Drobni rituali

Vlažilna meglica za telo Beautiful Mist

beautiful mist aromaticno oblacenje

Parfumska in vlažilna meglica, ki vrača svilnat izgled kože!

O aromatičnem oblačenju sem že pisala TUKAJ. In doTerra nam je pripravo nanj res olajšala. Sploh če si želite naravno, učinkovito, dišečo, enostavno nego za celotno telo in obraz. In ne boste verjeli, tudi načinov uporabe je nešteto! In nenazadnje, ne le da naredi, kar obljublja, tudi diši neverjetno omamno.

Kaj je Spa Hydrating Body Mist with Beautiful Blend?

Komu namreč opojna mešanica Beautiful ne diši! Meglica vsebuje eterična olja iz štirih kontinentov: eterična olja limete (Južna Amerika; poživlja in dviguje razpoloženje), osmanta (Azije; pomirja in diši po marelicah in lilijah), bergamotke (Evropa; deluje pomlajevalno in pomirja) in kadilne bosvelije (Frankincense; iz Afrike; pomlajuje in sprošča).

Meglici so dodali lahkotna, negovalna in vlažilna bazna olja razmaščenega kokosa, sončnice (oba bogata z maščobnimi kislinami, ki koži pomagata zadrževati vlago), pasijonke (nemastni vlažilce, ki se vpije neverjetno hitro) in avokadovega masla (pomlajuje in kožo naredi svileno mehko). Vsa omenjena bazna olja kožo prijetno zmehčajo in ji dajo čudovit sijaj.

In kako noro ultra fino pršilko s posebno 360 stopinjo tehniko so pridali Beautiful Mist, morate preizkusit tudi sami!

Kako lahko uporabljam Spa Hydrating Body Mist with Beautiful Blend?

Sama ga nanašam najrajši po suhem krtačenju in tuširanju, saj mojo kožo naredi sijočo, elastično in voljno!

Velikokrat tudi kot del večernega rituala aromatičnega oblačenja. Tako ne le izgledam odlično, temveč tudi nosim najbolj noro poživljajočo aromo!

Priročen je tudi, ko se rabimo na hitro osvežiti pred sestankom, tako da ga nanesemo na dekolte in morebiti odprta ramena ter roke.

Ali za svilen izgled kože na nogah, ko nosim krilo. Predvsem pa aroma tudi prijetno pomiri in vrača potrebno energijo in svež izgled ter nasmeh na obrazu!

Ujema se z vsemi SPA izdelki, predvsem z Detoxifying Mud Mask in Refreshing Body Wash ali kakim našim doma narejenim DIY SPA izdelkom.

Uporabljam jo tudi kot odlično nego po sončenju in pika na I po dolgem kopalnem dnevu na bazenu. Tako za telo kot obraz!

Marsikatera kolegica jo rada uporabi na konicah las. Za vlaženje, lepši izgled in hkrati osebno svežo-sladko parfumsko noto. Nekatere jo večer pred pranjem (in s kapo) ali vsaj pol ure pred pranjem nanašajo tudi kot hranilno masko za lase.

Mešanico lahko nanesemo tudi pred odhodom na sonce.

Uporabni napotki

Pokrovček se z malo iznajdljivosti lepo sname, tako da lahko prazno embalažo (125ml) ponovno pripravimo s kako svojo DIY zapeljivo in negovalno mešanico za telo. Priporočam mešanico arganovega olja (30ml), olja mareličnih jedrc (30ml) in olja grozdnih pešk (60ml) in 20 kapljic Yarrow POM, 20 kapljic zelene mandarine in 20 kapljic Jasmine Touch olja.

Iz mešanice lahko tudi dalje ustvarjate vse, kar vam je ljubo, za parfum, zapeljivo ali blažilno masažo ali priročno nego. V rollonu, v steklenički s kapalko ali za uporabno dozo na poti!