PRODUKTI

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do sestavka ali navedete avtorja.

***

POSAMEZNA ETERIČNA OLJA - povzetki omenjenih virov in naših izkušenjMEŠANICE ETERIČNIH OLJ - povzetki omenjenih virov in naših izkušenj
NAMENSKI PAKETI ETERIČNIH OLJ
WELLNESS


SPA

VSAKDANJE ŽIVLJENJE
POSEBNA PONUDBA

NAGRADNE IGRE

VIRI ZA OPIS IZDELKOV na tem blogu, poleg naših večletnih izkušenj, seveda:):
Nova izdaja ima več ilustracij (tudi o refleksologiji, masaži rok in nog, vplivanje na avtonomni živčni sistem), foto materiala, uporabnih tabelic. Ima navedena hitra dejstva ˝quick facts˝ za posamezna olja, viri znanstvenih referenc glede načina uporabe eo (zgod.ozadje, sestava posameznega eo = kemotip = spojine v %, razdelek o varni uporabi, učinkovanja). Ima novi razdelek o tem kako eo stopajo v interakcijo s telesom, znanstvene raziskave (v opombah pod vsakim opisom eo). Ima novi razdelek o zagotavljanju čistosti in kvaliteti eo (diagrami in ilustracije predstavitve testiranja v okviru CPTG certifikata). Omogoča lažje iskanje težave in primernih eo v razdelku ˝Personal Usage Guide˝. In za konec ima novi razdelek eo v vsakdanjem življenju (nadgradnja z naravno kozmetiko doTerra: kozmetika za obraz, telo, šampon, balzam za lase,..). 

    Komentarji

    OPOZORILO

    Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.