno doTerra?


OPA, če se včlanjujete, pokukajte za mesečno ponudbo v enem zadnjih prispevkov. 


OD KOD?
Izdelki doTerra se v Evropi nakupujejo iz Anglije. Opravite lahko redni ali članski nakupČe se želite včlaniti, se obrnete na osebo, ki vam je doTerro predstavila. 

KATALOG
Prihaja tudi katalog v slovenskem jeziku. Zaenkrat na spletu lahko pogledate angleškeganemškegaitalijanskega,.. podjetje poleg eteričnih olj in namenskih mešanic eteričnih olj izdeluje tudi odlične naravne prehranske dodatke, naravno čistilodetergentzobno pastonaravno kozmetiko za nego obraza, telesa in las. In še in še.. še posebej odlično dodelane so kolekcije izdelkov On Guard, Deep Blue, Digest zen in Breathe.

CENE
Ko boste vedeli, česa si želite, si enostavno preračunajte, kaj se vam bolj izplača. V uradnem ceniku podjetja (že z vključenim DDV) najdete redne cene (retail), članske cene (whls) in točkovno vrednost izdelkov (PV). 

ČLANSTVO
Najbolj všeč pri članstvu mi je, da te ničesar ne obvezuje. Redni nakupi niso obvezni. Kupiš ko in če želiš. Nudi pa vse izdelke po 25% nižji ceni, tudi ob prvem članskem nakupu. Enostavno povedano, če se odločate za kaka 4 olja ali samo za difuzor ter kako olje, se ponavadi članstvo bolj izplača kljub plačilu članarine, ki znaša 24,40€. Letna članarina traja od danes 12 mesecev. Nudi pa tudi veliko ugodnosti: uporabniku prijazno spletno pisarno za morebitna naročanja, neobvezni program zvestobe Loyalty Rewards Program (LRP) in ostale bonuse. Preko LRP sem si sama želen nakup razdelila na več mesecev ter ob tem prejela brezplačne točke za vnovčenje dodatnih želenih olj. Po enem letu se mi v točkah mesečno vrača kar 30% nakupljene vrednosti. 
VČLANITVENI PAKETI
Obstajajo tudi optimalno sestavljeni paketi, ki vas letne članarine oprostijo
HOME ESSENTIALS KIT - najprimernejša eo (15ml, razen Deep blue)  za ˝domačo lekarno˝ in difuzor Petal. Največ za to ceno, skoraj 3x količina FPK paketa. Če bi se sama včlanjevala še enkrat, bi se odločila za ta paket!
FAMILY PHYSICIAN KIT + SLIM&SASSY - najprimernejša eo (5ml) za ˝družinsko lekarno˝ in eo za pospeševanje metabolizma (15ml). S tem smo pričeli tudi mi!
FAMILY WELLNESS KIT - najprimernejša eo in izdelki za uporabo v družini.
CLEANSE & RESTORE KIT - paket z izdelki za čiščenje in razstrupljanje telesa.
NATURAL SOLUTIONS KIT - odličen izbor najbolj učinkovitih in priljubljenih izdelkov za vaš dom in družino.

KAKO SE VČLANIM 
Če se želite včlaniti, se obrnete na osebo, ki vam je doTerro predstavila. Ta oseba postane vaš mentor, vas spozna s svetom eteričnih olj, vam pove kje se jih naučite uporabljati in vam poda vse potrebne informacije glede včlanitve in članstva. Če doTerro spoznavate preko mene ali preko mojega bloga, pa sledite tem navodilom.

REDNI NAKUP
Če bi izdelke radi kupili le občasno, pa navodila za redni nakup najdete tukaj

POŠTNINA
Poštnina iz Anglije je ob rednem ali članskem nakupu sledljiva in zavarovana, cena je pavšalna, ne glede na velikost in težo paketa. Paket potuje 3-4 delovne dni z DPD kurirsko službo (Standard) ali 5-9 delovnih dneva z DHL Express (Premium). Prva stane 8,54€, druga 13,40€.

*** 

Ko sem se sama odločala za doTerro, so me v nakup prepričale tri stvari. Kot prvo so me seveda navduševale so me pozitivne izkušnje, ki sem jih že pol leta prebirala. Kot drugo, mi je bilo všeč, da poskrbijo za kvaliteto eteričnega olja čez celoten postopek: da rastline rastejo na nikoli tretirani zemlji, da so rastline vzgajane ekološko/organsko, da se material za destiliranje ali hladno stiskanje ne prevaža daleč, da se opravijo tri testiranja posamičnega destiliranja zunanjega in notranjih laboratorijev. In vse ostalo, kar pomeni njihov CPTG certifikat. Ker do sedaj noben certifikat, ki sem jih raziskovala, tega vsega ni zajemal. Predvsem pa me je v nakup v finančnem smislu prepričal seštevek nekaj mesečnih nakupov v drogeriji in lekarni. Danes res lahko rečem, da je bila to super investicija, ker je že ena sam kapljica res mogočna. Olja pa imajo ob pravilni hrambi v temnejšem in bolj hladnem rok trajanja vsaj 5 let, citrusi nekoliko manj. Danes pa me ob dobrem poznavanju podjetja navdušuje tudi co-impact sourcing, Healing Hands fundacija in doslej edina spletna banka s kemotipom posamičnih serij source to you

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.