Drobni rituali

Darila ob prvem doTerra nakupu v septembru

Živjo, upam, da si in ste dobro! Jesen trka na vrata in veliko vas me sprašuje, kaj so darila ob prvem DoTerra nakupu v mesecu septembru in kaj (za obstoječe sočlane) ob podaljšanju članstva v tvoji doTerra pisarni in butiku?

Darila ob prvem doTerra nakupu v septembru

Če želiš opraviti večji 100-200PV točk vreden prvi doTerra nakup, mi piši, da ti urediva brezplačni vpis in do 4 brezplačna olja: ne le Air in Air-X, temveč tudi Diamond Club olji Wild Orange, Aromatouch.

Vredni so 144,50€. Enaka darila veljajo za tvoje bližnje, vendar le pri meni, ker sem se pri doTerri za vas kvalificirala za prav posebna izobraževanja, kjer doTerra tako lepo obdari novo vpisane. Lahko podeliš z njimi, če meniš, da jih bo utegnilo zanimati!

Vredni so 144,50€. Enaka darila veljajo za tvoje bližnje, vendar le pri meni, ker sem se pri doTerri za vas kvalificirala za prav posebna izobraževanja, kjer doTerra tako lepo obdari novo vpisane.

Darila (za obstoječe sočlane) ob podaljšanju članstva

Članstvo se avtomatsko podaljša le, če po 13. mesecu včlanitve/vpisa po lastni želji opraviš nakup. Takrat se ti avtomatsko doda membership fee 18,25€, poleg pa ti sistem avtomatsko doda gratis 15ml Peppermint, ki je vreden 24,50€. V bistvu prav kul! Tule dobiš še par idej za njegovo uporabo.

Ob 125PV LPR nakupu do 15ga (tudi če bo na bank wire in plačano kasneje) dobiš brezplačno LEMON. Pri 200PV nakupu do 15-ga ob njej še AIR in AIR-X, po 15-tem pa ob 200PV nakupu le zadnja dva.

PS: če nisi nakupoval zadnjih 6-13 mesecev in nameravaš sedajle opraviti večji 100-200PV točk vreden nakup, mi piši, da ti morda lahko urediva brezplačni vpis namesto podaljšanja in do 4 brezplačna olja: ne le Air in Air-X, temveč tudi Diamond Club olji Wild Orange, Aromatouch. Vredni so 144,50€. Enaka darila veljajo za tvoje bližnje, vendar le pri meni, ker sem se pri doTerri za vas kvalificirala za prav posebna izobraževanja, kjer doTerra tako lepo obdari novo vpisane. Lahko podeliš z njimi, če meniš, da jih bo utegnilo zanimati!

doTerra eterična olja za jesen

Kot drugo me sprašujete, kaj se izplača kupit za jesen. Veliko idej najdeš na svojem najljubšem socialnem omrežju – sem dvignila aktualne objave:

Imaš ali imate pri vas kako težavo (dihala, imunc, mišice, sklepi, prebavila, koža, čustva, spanje, napetosti, glavobol, fokus, energija..), kjer rabiš celostni vpogled, kako se pri tem lahko podpreš z olji ali doTerra prehranskimi?

Če se ti zdijo pripete vsebine uporabne, jih seveda lahko podeliš s svojimi bližnjimi.

Lep in krepak vstop v jesen ti želim!

Maja

Maja Čebašek,
velnes svetovalka, predavateljica, specialistka v aromaterapiji
maja@zavsakdom.si
041902293
Fb zasebno sporočilo
Instagram DM

Drobni Dnevni Rituali www.zavsakdom.si