O MENI

DOBRODOŠLA, DOBRODOŠEL

Zase in za svoje najbližje se potrudim poiskati naravno rešitev, če je le možno. Pa naj gre za ohranjanje zdravja, pripravljanje čistil, svoje kozmetike, kaj krasnega za pod zob ali ko je potrebo zvariti kak pripravek za razne težavice. Sedaj se mi je na blogu na moje veliko veselje pridružila tudi sestra Andreja.Meni in dragemu pa je največja učiteljica življenja najina mala žabica!  Slednje me je pripeljalo tudi do eteričnih olj dōTERRA. 100% naravnih in čistih. Končno ni več potrebno kukati po sestavinah, lahko samo še iščem načine, nove recepte in ideje, kako na videz nemogoče stvari pripraviti sama, ceneje, hitro in sebi ter okolici varen način! 

Vse kar izkušam in ustvarjam si želim podeliti tudi med vas. na tej strani lahko najdete 1001 način uporabe eteričnih olj, namenske kremice, mešanice olj, domačih čistil, pa tudi kakšne kulinarične posebnosti, kjer se lahko uporabi tudi eterična olja. Če vas kaj zanima, povprašajte! Če imate predloge, pokomentirajte in predlagajte! Soustvarjamo skupaj, za nas in naše male pikce pokce 

Maja Čebašek
Wellness Advocate št. 983829

Andreja 
Wellness Advocate št. 1940909Več o izdelkih, ki me tako navdušujejo, najdete tukaj (spletni nakupovalni katalog): http://www.mydoterra.com/mace/.

Več info o uporabi eo v FB-skupini Eterična olja dōTERRA ali na mcebasek@gmail.com.

2 komentarja :

  1. Pozdravljeni. Mene pa zanima, če bi se dalo pri vas dobiti eterično olje od zelene (celer). Rabil bi ga pa za lise na koži (starostne pege-lise).

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljeni Nenad, se opravičujem za pozen odgovor! Eo zelene pri doTERRI zaenkrat žal še ne držijo. Nekaj o ostalih primernih eo v primeru temnih madežih (hiperpigmenta) na koži si lahko preberete na http://www.zavsakdom.si/2014/08/nekaj-predlogov-za-uporabo-eo.html. Pobrskam in javim če je še kaj primernega za t.i. lentigo senilis, kar omenjate kot težavo/stanje. Lep in dišeč pozdrav! Maja

    OdgovoriIzbriši