Nakup

Redni ali članski nakup?

Eterična olja in mešanice. Foto: Maja Rokavec

Redni (s klikom na SHOP) ali 25% ugodnejši članski nakup (s klikom na JOIN & SAVE) posamičnega izdelka, izdelkov ali tematskih včlanitvenih paketov opraviš preko moje doTerra strani.

Ponavadi se zaradi članskega popusta včlanitev izplača že pri nakupu dveh izdelkov ali predvidevanju, da bi v letu dni rad/a opravil/a še 1-2 nakupa. Za lažjo odločitev ti posredujem vse izdelke na uradnem ceniku podjetja. Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

doTerra poleg certificiranih, čistih in visoko testiranih eteričnih olj in namenskih mešanic ponuja tudi linije izdelkov, ki podpirajo zdravo in naravno delovanje vseh naših telesnih sistemov: presnovo (Smart & Sassy linija), prebavila (Digest Zen linija), dihala (Air in Breathe linija), imunski sistem (On Guard linija), čistilne sisteme telesa, mišice in sklepe (Deep Blue linija) ter kožo (SPA naravna linija za nego telesa, Verage naravna obrazna linija, Essential Skin Care vrhunska obrazna linija). Ponuja tudi kolekcijo za zeleno čiščenje doma (On Guard linija za dom).

Za osebno svetovanje, usmeritve glede uporabe in napotke za optimalni nakup glede na tvoje želje sem ti kot svetovalka na voljo že od samega pričetka. S članstvom pa si povabljen/a v skupnost sočlanov in mentorjev moje ekipe in prejmeš dostop do naših orodij učenja, da je varno uporabo zlahka in hitro osvojiš. Ves čas sem ti za usmeritve seveda na voljo kot osebna mentorica.

Primerjava nakupa:
*Izbrana sta dva izmed najbolj prodajanih izdelkov. 

Redni nakup:
Difuzor Petal 63,33€
Balance 15ml (240 kapljic) 32,67€
+ 8,54€ angleška priporočena PTT (pride v 5 dneh)
SKUPAJ: 104,54€

Članski nakup:
Difuzor Petal 47,50€
Balance 15ml (240 kapljic) 24,50€
+ 8,54€ angleška priporočena PTT (pride v 5 dneh)
+24,50€ letna članarina in članski 25% popust za od danes 12 mesecev, obvez ni, poleg moje mentorstvo in orodja za učenje, podpora.
SKUPAJ: 105,04€