O MENI

DOBRODOŠLA, DOBRODOŠEL na straneh Ekipe Za vsak dom

Zase in za svoje najbližje se trudimo poiskati naravno rešitev, če je le možno. Pa naj gre za ohranjanje zdravja, pripravljanje čistil, svoje kozmetike, kaj krasnega za pod zob ali ko je potrebo zvariti kak pripravek za razne težavice. 

KDO SMO

MAJA ČEBAŠEK: Nosečnost in priprava na porod prve od najinih dveh krasnih deklic me je popeljala v terapevtsko rabo eteričnih olj in bloganje o tem. Sčasoma je moj najljubši hobi aromaterapija postala glavnina mojega poslanstva, dela in naš družinski vsakdan. Sedaj pa se mi je pridružilo na blogu še veliko sorodnih duš. Hvala Vam, da nas spremljate in dobrodošli vsi, ki še prihajate v našo ekipo! Ivančna Gorica, Vodice,  mcebasek@gmail.com, 041 902 293. FB skupina Eterična olja - Maja Čebašek

Prijetno branje in učenje vam želimo!

Če vas poleg aromaterapije zanima kaj več o delu doTerre, se lahko prav tako obrnete na eno izmed nas!

Komentarji

 1. Pozdravljeni. Mene pa zanima, če bi se dalo pri vas dobiti eterično olje od zelene (celer). Rabil bi ga pa za lise na koži (starostne pege-lise).

  OdgovoriIzbriši
 2. Pozdravljeni Nenad, se opravičujem za pozen odgovor! Eo zelene pri doTERRI zaenkrat žal še ne držijo. Nekaj o ostalih primernih eo v primeru temnih madežih (hiperpigmenta) na koži si lahko preberete na http://www.zavsakdom.si/2014/08/nekaj-predlogov-za-uporabo-eo.html. Pobrskam in javim če je še kaj primernega za t.i. lentigo senilis, kar omenjate kot težavo/stanje. Lep in dišeč pozdrav! Maja

  OdgovoriIzbriši
 3. Pozdravljeni,
  mene pa zanima kdaj bo kaksno predavanje na primorskem koncu?
  Hvala za odgovor in lep pozdrav,
  Ksenija

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ksenija, zagotovo v mesecu dni. Oglasite se mi na mcebasek@gmail.com, da vam lahko posredujem datum in termin.

   Izbriši
 4. Pozdravljena!
  Mene pa zanima, če lahko preko vas naročim eo balance. Nikoli še nisem uporabljal teh olj, pa bi rad preizkusi.

  Marjan

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.