Predstavitve

Dišeči klepeti in aktualne predstavitve doTerra izdelkov

Jaz že pripravljam svojo dišečo torbo, klikni me, pa lahko že jutri klepetava!

Si želiš eteričnih olj in bi rad/a prej slišal/a o osnovah in preizkusil/a olja v živo? Pridi sam/a ali s prijateljico/em. Dišeče klepete o osnovah dišečega potovanja brezplačno pripravljam vsem (po vsej Sloveniji), ki se z olji še spogledujete in mi zaupate moje mentorstvo.

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš včlaniti, klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November) mi javi za včlanitveni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Zagotovi si svoje mesto na:
maja@zavsakdom.si
FB
Instagram

doterra predstavitev
Preizkusi dišeče kapljice v živo, povabi me na klepet k sebi. (Foto: Maja Rokavec)

Predstavitev doTerra izdelkov na domu

Če se ti datum v tebi bližnjem kraju izmakne ali si želiš individualnega brezplačnega klepeta ali klepeta v krogu svojih bližnjih pri sebi doma, mi piši, ker imam v tem mesecu še nekaj prostih terminov.

Online osebno svetovanje o doterra izdelkih v živo

Svojega svetovalca še nimaš, ali me želiš za mentorico svetovalko ali si že sočlan moje ekipe? Potem ti priporočam rezervacijo za 15min online KLEPET Z MENOJ V ŽIVO. Z enim klikom si svoj termin rezerviraš na maja@zavsakdom.si ali na 041902293.

doTerra poslovni trening

Se najdeš vsaj v eni ali več spodnjih alinej?

  • Si član ali nečlan.
  • Bereš o doTerri in te vse bolj in bolj privlači.
  • Če obožuješ doTerro in vse kar ti daje s svojimi olji in izdelki..
  • Če svoje izkušnje že spontano deliš med vse, ki si želijo spremembe in naravnih rešitev..
  • Si navdušena/en nad doTerrino vizijo podjetja, vrednotami, ki jih podjetje tudi vedno znova skrbno udejanji..
  • Si želiš dodatnega hobija, kjer je veliko prostora zate, tvoje ustvarjanje in svobodo, pa ne veš kako pričeti?
  • Ali morda ravno iščeš službo, pri kateri želiš tudi uživati in razvijati vse svoje talente!
  • Si imela/em daljši premor in si želiš ponovno uspešno začeti.
  • In veš, da je za uspeh potrebno delati in biti pri tem konsistenten.

Potem je to povabilo zate! Če si želiš najboljšega in brezplačnega treninga na vseh področjih osebnega in poslovnega življenja, če želiš vse podrobnosti, trike, kaj moraš vpeljati v dnevni urnik, da si uspešen na dolgi rok, te vabim na brezplačne dnevne mentorske klice (angl., audio in pisno) z dnevnimi nalogami. Z vsemi drobnimi nasveti in podkoraki in kako kaj naredit, povedat, izvest.. sama boljšega treninga še nisem doživela in ob njem te kot mentor popeljem tudi osebno.  Piši mi!

Video webinar

Lahko pa si tudi pogledaš enega od mojih aktualnih online video webinarjev!

doTerra poletje dopust
webinar doterra koža poletje
webinar doterra zeleno čiščenje