Drobni rituali

DoTerra praznična ponudba 2023

doTerra praznična ponudba darila božič seasonal gifts katalog cena

DoTerra praznična ponudba in moje misli ob oktobrskem unboxingu! Vse je že pri meni in presenetljivo dišeče, kvalitetno in krasno darilo za vse, ki obožujejo naravno in šik!

DoTerra praznična ponudba in moje misli ob tomesečnem unboxingu

Prišla je še zadnja OSVEŽITEV DODATNIH PRAZNIČNIH IZDELKOV ~ zato predlagam, da da si želeno čim prej vzameš TUKAJ, saj ponavadi zaloga poide v dnevu ali največ dveh. Če že imaš svojo doTerra pisarno/butik, se pred nakupom logiraj z ID zgoraj desno.

frankincense kadilo kadilan bosvelija frenky doterra

Ti pa še tu, ker me veliko vas povprašuje, delim direktno povezavo do angleškega kataloga doTerra praznične ponudbe (cene so brez DDV) in do mesečnih doTerra novic v slovenskem jeziku, da ne iščeš po mailih. Video Reel oktobrskega Unboxing pa najdeš na FB tukaj in na Instagramu tukaj.

Chocolate making kit & Tangerine

Prihaja predvidoma 1.11.2023 ali 1.12.2023. Zato predlagam, da ga kupiš TUKAJ takoj, ko bo na voljo, saj ponavadi zaloga poide v dnevu ali največ dveh. Če že imaš svojo doTerra pisarno/butik, se pred nakupom logiraj z ID zgoraj desno na možičku.

Malama Collection

Prihaja predvidoma 1.11.2023 ali 1.12.2023. Zato predlagam, da ga kupiš TUKAJ takoj, ko bo na voljo, saj ponavadi zaloga poide v dnevu ali največ dveh. Če že imaš svojo doTerra pisarno/butik, se pred nakupom logiraj z ID zgoraj desno na možičku.

Oil Treaseure Chest & Clove ~ doTerra praznična ponudba

Sama si v svoji doTerra pisarni  (v svojo se vpišeš na belem možičku zgoraj desno; za prvi nakup pa ti za 25% popust brez obvez in moje mentorstvo priporočam klik na Join doTerra) vzela in sem zelo navdušena nad leseno škatlico za 10 olj, res je lepo izdelana in poskrbiš, da si, če si še nisi, ustvariš zelo šik in ličen aroma kotiček za olja in difuzor v osrednjem prostoru, spalnici ali pisarni.

Soup Bowl Set & Portuguese Cuisine ter Cookie Cutters & Baking Spice #Razprodano

Vsebuje: Black Pepper, Lemon, Summer Savory, Basil, Coriander, Cumin, Laurel Leaf, Cinnamon.
Vsebuje: Ginger, Cardamom, Cassia, Clove, Cinnamon.

Midva sicer komaj čakava, da skuhava kaj okusnega portugalskega v teh glinenih skodelah, ki so priložene Portuguese Cuisine in punci, da spet spečemo piškote z Baking Spice!

Holiday Joy, Holiday Peace in Neshama ~ doTerra praznična ponudba

Prenovljeni Holiday Joy vsebuje: Wild Orange, Clove, Cassia, Siberian Fir, Frankincense, Ginger, Balsam Tolu, Tonka Bean, Cistus.
Vsebuje: Frankincense, Lavender, Cedarwood, Cypress, Myrrh, Spikenard, Wild Orange, Cassia, Cinnamon Bark.

Holiday Joy se že vrti v difuzorju in Neshama dušna mešanica je moj trenutno naj čustveni parfum v moji torbici!

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829

HA! Te zanima, kaj je v moji skupini doTerra uporabnikov trenutno naj naj med izdelki? Klikni na košarico tu in izveš! Če se odločaš za prvi nakup, za gratis vpisnino, za nič obvez in 25% popust klikni dalje na JOIN doTerra in se pridruži #MyCricle in skočiš v mojo VIP učno skupino receptov in nasvetov ~ 10 let izkušenj vseh nas! Če si že obstoječi član, na možičku zgoraj desno klikni za logiranje. PST: seveda si lahko zgornjo košarico urediš čisto po svojih željah in okusu, tu sem, da ti kot izbrana mentorica pomagam izbrati top in uporabno Zate. Klikni me na FB zs ali Instagram DM ali na Viber/WhatsUp +38641902293 ali na maja@zavsakdom.si!