PREDAVANJA


Brezplačni KLEPETI  in DOGODKIBrezplačni klepeti, svetovanja in dogodki za vse vas in vaše bližnje, ki ste nečlani in nimate še svetovalca oz. ste že sočlan moje krasne ekipe. Lepo povabljeni!

Prijavite se na mcebasek@gmail.com, sporočite kraj, od koder prihajate,
pa vam javim, kdaj sem v vaši bližini.
Če ste nečlan in še nimate svetovalca oz. bi me imeli za mentorico, bi pa imeli brezplačno predstavitev za 4-10 oseb pri vas doma, mi pišite, ker imam v tem mesecu še nekaj prostih terminov.

Vaša Maja Čebašek, doTerra Platinum

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.