O meni

Sem Maja, velika oboževalka dišečih kapljic. (Foto: Maja Rokavec)

Ko te vsak dan spremlja dišeča aroma…

Danes nama življenje najlepše barvata dve živahni deklici. Nosečnost prve je tudi razlog, da sem se pričela poglabljati v terapevtsko vrednost eteričnih olj. Kot kmalu navdušena uporabnica sem morala vse naše izkušnje, kulinarične in kozmetične recepte ter spoznanja deliti na svojem blogu. Danes si ne predstavljam več dneva brez teh čarobnih stekleničk.

Tebi in vsakemu izmed vas želim kot svetovalka ter mentorica prisluhnit in te usmerit iz svojega doslej izkušenega in znanega. Da lahko najdeš, kar potrebuješ. Da se nelagodij lotiš na celosten, hiter in enostaven način. Da sebi in bližnjim pomagaš do boljšega vsesplošnega dobrega počutja. Ker potem dan in življenje tečeta popolnoma drugače.

Mojih 10 najljubših drobnih dnevnih ritualov:

  • Kapljica pačulija, olja hvaležnosti, na podplatih, za umirjen pričetek dneva.
  • Citrusno metini vonji v jutranjem difuzorju za popoln dan in naravno odišavljen dom.
  • Obrazni čvrstilni Tightening serum iz linije Essential Skin Care.
  • Naravni kompleks encimov Terrazyme za zdrav izgled kože in proti napihnjenosti.
  • Life Long Vitality naravni trojček mineralov, vitaminov, omege in podporo vitalnosti mojih celic. Z njim imam veliko več energije!
  • Za parfumsko in poživljajočo aromo Touch Cheer ali pomaranča na zapestjih in pod nosom, preden odidem iz stanovanja.
  • Touch Peppermint na zatilju za boljši fokus. Moja eterična kava!
  • Kolekcija On Guard za osveževanje zraka in z zobno pasto za neobčutljive dlesni in s čistilom in detergentom za dom brez toskinov in zeleno čiščenje, prijazno nam in  naravi.
  • Smart & Sassy v nevtralnem Hand & Body losjonu po tuširanju za bolj napeto kožo na oblinah.
  • Pomaranča, Peace ali Serenity z vetiverjem v večernem difuzorju za miren in sladek spanec.

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš včlaniti, klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November) mi javi za včlanitveni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina 
Instagram 
FB stran
Pinterest

Vaša Maja Čebašek

Maja Čebašek s.p., Podbukovje 47, 1301 Krka
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829
maja@zavsakdom.si
041902293